ידידי השמאל

ידידי השמאל

חייל נעצר עם צלב קרס על גופו וסיפר: "אני נאצי" החייל, שנחשד "רק" בסמים, הראה לשוטרים אתרי אינטרנט של ארגונים ניאו-נאציים עמם עמד בקשר. על גופו קועקע הסמל המתועב. גם אמו נחקרה והשניים הסבירו: אנחנו שונאים את ישראל אפרת וייס לשמוע ולא להאמין: דווקא ביום השואה נעצר חייל צה"ל, בחשד שהשתייך לארגון ניאו-נאצי. במהלך פעילות של חוקרי הבילוש במרחב שומרון הלילה (יום ה'), עצרו החוקרים את החייל באריאל בחשד להחזקת סם ולהשתייכות לארגון האסור. הוא נעצר לאחר שעורר את חשדם. השוטרים ערכו חיפוש בביתו, ושם נמצא חומר החשוד כסם ומחשב הקושר אותו לארגונים ניאו-נאציים בחו"ל. הוא אף הראה לשוטרים אתרי אינטרנט שאיתם עמד בקשר, אותם מפעילים הארגונים. על גופו מקועקע צלב קרס. מחקירה ראשונית עולה כי החייל, בן 20, עלה לארץ עם אמו מרוסיה לפני ארבע שנים. במהלך החקירה העיד כי הוא שונא את ישראל ואת כל מה שקשור בה. "הוא שונא יהודים ושונא את צה"ל והגדיר את עצמו נאצי", נמסר מן המשטרה. במקביל למעצרו של החייל, שהועבר לאחר מכן לחקירת מצ"ח, נעצרה גם אמו, אף היא בחשד להשתייכות לארגון ניאו-נאצי. לטענת המשטרה, גם האם סיפרה שהיא שונאת את ישראל ואת כל מה שקשור בה. בחקירה במשטרת שומרון ויהודה עלה החשד כי החייל עלה ארצה בנוהל לא תקין תוך זיוף מסמכים. לאחר מעצרו העבירה המשטרה בקשה לשר הפנים אופיר פינס לבדוק את תקינות הליך קבלת האזרחות של החייל. ממשרד הפנים נמסר כי עם קבלת הבקשה החל מנהל האוכלוסין בבדיקת התהליך וכי עד שתסתיים הבדיקה לא יחול כל שינוי במעמדו החוקי. אולי הגיע הזמן להפסיק להעלות לארץ אוטומטית את כל אלה שטוענים ליהדותם?

SupermanZW

Well-known member
יש משהו שלא הבנתי

למה הנאצי התגייס לצה"ל? האם קיימת דרך אמינה ב100% לדעת מי זייף מסמכים ומי עלה עם מסמכים אמיתיים? אין בעולם תוכנית עם 100% הצלחה, בכל מערכת יש כשלים, צריך לעשות הכל כדי למזער אותם, אך לבטל אותם לחלוטין אי אפשר.

כשישנוי מחזיקה את תיק הפנים

זאת התוצאה עכשיו הוכח סופית מדוע יש לתת את תיק הפנים רק למפלגה יהודית עם זיקה לדת היהודית

אשרת

New member
שטויות במיץ עגבניות.

מה הקשר לשינוי? השרים 'היהודים' כביכול כבר הראו את נאמנותם למדינת החוק של מדינת ישראל, ההוחכה הוא החבר של אריה דרעי שממצא את עצמו בכלא. שנית, חשבת שאולי הם זייפו את המסמכים??? תהיית מי בכלל מאשר להם לעלות ארצה?

מה הקשר לשינוי?

מי היה שר הפנים בזמן האחרון? אלי ישי? אני לא בדיוק ש"סניק אבל מתברר שבנושא הזה אסור שיהיה תחליף רק שר פנים יהודי ורצוי דתי גם צריך להיות במשרד הפנים מי באמת אישר להם את העלייה והגיוס לצה"ל?

אשרת

New member
...

שר הפנים עכשיו הוא אופיר פינס. ומה קשר לזה שהשר חייב להיות יהודי - איזה יהודי? אורתודקסי? רפורמי? קונבסריטיבי, והאם זה שיש לו כיפה על הראש, מחייב אותו למשהו? כבר הוכח שלא! אז רד מהעץ זה. משום שאני לא עולה חדשה, ואני לא יודעת מי חותם על תועדות העולה, לא אוכל לענות לך. אבל אם עשית צבא, תסתכל על צו הגיוס הראשון שלך, ותראה מי חתום על זה.

SupermanZW

Well-known member
איזה שטויות

החייל הנאצי הגיע ארצה עם מסמכים מזוייפים בהם כתוב שהוא יהודי, גם אם שר הפנים היה דתי הוא היה מגיע ארצה. לשר הפנים אין אפשרות למנוע את תופעת הזיופים ברוסיה.

אני מאמין שעם חוקי ההגירה

היו נשארים כמו שהם שר פנים יהודי לא היה נותן לפשע כזה לקרות העובדה היא שרק בזמן האחרון דברים כאלה קורים

SupermanZW

Well-known member
הפשע בוצע עוד ברוסיה

חוקי ההגירה לא השתנו, החייל הנאצי הגיע עם מסמכים מזוייפים בהם נכתב שהוא יהודי, שום שר פנים לא יכול היה למנוע ממנו להשיג מסמכים מזוייפים ברוסיה ולהגיע באמצעותם לישראל ע"פ חוק השבות הנוכחי, רק אם היה שר הפנים מגלה שהמסמכים היו מזוייפים יכול היה למנוע הגירתו של החייל הנאצי לישראל, ללא שום קשר להיותו יהודי.

