ידידיי היקרים

Sam Anand Nityo

New member
ידידיי היקרים

אני מתמודד עם שינויים חיוניים בחיי כרגע. חלק מהם כולל קריאה חוזרת של ספרי "שיחות עם אלוהים". בתקופה האחרונה של כמה חודשים, ניסיתי בכל כוחי להרים את הפורום הזה, ולהיות מעורב בפעילויות המאורגנות ע"י מרכז "שיחות עם אלוהים". אך ללא התעמקות חוזרת במסר, לא היו לי הכוחות הדרושים לכך. וכך , הלכתי והדרדרתי והפורום המשיך "לנהל את עצמו". גם את זו שהיתה איתי הצלחתי לאכזב. נתתי לפחדים ישנים לשוב ולעלות, לניסיון החיים שלי במתכונתו הפסימית לשוב ולנהל את חיי ואת מערכות היחסים שלי עם אנשים. לחוסר השלווה לנפץ קשר שבהתחלה היה כה חי, מואר, ומלא בהשראה. כל שהיה עלי לעשות, הוא לחזור ולהיזכר בדברי אלוהים. זה שאוהב אותי, ומנחה אותי, ושולח לי רק טוב. אי לכך אני מכריז על "חזרה אל המקור" של עצמי. קריאה מחדש. ריענון כל מערכות חיי. זה חתיכת פרוייקט. אני רוצה להכיר אתכם, קוראיי וקוראי הפורום, הכותבים, המשתתפים, ושאר אוהבי המסר והמתעניינים בו. כל מי שביקר כאן בחודשים האחרונים, כל מי שקורא את דבריי עכשיו. בואו נחזור להפיץ את האור ולחיות בו. שלכם, סם, Anand Nityo - אושר תמידי.

lifie

New member
סמי ...

גם אם לפעמים זה נראה שאני לא כאן ... אני כאן !!! מקווה שבסופו של דבר הכל הסתדר ויסתדר על הצד הטוב ביותר מאחלת לך רק טוב <כי זה מה שבאמת מגיע לך > ממני אורית

shirany

New member
היי ...אני נמצאת כאן באופן קבוע אבל

אין לי למה להגיב או להראות שאני כאן .... אבל תדעו שאני מצאת כאן וקוראת כל הודעה שנכתבת... ואני נורא שמחה לשמוע סם שאתה חזרת אליינו...

שחות עם אלוהים

שלום רב, שמי דויד חלוצי,ערכתי עבודה מקיפה על התכנים של הספרים שחות עם אלוהים וגם על הספר ידידות עם אלוהים. אני מעוניין לשתף את המתעניינים, האם אתה רוצה לקרוא תחילה את החומר?כיצד לשלוח לך? בברכה , דויד חלוצי

Sam Anand Nityo

New member
בכל דרך,

אם זה קיים בפורמט ממוחשב, תוכל לשלוח בכתובת הדוא"ל שלי, תוכל למצוא אותה בפורום, או באתר שמופיע בקישור למעלה. אשמח לקרוא את מה שכתבת, וחן-חן על היוזמה. אולי אוכל לעניין אותך בדברים נוספים.

מדריך לשיחות עם אלוהים

שלום רב, היום שלחתי לך את הנושאים לעיון, אקווה שתמצא בהם עניין ותעביר אותם לחברים נוספים. בברכה, דויד חלוצי

אני רוצה גם - איך אפשר?

אולי תצרף אץ זה לקובץ בהודעת תשובה לי - שכל מי שירצה יוכל לקרוא?

ש ו נ י

New member
דוד - גמני רוצה, נא לשלוח לאימיילי

המופיע בכרטיס האישי רק מה? לכתוב קודם שאתה דוד מפורום שיחות הרבה תודה

mor gill

New member
דויד חלוצי - אשמח להתעדכן!

שלום וברכה! תמיד אשמח להיות שותפה לתכנים של שיחות עם אלוהים, כולל כמובן ידידות עם אלוהים! ניתן לשלוח לי כל מידע לאימייל [email protected] בברכה, מור גיל

mor gill

New member
תודה על החומר, דוד

ניכר שעמלת רבות. תודה על שבחרת לחלוק את פרי עמלך עם האחרים. מור גיל

היי זה יוגב...

גם אני הייתי גולש פה הרבה פעם אבל בזמן האחרון נכנסו פה לכל מיני ויכוחים פילוסופים על קיום הבורא וכדו' שזה ממש לא הענין שלי אז נטשתי את הפורום אני מקוה שהוא יחזור למתכונתו הרגילה. בנתיים אני אקיים את שם הפורום שזה מה שישאר ממנו בסוף!!!

למעלה