ידידיי... פספסנו ביום...

O r a c l e

New member
ידידיי... פספסנו ביום...

אתמול לפני שנתיים יצא לאוויר העולם (או יותר נכון לחנויות אחרי הדלפות בלתי פוסקות) So Called Chaos!
ה-18.4.2040- אז מזל"ט כמובן
אז זאת המטרה של השרשור: א. מזל טוב לאלבום!!! ברכות חמות וסמיילים מכל אחד!
ב. מה השיר שהכי אהבתם מהאלבום?
ג. מה השיר שהכי פחות אהבתם מהאלבום?
ד. מה חשבתם על האלבום כששמעתם אותו בפעם הראשונה (בכנות)? ה. איפה הוא מדורג אצלכם בערך ביחס לאלבומים האחרים של אלאניס? ו. איפה הוא מדורג אצלכם בערך ביחס לאלבומים אחרים באופן כללי? ז. סתם שטויות שבא לכם להוסיף...
יאללה שתפו פעולה!

Jagged chaos

New member
חחחח שים לב...

שה-18 באפריל 2040 זה קצת רחוק וש-Chaos יצא ב-18 למאי 2004
קיצור... שיהיה לו מזל מסריח.. הילד הכי מכוער במשפחה. א-
של טופי מזויף של ערבים ב- spineless, היחיד שמשאיר שפיות ג- this grudge ד- שהוא טוב ומעולה והוא ברמה של jagged (רציני
) אבל זה היה רק בגלל שהייתי בן 15 ולא יכלתי לקבל את העובדה שהאישה יכולה להוציא משהו בינוני ומטה בצורה כללית וגרוע פצצות בצורה יחסית אליה. ה- האחרון?.. ו- בדרך אומנים אחרים שיש להם אלבום חלש יחסית למה שהם עושים אני לא שומע אותו. גם במקרה של Chaos. חוץ מ-spineless ומידי פעם שיוצא בווינאמפ את everything וזהו. ז- כי בנוסף לזה שזה אלבום בינוני, העובדה שההפקה האלקטרונית ששואפת להיות פרפקציוניסטית + העובדה שהמילים הפכו לשירי החלמה עצמית פסיכולוגים משעממים + העובדה שאלאניס חוץ מלשיר לא עשתה כלום באלבום בכל הקטע של המאוחרי הקלעים + הדמות שהיא ייחצנה לעצמה + ראיין + התקופה שלה + השיער = כוסאמק על כאוס...

AlanisJunkie

New member
חעחעח../images/Emo6.gif בהחלט הילד הכי מכוער

אפילו לא קניתי אותו! מתכחש שהוא קיים. אבל נו, אי אפשר לדעת, כי יש את הסיפור הזה על הברווזון המכוער? אז...זה לא המקרה. סורי.

O r a c l e

New member
אהבתי את התשובות שלך אמיל!

והתאריך התחרבש לי... למרות שזה התאריך הצפוי ליציאת האלבום הבא של אלאניס!

isw

New member
הוא אמנם לאמשו אבל מגיעה לו התיחסות

א. מזל טוב לאלבום!!! ברכות חמות וסמיילים מכל אחד! כה.. ב. מה השיר שהכי אהבתם מהאלבום? this grudge- השיר הכי אמיתי באלבום. אוהבת אפילו אם הוא שיא המסמל את סוף תקופת האנגרי של אלאניס. ג. מה השיר שהכי פחות אהבתם מהאלבום? knees of my bees- ממש לא אוהבת את השיר הזה. ד. מה חשבתם על האלבום כששמעתם אותו בפעם הראשונה (בכנות)? התלהבתי לאללה- זה היה האלבום הראשון שלה שקניתי בזמן שהוא יצא ולא לעזאזל שנים אחרכך כמו האלבומים המקודמים. ה. איפה הוא מדורג אצלכם בערך ביחס לאלבומים האחרים של אלאניס? אחרון ו. איפה הוא מדורג אצלכם בערך ביחס לאלבומים אחרים באופן כללי? מקום טוב באמצע. לפעמים אפילו בא לי לשמוע אותו.. ז. סתם שטויות שבא לכם להוסיף... אמנם האלבום הכי גרוע שלה אבל הוא עדיין לא אלבום כ"כ דפוק כמו שעושים ממנו- הוא פשוט לא עומד בציפיות. לדעתי- כל אחד צריך לתת לו צ'אנס אחרי הפסקה ארוכה ולראות שהוא לא כ"כ גרוע.

O r a c l e

New member
So-Called Answers

א. מזל טוב לאלבום!!! ברכות חמות וסמיילים מכל אחד! למרות הכל מגיע מזל טוב- הוא אולי לא האלבום הכי טוב של אלאניס, אבל יש בו משהו מיוחד בשבילי. הוא הראשון ששמעתי של אלאניס במלואו והאמת שהוא לא עד כדי כך גרוע.
אז בכל מקרה- מזל טוב!
ב. מה השיר שהכי אהבתם מהאלבום?
Eight Easy Steps- זה השיר היחיד של אלאניס מהסגנון הזה של מסלול חיים שאני אוהב. אפילו יותר מדומים לו ב-SFIJ. כמובן ש-Excuses מבחינתי בגרסת האלבום הוא שיר מצויין וגם אותו אני אוהב. חבל שהוא לא יצא כסינגל. ג. מה השיר שהכי פחות אהבתם מהאלבום?
Out Is Through ועוד כסינגל! מה היא חשבה לעצמה? ו-This Grudge כי הוא פשוט משעמם אותי כל כך... אפילו יותר מ-Flinch. ד. מה חשבתם על האלבום כששמעתם אותו בפעם הראשונה (בכנות)? פעם ראשונה ששמעתי את כולו התלהבתי ממנו מאוד- אבל גם אז היה חסר לי רוק קצת. אחרי ששמעתי את שאר האלבומים של אלאניס (ובייחוד את JLP, SFIJ ו-FOS) הוא ממש התבייש ליידם. אבל הייתה התלהבות ראשונית גדולה...
ה. איפה הוא מדורג אצלכם בערך ביחס לאלבומים האחרים של אלאניס? אחרון מה לעשות....
ו. איפה הוא מדורג אצלכם בערך ביחס לאלבומים אחרים באופן כללי? האמת שבייחס לאלבומים אחרים שאני שומע של להקות אחרות הוא לא כל כך נמוך בדירוג.... למשל כשקניתי את האוסף של Placebo ציפיתי להמון והאמת שאני עדיין לא התחברתי אליו לחלוטין כמו שקיוותי, וגם הדיסק של סטראופוניקס (Love sex language other) חשבתי שיהיה יותר טוב בהתחשב בשני הסינגלים שיצאו ממנו (Superman ו-Dakota המעולים). אז בסה"כ הוא אולי הכי פחות אהוב של אלאניס, אבל שמעתי דיסקים טובים ממנו (גם אם הלהקה/זמר/ת אהובים עליי). ז. סתם שטויות שבא לכם להוסיף... במחשבה שניה ושלישית URS ו-SCC מבחינתי שניהם באותו דירוג- בשניהם יש שרים שאני אוהב, ושירים שאני לא אוהב ממש. אולי URS טיפה יותר גבוה כי האמת שאני נהנה יותר להקשיב לו ואני לא מעביר שירים (וב-SCC תמיד אני מדלג על TG).

למעלה