ידידים...

דווקאית

New member
ידידים...

זה בקשר לידיד שלי. זה סיפור די ארוך, אבל אני יקצר אותו... אנחנו ידידים הכי טובים בעולם כבר 4 שנים. זה אף פעם לא היה ממש ידידות, זה היה קצת יותר מזה. לפעמים היו קטעים מיניים, שגברו השנה. הייתה לנו שנה אחת של ניתוק, והשנה שחזרנו להיות בקשר שוב, זה התחיל. מצאתי את עצמי מתאהבת בו, וחשבתי שהוא אוהב אותי. היינו נפגשים ובעצם מתנהגים כמו יזיזים, ולא דיברתי איתו אף פעם על מה שהיינו עושים, כי חשבתי שזה ברור שאנחנו אוהבים אחד את השני. בשלב מסויים לא יכלתי יותר, כל הזמן נפגשתי ממנו, ואמרתי לו מה אני מרגישה. להפתעתי, הוא לא הרגיש כמוני. הוא הסביר לי שהוא אהב אותי מזמן, ובשנה הזאת של הניתוק זה פשוט נעלם. כל החברות שלי אומרות לי שזה לא הגיוני. שהוא אוהב אותי הכי בעולם, את האופי שלי והכול, אנחנו מדברים 1000 פעמים ביום, והוא גם נמשך אליי- אז למה אנחנו לא יכולים להיות ביחד? אחרי שאמרתי לו מה אני מרגישה, והוא אמר מה הוא לא מרגיש..., המשכנו בידידות שלנו, והיו לי המון נקודות שבירה שפשוט הרגשתי שאני לא יכולה להיות איתו בקשר, כי זה קשה מידי. אחרי חודשיים בערך של ידידות סתם כזאת, התחלנו שוב להיות יזיזים, והפעם בידיעה שזה לא אומר כלום, ושזה סתם לכיף. חברות שלי ראו שאני נכנסת לדאכאונות מזה, ואחת מהן דיברה איתו. כנראה מה שהיא אמרה השפיע עליו, והוא עשה איתי שיחה ושאל אם זה פוגע בי. דיברנו על זה שכל מה שאנחנו עושים די משלה אותי, כי אנחנו מתנהגים כאילו שאנחנו ביחד, ואנחנו לא... אז עכשיו אנחנו מנסים להפסיק את זה, למרות שזה מאוד מאוד מאוד קשה. אני לא יכולה להיות איתו לבד בחדר, כי יש בינינו מתח. אני מקווה שהכול יסתדר, אבל אני עדיין אוהבת אותו וזה נורא קשה. בעקבות כל הסיפור הזה ירדתי 5 קילו ואני עצובה כל הזמן. סתם רציתי להוציא את זה.. תודה

גרא.

New member
דווקאית, דומה שהידידות הזו שלכם,

היא חסרת תוחלת..דהיינו,היא לא תוביל את יחסיכם בסופו של דבר למיסוד כלשהוא..חברך,שמא נאמר הידיד, בא והולך..לעיתים כשנוח לו, הוא ידיד טוב, גם זוכה בחסדייך המיניים..לעיתים הוא רק ידיד של כף, לעיתים הוא נעלם.. את לא מרגישה שהוא בעצם מבזבז את זמנך?? הלא את יכולה במקום יחסי הידידות הללו, אל כמו אחים, כי היו קטעים מיניים..אבל אין בהם בעצם שום דבר רציני ואינם לפחות עבורך, אלא יחסי אשלייה נמשכים,כשאת "רוקדת" לפי החליל שלו. ברצותו,אתם חברים, ברצותו, רק ידידים, כשהוא רוצה, יש ביניכם ניתוק,וכך גם קורה כשבא לו עלייך, יש קטעים מיניים..אם שאלת, עצתי לך התנתקי ממנו מהר ככל שאת יכולה..הדרך הטובה ביותר לשכוח אותו, היא לחפש,ובמידה שתמצאי ותוכלי,להכיר ,לצאת לבלות,לפתח יחסי ידידות,ומעבר לכך עם איש אחר, יותר רציני והולם לצרכים שלך.

למעלה