ידידות של החבר

נו אז מי פה הלא נורמלי משנינו?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תראה חביבי, זה אינטרנט ואתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה: שאתה מנתח מוח או מדען טילים, שאתה נשוי לכפילה של אנג'לינה ז'ולי.... אין לי דרך לבדוק זאת ואני גם לא מעוניינת. עם זאת, קשה לי להאמין שאתה מקבל בהבנה ובשוויון נפש ארוחות ערב זוגיות של אשתך עם גבר אחר ביחידוּת. ואם זה כן נכון, אז או שאתה לא ממש מת עליה או שתבדוק מי פה יותר לא נורמלי: אני או אתה.

למה לא?

זה לא אנשים זרים שמסתובבים איתה, הם כולם ידידים משותפים - אני מכיר אותם, הם מכירים אותי וכולם יודעים מי הכלב הכי גדול בשכונה - הם נהנים לקשקש ולהתקשקש סביבה, לטפח כל מיני פנטזיות (אני קורא לזה לשחק באבא ואמא), אנחנו מרשים להם - מה איכפת לנו? בכל הצניעות, אף אחד מהם לא מאיים על מעמדי - שייהנו. התוצאה היא שלה יש חיים חברתיים ואני זוכה לערב שקט מול הטלוויזיה, בסוף היא תמיד חוזרת. אם יתברר לי יום אחד שיש לה משהו אינטימי עם אחד מהם, יותר מאשר אפגע, אתאכזב, כי באמת - ציפיתי ממנה ליותר. זה, אגב, היתרון של להיות נשוי לנקבת אלפא - אתה זוכה למעמד של זכר אלפא מן ההפקר

אייבורי

New member
חומד

זה שגבר אחד בגד בך זה לא אומר שכולם כאלו. האמת ביננו, אני מבין אותו.

נילי 26

New member
יצאת משליטה

יש אנשים שמתאים להם ויש אנשים שלא יש המון דברים מעבר שלא יכולתי לפרט אבל מה שהיה שם בטוח היה מעבר לידידות,היה שם משהו עמוק שלא מאפשר זוגיות, נקודה אל תצא לי חכם לא נולדתי אתמול והייתי נשואה המון שנים ואני גרושה טוב.שומרת על יחסים קרובים עם ידידים שממש כיבדו את כל הקשרים שלי אני יודעת בדיוק מה זו זוגיות, אהבה, כבוד, נתינה, והתגמשות למען קשר זוגי נורמלי, כשיש זוגיות טובה בבסיס,הידידה או הידיד נהפכים לידידים של שני בני הזוג. אני יודעת שיש כל מיני חלקיקי זוגיות ומינים צבעוניים של יחסים. אני לא באה הפעם משם הפעם כיוונתי לזוגיות אמיתית שתוביל לחיים משותפים .מי שמתאים לו שתתווסף לשם ידידה שנדבקת לחבר או להפך, אחלה ושיהיה לו לבריאות,כל אחד מאיתנו בנוי אחרת לי זה לא התאים ומשעשע אותי לראות שהנושא מעלה אש זה כשלעצמו מראה את הדילמה הדוקרניות המתחסדת שלך עוד יותר מצחיקה אותי... זה כולה פורום שאמור לתמוך אחד בשני לא להעיר הערות מרושעות תחדד או שמא תחדדי את הקרניים ותעבור לפורום אחר..מקומך לא בזוגיות במשבר

I C E M A N 7

New member
Mein Fuhrer

אפילו לבן הזוג שלך את לא מצליחה להכתיב את החוג החברתי שלו, אז את באה לעשות את זה בפורום שרק אתמול הגעת אליו? מציע לך לאמץ איזה כלבלב חמוד, רצוי מסוג גולדן רטריבר. סביר להניח שאיתו תצליחי להגיע למיצוי הצורך.

אייבורי

New member
אפילו גנחתי

ככה זה כשאני כמעט מסופק. ואת, תבואי שוב עם החוסר ביטחון שלך לקבל אישורים הזויים על שפיותך.

משתתף בצערך

באמת חשבת שלקשר הזה יש סיכוי ועכשיו את נאלצת לפרק אותו בגלל איזו ידידה מעצבנת מהעבר, מישהי שהיית בטוחה שאת הולכת לנפנף בשניה - התיסכול והכעס שלך מובנים. מצד שני, עוד יותר עצוב יהיה אם תבחרי, כתוצאה מהחוויה הלא נעימה הזאת, לעבור לגור מהיום עם נזם כחול בבור האפל והקר שלה.

למעלה