ידידי השמאל

snunit5

New member
"גאון הדור"

הנאצים לא היו ימין
קבל, אוויל אומלל. אני מצרף תמונה ולא קישור, שלא תצטרך לקרוא 100 מילים ולהשכיל קצת. ניראה לך שדי נוח לך בסירחון הבורות שלך.

ממש שכנעת אותי אהבל

לך ללמוד נאציונל סוציאליסט? השמאל הוא הסוציאליסט לא? הנאצים לא היו אלה ולא אלה

אתה עושה את עצמך או שזה רציני?

המפלגה הנאצית הייתה מפלגת ימין קיצוני בגרמניה, הם זכו לשיתוף פעולה של חלק גדול מגורמי הימין, ואילו הקומוניסטים היו מפלגת שמאל קיצונית, שבידלה את עצמה מכל שאר מפלגות השמאל, ובכך למעשה אפשרו לנאצים ולשאר הימין לזכות בשלטון. חסרים לך מושגים מאוד בסיסיים בפוליטיקה לגבי ימין ושמאל. חשוב להבין כי הערכים המשמעותיים שמובילים אנשי שמאל הם שוויון זכויות לכל בני-האדם ושמירה על החופש של האזרח מול השלטון. הערכים שמובילים אנשי ימין הם חיזוק של המדינה, העם והלאום, ושמירה על הכוח של המדינה ביחס לאזרח. הנאצים משתייכים לאסכולה השנייה, הימנית. הקומוניסטים בעבר השתייכו לאסכולה הראשונה, השמאלית, אבל זה עבר שינויים קשים עם השנים.

snunit5

New member
תודה ../images/Emo70.gif

קול הבינה, סוף סוף. תגיד לי, אתה באמת בן 16
כי כתוב בכרטיס שלך שאתה נשוי

עכשיו שכנעת אותי

או שלא... הניאו נאצים הם מהשמאל אתה מוזמן לקרוא את המחקר הגנוז של קהילות אירופה

EverMan

New member
במקום להאמין בכל מיני קונספירציות

דביליות , אולי תחשוב רגע , לשניה אחת , בהיגיון ... השמאל , במהותו , דוגל בשוויון. או לפי התפיסה שלך "ויתור על שטחים". האם הנאצים דוגל בשוויון ? או בויתור על משהו ? אז כיצד הוא שמאל ? ועוד קיצוני ? הרי הנאצים הוא ההפך הגמור משוויון ומויתור למען האחר - הוא בצד השני של הסקלה. מלבד השם שלו שמכיר את המילה "חברה" , כל קשר בינו ובינה - מקרי ביותר.

ואולי אתה תבדוק

מדוע נגנז דו"ח הקהילה הבין לאומית בנושא האנטישמיות בשנות ה2000 בטוח שלא תאהב את זה כל כך האנטישמים החדשים הם שמאלנים אין הבדל בין נעם חמאסקי ליורג היידר ולאורי אבנרי שלא לדבר על השמאל בצרפת

patch8

New member
../images/Emo127.gif השמאל בצרפת

הוא אנטי ישראלי ופרו פלסטיני זה ברור.

snunit5

New member
אנטי ישראלי ../images/Emo35.gif

האם אנטי ישראלי הוא אנטישמי
מה הקשר

patch8

New member
אמרתי שהשמאל בצרפת אנטישמי??

רק אמרתי שהוא אנטי ישראלי.

EverMan

New member
לא בדיוק עד לא נכון.

האנטי-ישראלים ה"חדשים" הם אנשי שמאל קיצוני. וכן , יש הבדל גדול מאוד בין יורג היידר , נעם חמאסקי ואורי אבנרי. האחד דורש שלום (אבנרי) , השני דורש רעה (היידר) , והשלישי ? השלישי סתם תמוה.

st dragon flame

New member
רמות טמטום חדשות

למה בדיוק הוא "ידיד השמאל"?! כי הוא גר בהתנחלות? כי הוא נאו-נאצי (שזאת כידוע תנועה קומוניסטית)? אולי תסביר לנו. אם הוא זייף מסמכים אז הוא היה עולה גם בתקופת ש"ס...

אכן הצגת פה רמות טמטום מאתגרות

הוא ידיד השמאל הרדיקלי מכיוון שהוא מציג בדיוק את אותם דיעות כמו של מספר משתתפים פה למשל טלמון ואנטוליו הם לא בדיוק ימנים נכון?

EverMan

New member
אני לא רואה בזה צורך.

אם אדם כ"כ אנטישמי , וכ"כ שונא את ישראל ... למה שהוא יעלה לישראל ?

למעלה