ידידי השמאל

patch8

New member
כן, אבל אני מתכוון

שגם יהיה את חוק השבות, המנון יהודי, דגל עם סממנים יהודים וסמלים יהודים למדינה, קשר של המדינה עם יהודי העולם. אני מתכוון בדיוק כמו עכשיו. לא רק שהשם יהיה-"מדינה יהודית" אלא גם האופי יהיה כך. מדינה יהודית-ציונית-דמוקרטית. האוכלוסייה הערבית שתהיה שווה לאוכלוסייה היהודית תקבל את זה?

SupermanZW

Well-known member
כן, כי

מה שחשוב לערבים זה לחוש אזרחים שווים ליהודים, כל ה"מסביב" לא ממש מעניין אותם (למרות המיתוס) כל עוד לא פוגעים בזכויותיהם.

shay or eli

New member
תלמד לקרוא

הוא עלה לפני 4 שנים. אז דווקא אלי ישי היה שר הפנים. לא שזה משנה - כי גם אם שר הפנים הוא חילוני וגם אם הוא דתי הוא לא עובר על התעודות של כל עולה ובודק אם הן מזוייפות או לא.

תראה לי איפה ראית

שאני בעד לבטל את חוק השבות? ותעשה זאת לפני ש5 מליון ערבים ייכנסו לתוך הקו הירוק

SupermanZW

Well-known member
למה לא?

במקום חוק השבות צריך לחוקק חוק שהקריטריונים שלו יהיו רלוונטים למידת התועלת שהמהגר עשוי להביא לישראל (קריטריונים של גיל, השכלה, ניסיון תעסוקתי, ידיעת השפה העברית, קיום משפחה בישראל, יכולת/מוכנות השקעה בישראל, וכדו') ללא אפליה על רקע דתי גזעי או מיני, ולהכניס גם קריטריון על פיו מי שהשתייך בעבר לארגון גזעני (ובמיוחד ארגון נאצי) או משתייך אליו בהווה לא יוכל להגר לישראל.

אתה רוצה להכניס לפה

ערבים נאצים ושאר שונאי ישראל? יוחזר חוק השבות במתכונתו המקורית לאלתר!!!

SupermanZW

Well-known member
קרא שוב את הודעתי הקודמת, יש שם

תשובה ברורה לשאלה שלך. אפילו אכוון אותך, קרא את שתי השורות האחרונות בה.

SupermanZW

Well-known member
אף שר לא יכול למנוע תופעות של זיוף

מסמכים בארץ זרה. שר הפנים לא אשם בהגעתו של החייל הנאצי אלא החוק (שלא בודק האם המהגר משתייך לארגון נאצי, החוק שאני הצעתי דווקא כן, והוא היה מונע את הגעתו של החייל הנאצי לארץ).

החייל לא היה בארגון נאצי

לפני שהגיע לארץ לפחות זה מה שהוא אומר החייל לא היה יהודי ופה קרה האסון נותנתים אזרחות ומענקי עלייה לאנשים שהקשר ביניהם ליהדות הינו שיא הדמיון והמקריות זאת מדינה יהודית ורק יהודים ייכנסו אליה

SupermanZW

Well-known member
הוא זייף מסמכים, במסמכים המזוייפים

היה כתוב שהוא יהודי, את כניסתו לא יכול היה אף שר למנוע, פשוט מכיוון שאיש לא עלה על כך שמסמכיו היו מזוייפים בזמן שעלה. החייל אומר שלא היה חבר בארגון נאצי, אך אין סיבה להאמין לו, אני מקווה שאתה לא מאמין לסיפור שלו שהפך לנאצי בעקבות האזנה למוסיקת רוק, זה ממש מגוחך, אני בטוח שאותו חייל היה נאצי גם לפני שהגיע ארצה ושאם היו בודקים האם השתייך בעבר לארגון נאצי אפשר היה לגלות שהוא נאצי ולמנוע הגעתו ארצה.

היה אפשר

לבדוק אם הוא נימול לבדוק אם אמו יהודיה לבדוק את שורשי המשפחה וגם הוא היה יהודי במסמכים היה אפשר וצוי לבדוק איזה גיור עשו לו וכו' אבל משרד הפנים ממהר למסור את סל הקליטה לכל מי שזועק אני יהודי

SupermanZW

Well-known member
טעות בידך

יהודים רבים לא נימולו ברוסיה, לכן בדיקת המילה אינה רלוונטית למקרה זה. במסמכים המזוייפים נכתב כי אמו נולדה יהודיה וכי הוא נולד יהודי, לכן לא היו צריכים להמציא מסמכי גיור. באמצעות המסמכים שהביאו החייל הנאצי ואימו יכלו להערים על כל שר פנים, ללא קשר ליהדותו.

SupermanZW

Well-known member
זאת לא הוכחה, אלא מקרה בלבד.

אין אדם שאי אפשר להונות, ללא כל קשר למפלגה אליה הוא משתייך. גם אם היה החייל הנאצי מציג את מסמכיו המזוייפים לשר פנים מש"ס הוא היה מקבל אזרחות ישראלית.

אין שום מקרה

עשרות שנחם משרד הפנים היה בידי אורתודוקסים ולא קרה מקרה מחריד שכזה כמה שנים שהמשרד בידי שינוי/עבודה/ישראל בעלייה וכבר מתחילה עליית נאצים ואגב החייל הנאצי הוא לא היחידי מי שקורא את הודעות טלמון/אנטוליו יכול להבחין בעוד מקרים

למעלה