ידידות של החבר

נילי 26

New member
ידידות של החבר

היי לכום אשמח לדעת מה אתם חושבים על קשר עם בן זוג שיש לו ידידה קרובה מאד אני מדברת על קירבה עמוקה של שנים.. טלפונים כמה פעמים ביום מפתחות של הבית אחד אצל השני,פגישות במינון גבוה כולל ארוחות ערב משותפות עד השעות מאוחרות בלילה,אחד על אחד,ללא בת הזוג של החבר.כשזה הפריע לבת הזוג היא נתקלהבאין כניסה,ומריבה על הזכות לחופש.. האם ידידות כזו יכולה לאפשר זוגיות? איפה הגבולות ואיך קובעים אותם,היתכן קשר כזה של שנים ארוכות יכול להתקיים בתדירות כזו ללא נסיון לקשר רומנטי? האם הדילמה של בת הזוג לפרק את הקשר מוצדקת? אני יודעת שזה כללי מדי אבל בכל זאת אשמח לדעת מה גברים ונשים חושבים על זה תודה

אם לגבר יש 'ידידוֹת' אני בכלל לא נותנת צ'אנס.

אין דבר כזה ידידוּת נטולת אינטרסים בין גבר ואישה סטרייטים מעל גיל התיכון או מקסימום האוניברסיטה (וגם זה בספק ענק). תשכחי מזה ואל תשלי את עצמך!!! להיפגש עם ידידה?! ארוחות ערב משותפות עד השעות מאוחרות בלילה,אחד על אחד??? ... פחחחח ברגע שהשאלה הזו היתה בכלל עולה, הייתי מבינה שהוא לא בשבילי. ואני גם לא רואה כל טעם בשיחה עם בן הזוג על הנושא. אני בחיים לא מתכוונת להיות 'סוהרת' של אף אחד. כשהכרתי את בן זוגי בחנתי היטב את התנהגותו, האם הוא מקבל שיחות טלפון מבחורות, שאלתי שאלות על אורח חייו והרגליו החברתיים... אילו הייתי רואה שזה גבר שיש לו ידידוֹת, לא הייתי נכנסת לקשר רציני איתו. לאסור או להטיל וטו? לא, זה לגמרי לא בשבילי. אם מה שהוא רוצה זה לבלות עם נשים אחרות, ידידוֹת או לא ידידות זה בכלל לא משנה- אז הוא לא בשבילי; אני לא רוצה שיעשה לי טובות.

נילי 26

New member
תודה על תגובתך החריפה

בהתחלה מנסים לפתוח את הראש ולראות את הדברים בדרך של פתיחות וקבלה של מה שיש ,אבל תורתה של ביירון קייטי לא הצליחה להגיע אלי,סוג הזוגיות שרציתי לא מתחבר לזה,ולכן בחרתי לנתק את הקשר אני לא נגד ידידות בכלל, גם לי יש ידידים...אנחנו אנשים מבוגרים מעל 30...אבל כשיש מערכת יחסים, הידידים/דות יוצרים מעין ריחוק אופטימי שנהפך עם הזמן לידידות של שני בני הזוג וזה דווקא נראה לי אחלה. במיקרים אחרים לידידה יש חבר ואז אפשר להפגש יחד,שלא כמו במצב הנוכחי כאמור יחסי הידידות נשמרו תמיד אחד לאחד,ולא היה שם מקום של כבוד לבת הזוג או לזוגיות בכלל אשמח לעוד תגובות בנושא

seeyou

New member
"האם ידידות כזו יכולה לאפשר זוגיות?" לדעתי כן

אבל זוגיות "אחרת" ממה שיש לך שום סוג של "זוגיות חלקית" לא מפתיע אותי בחברה המודרנית הרבה נמצאים בקשר מוגדר " friend with benefits " זה פותר את הבעיה של להיות-להרגיש חופשי וגם להינות מהקשר המגוון.בלי קינאה "היתכן קשר כזה של שנים ארוכות יכול להתקיים בתדירות כזו ללא נסיון לקשר רומנטי?" לדעתי יש גם קשר רומנטי מסוג אחר ממה שאת יודעת רק תחשבי של אותם מיליוני זוגות שיש מאהבים(ות) יש מעט זמן להיות ביחד -לכן הכול מתרכש בצורה "מרוכזת".
אני מניח שאת משלימה את ה"ידידה" שלו והיא משלימה אותך יוסי אין ביטוח צד שלישי במערכת יחסים