לא אמרת פה כלום

אם היה שר פנים יהודי דתי לדעתי הפשע היה נמנע אני תומך בועדת חקירה לעניין הזה מה איתך? חוקי ההגירה לא השתנו אך מאז שפורז ופינס נכנסו למשרד פתאום זאת לא כזאת בעיה להיות יהודי ואזרח ישראלי ילדי העובדים הזרים הם דוגמא לכך

SupermanZW

Well-known member
שום שר פנים לא יכול היה למנוע

מהחייל הנאצי להשיג מסמכים מזוייפים ברוסיה, שר הפנים לא עלה על כך שהמסמכים מזוייפים לא משום שאינו יהודי אלא משום שלא היו לו הכלים לבדוק את מהימנות המסמכים או משום שלא בדק אותם היטב או משום שהחייל הנאצי היה בעל קשרים עם משרדים ממשלתיים ברוסיה ודאג לכך שיהיו מי שיאמתו את מהימנות המסמכים המזוייפים שלו לאחר ששילם להם שוחד, זאת איני יודע וגם אני ממליץ להקים ועדת חקירה שתבדוק איך הצליח נאצי להגר לישראל. ברוסיה אפשר להשיג מסמכים מזוייפים ללא כל קשר למי שיושב במשרד הפנים הישראלי, תפנים.

אני חושב שועדת חקירה

ממלכתית תוכל להסביר כיצד קרה האסון הזה רק שאצלנו יש את הקטע של להתעורר מאוחר אם בכלל אסור שיכנסו לפה לא יהודים גם מהסיבה שהמדינה היא יהודית וגם מהסיבה הזאת של כניסת נאצים/ערבים

SupermanZW

Well-known member
המדינה אינה יהודית מרגע הקמתה

היה חזון של מדינה יהודית שנכשל, עובדתית תמיד היו במדינה אזרחים לא יהודים. לא יהודים כשלעצמם אינם גורמים נזק, אך נאצים, פעילי ותומכי טרור, גזענים למיניהם וכדו' כן, את כניסתם של אלה צריך למנוע, ההצעה שאני הצעתי תמנע מאותם בלתי רצויים להגר לישראל.

תמיד אפשר

להחזיר את המשולש לפלסטינים ובכך למזער את הנזק אני רוצה להאמין שאם פלסטין תהיה נקייה מיהודים גם ישראל תהיה נקייה מערבים לחלוטין כמו שחתול לא יחיה עם כלב כך יהודי לא יחיה עם ערבי

SupermanZW

Well-known member
חלומות באספמיא

פלסטין לא תהיה נקיה מיהודים, אין סיכוי שיגרמו ליהודי חברון לעזוב, וישראל לא תהיה נקיה מערבים כי כבר אין ישובים שלא חיים בהם ערבים. יהודים וערבים יכולים לחיות יחד רק בתנאי שיכבדו אלה את אלה ויפסיקו לרצות לגרש אלה את אלה, כשיבינו שאין להם ברירה אלא לחיות יחד ולכן מוטב שיחיו בשלום הם יחיו בשלום, אחרת לנצח ימשכו המלחמות.

patch8

New member
לא זאת המטרה.

המטרה היא לא מדינה פלסטינית נקייה מיהודים וגם לא מדינה יהודית נקייה מערבים. המטרה היא להפרד מכמה שיותר פלסטינים אזרחי ישראל, ע"י חילופי שטחים.

SupermanZW

Well-known member
זה לא פתרון

הריבוי הטבעי של הערבים גבוה מזה של היהודים, בסופו של דבר לא יהיו שטחים נקיים מערבים שהרשות תוכל לתת תמורת שטחים נקיים מיהודים שאנחנו נוכל לתת, כבר יש ערבים בכל מקום במדינת ישראל ובכל מקרה בעתיד הם יהיו הרוב, אם כל פעם שהערבים יהפכו לרוב במקום מסויים נמסור את אותו שטח בסוף לא תשאר לנו מדינה בכלל, בכל מקרה גם אם נמסור לרש"פ שטחים עם ערבים ישראלים לאותם ערבים יש אזרחות ישראלית והם יוכלו לחזור לשטח ישראל (וזה גם מה שהם יעשו כי הם יודעים היטב שאיכות החיים שלהם בישראל תהיה גבוהה יותר מאשר תחת שליטת הרש"פ). מוטב שבמקום חילופי שטחים ורעיונות מטומטמים אחרים נחשוב איך להפוך את המדינה למקום שטוב לחיות בו עבור כל אזרחיה.

patch8

New member
ודאי, ברור שרק זה לא מספיק.

צריך תוכנית דמוגרפית וצימצום הריבוי הטבעי של הערבים. אף אחד לא חשב לרדע שדי בחילופי השטחים. ותגיד לי אתה, איך תהפוך את המדינה למקום טוב יותר עם רוב ערבי? הם יהפכו את המדינה לפלסטין. חילופי שטחים אלו רעיונות טובים, כי אי אפשר שנחייה כולנו ביחד תחת מדינה אחת שכולנו יודעים שרוב האוכלוסיה הערבית עויינת את היהודים. בנוסף, כל פתרון אחר, יוביל לביטול מדינת ישראל כמדינת היהודים. מוטב שבמקום החלומות על מדינת כל אזרחיה ועל איך להפוך את ישראל לדמוקרטית "אמיתית" נחשוב על איך להבטיח את קיומה של ישראל כבית לאומי לעם היהודי כמדינה עצמאית, בטוחה ומשגשגת.

למעלה