נילי 26

New member
הכל כל כך פתוח וחופשי להתפרש

הכל כל כך חופשי ופתוח להתפרש למליון חלקיקי סוגים של יחסים שזה מעייף ככל שמתבגרים זה נהפך לסבוך יותר איפה הפשטות והנכונות שהיתה פעם? זוגיות חלקית זה משהו שגם אותי לא מפתיע אבל לא כולם מסוגלים לקרוא לכלב בשמו או בכלל מסוגלים לזה,ולמרות זה אנו יוצרים בחברה שלנו מעין מוטציות של יחסים לא יחסים,חברויות מוזרות, אינדיבידואליות חלקיות, או לא יוצרים קשרים בכלל מעבר למסכי המחשב. למה הכוונה קשר רומנטי מסוג אחר? החבר בפירוש טוען שאין שם סקס או משיכה ולמרות זה זה בעייתי... תודה

seeyou

New member
"רומנטיקה" זאת רק מסגרת ליחסי מין

רומנטיקה-תמימה קיימת רק בגיל הרך כאשר יש רק נשיקה לא צרפתית(עם חדירה) החבר בפירוש טוען שאין שם סקס ?
? " שיש לו ידידה קרובה מאד אני מדברת על קירבה עמוקה של שנים.. טלפונים כמה פעמים ביום מפתחות של הבית אחד אצל השני, פגישות במינון גבוה כולל ארוחות ערב משותפות עד השעות מאוחרות בלילה, אחד על אחד,ללא בת הזוג של החבר " אם נוח לך להאמין לו זאת בעיה שלך אני קצת "חלוד-שמרן" על מנת לקבל את התשובה שלו. מה גורם ל2 אנשים בוגרים לרצות כול כך אחד את השני? בכול מצב שיש חיבור "רוחני" עם הזמן נוצר גם חיבור טבעי מיני. להיפך לא כול כך. אני מסכים איתך שהאנשיםבימינו יוצרים בחברה מעין מוטציות של יחסים זה עדיין קצה הקרחון מה שבאמת קורה בעולם. המפסידים הגדולים הם אותם נשים או גברים אשר לא מסוגלים להסתגל למציאות וממשיכים לבנות מגדלים באוויר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ידידה של הגבר: כן, אפשר. אבל לא מה שאת מתארת.

זאת לא ידידות. זאת ביגמיה. ושלא יספרו לך סיפורים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ודרך אגב: כן סקס, לא סקס - ממש לא רלוונטי!

גם אם אין שם סקס, נניח. אז מה? יש שם אינטימיות סגורה והדוקה, זוגיות של ממש.

גניפר14

New member
בין גבר לאשה לא יכולה להתקיים כזו ידידות הדוק

הדוקה. תמיד יש משיכה מינית או מתח מיני כל שהוא בין גבר לאשה כאשר הם מאפשרים לעצמם להיות ביחידות לבד. וכאשר זה לא במסגרת העבודה ליד הרבה אנשים. זאת אומרת אין כזה דבר ידידים בין גבר לאשה במיוחד לפי מה שתיארת אז או שתציבי אולטימטום שיפגוש אותה כשאת נוכחת או שתגידי לו ביי ביי צאו .......................שלום ולא להתראות.

yellow feather

New member
מה זה משנה מה אנחנו חושבים?

הקשר צריך להתאים לך ולא לאף אחד אחר. אם זה לא מתאים לך, זה לא מתאים - נועי הלאה
בהצלחה.

נילי 26

New member
תודה רבה לכולכם

לא מתאים ממש לא את הבחירה של י כבר עשיתי רק רציתי לדעת שאני לא ''המשוגעת עם הבעיה'' והיה לי חשוב לדעת שיש עוד אנשים שמסתייגים מזה תודה

אייבורי

New member
שימי לב

שאפילו הפניה לפורום נולדה מבעיות החוסר בטחון שלך. זה יגמר בבכי גם בקשר הבא.

yellow feather

New member
את יודעת

גם אם את אכן ה"משוגעת עם הבעיה" (ואת ממש לא), זה לא משנה, בזוגיות 2 הצדדים צריכים להרגיש בטחון ונוחות במידה שווה. אם משהו מפריע בצורה חמורה לאחד הצדדים, עדיף להמשיף הלאה. גם אם זה משהו טפשי לכאורה, כגון התמכרות חריפה של אחד הצדדים לצפיה במשחקי כדורגל. אם הצד השני מסוגל להשלים עם זה, יופי, אם הוא (בד"כ זו תהייה היא
) לא מסוגל לשבול את העובדה שיש זמנים מסוימים בהם הצד הראשון בוהה בטלוויזיה ולא מסוגל להתנתק, עדיף להמשיך הלאה ולא לקוות שזה איכשהו יסתדר במשך הזמן. בהצלחה

אין חוקים

מה זה משנה מה אומר החוק? לך זה מפריע! הוא מעניק לך את הזוגיות שלו במינון שהוא בוחר, ומציב בפנייך "אין כניסה" לשטח מסוים פרטי רק שלו. הוא לא מתנהג בצורה שלילית. הוא ברור וגלוי. אם זה פוגע בך, ונראה שזה מאוד פוגע בך, אל תנסי גם לשנות את זה כי המקסימום שתשיגי זה שהוא יסתיר את האמת. תתמודדי עם האמת, ותעזבי בגלל זה, או תישארי למרות זה. את מחפשת צידוקים? גם גברים שאין להם שום ידידה יוכלו לבגוד בך מאחורי הגב אם ירצו.

אייבורי

New member
השוואות

מין תכונה נשית לא ברורה. כדאי לעבוד על בעיית החוסר בטחון עצמי שלך. בכל מקרה,במקום להסתכל מה יש לו עם הידידה, אולי כדאי להתבונן בחצי כוס המלאה, בדברים הטובים שהוא נותן וקיומו ממלא. כי מחר יהיו תלונות על תמונת הפורנו שהוא שומר מגיל 16 בארנק ואפשר לקנא ביחסיו עם אימו או בזה שהוא מבלה עם חברי הילדות שלו. זה בלתי נגמר. אין טעם להלחם בסימפטומים כדאי לעקור את המחלה. שאיננה קשורה אליו כלל.

כן, זה בדיוק אותו דבר היחסים עם אמו וחבריו

מהילדות, כמו לשבת עם 'ידידה' שמתקשרת כמה פעמים ביום לארוחות ביחידות עד השעות הקטנות. תפסיק לבלבל את המוח ולנסות לגרום לבחורה להרגיש שהיא מעורערת, מגזימה והיסטרית. היא צודקת 100% בתחושות שלה ואף בחורה נורמלית לא היתה נשארת עם אחד כזה. מעניין, אגב, אם אתה היית מקבל בהבנה שאשתך האהובה היתה יושבת לבד עם 'ידיד' שמתקשר כמה פעמים ביום ונותן לה מפתח לדירתו עד השעות הקטנות.

כן ממש משוגעת, אין מה להגיד. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו תגיד לי בבקשה, כפרה עליך- נכון שאם לבת זוגך היה ידיד כזה שמתקשר 5 פעמים ביום, מחזיק מפתח שלה ומבשל לה ארוחות ערב לשניים הנמשכות עד השעות הקטנות- אתה היית עם זה לגמרי סבבה?

לאשתי יש ים של מעריצים -

חלקם יעשה בשבילה הכל, כולל כל מה שרשמת למעלה ועוד הרבה יותר - היא מצידה מתייחסת אליהם יפה ובחביבות, אוכלת את מה שהם מבשלים לה ומקשיבה לשטויות שלהם בסבלנות. לפעמים יש לה תלונות על תפקיד המטפלת שלקחה על עצמה ואני אומר לה אין בעיה - תישארי הערב בבית מותק, נכין לך שניצל או משהו
.

למעלה