ידידות בעייתית

אגב, אולי תופתע מי יודע...

אולי שתגיד לה שאתה רוצה לנתק קשר היא פתאום תרצה אותך, פתאום ייפול האסימון... זה מה שאני מקווה שיקרה אצלי אבל אני לא חושב על זה שאם אני אנתק קשר זה יקרה, אני פשוט רוצה לנתק קשר כי אני לא יכול להמשיך בחיים שלי, אני רק חושב עליה כל היום וכל הלילה... אבל אם זה יגרום לה פתאום למשהו אחר אני אשמח, אם לא אז לא...

photo freak

New member
כל האמת על "ידידים" : כנס לכאן

תיכנס לבלוג שלי - בדיוק כתבתי על כל עניין הידידים פוסט. זה הפוסט האחרון.... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=936337 בגדול - רד מזה.

Lilac Wine

New member
אל תפגע

גם אני התאהבתי בידיד שלי,וניתקתי איתו את הקשר. ככה אני חיה בפחות השערות מה היה קורה אם... "אולי אני אשתנה קצת..אולי ניתן לו זמן,אולי אעשה דברים שיגרמו לו להתאהב בי.." הכל בולשיט..זה עצוב וכואב... אין דבר כזה ידידות בין גבר לאישה....תרשה לעצמך לאהוב את עצמך..אל תסבול הרי היא לא נזירה...כשהיא תספר לך שהיא יוצאת עם מישהו או שהיא התאהבה במישהו זה יהרוס אותך מבפנים... תעשה את הצעד הבוגר של לנתק את הקשר,ואולי כמו שכתבו מעליי אולי אתה תחסר לה כל כך שזה יגרום לאהוב אותך ולרצות אותך יותר מ"ידיד"... אבל גם על זה אל תחשוב יותר מדי אם אתה מחליט לנתק וההגדרה של לנתק ולהדחיק היא שגויה....,ההתנתקות מצדך זה צעד בוגר,אתה לא מדחיק את הרגשות שלך...רק אם תהיה איתה ב"כוח",לפי ההגדרות שהיא רוצה שתהיו,משמע ידידים בלבד,זה נקרא להדחיק. המון בהצלחה,בכל החלטה ומנסיון..אל תפרש כל דבר שהיא תאמר לך לרגש שקשור להתאהבות אם אתה מבין למה אני מתכוונת.

LonelyGhost

New member
זאת בעיה

גם לי יש בעיה דומה פחות או יותר. מה הכוונה שלכם שאתם אומרים לו לנתק את הקשר? מה אתם רוצים שהוא לא ידבר איתה? הרי הוא כל יום איתה בבסיס! אי אפשר לא לדבר או לנתק קשר עם מישהי שאתה איתה יום יום רק כי אתה לא רוצה להפגע.

זוהי דרך ללא מוצא.

אין שום בושה להיעזר בפורום ולבקש עצה. זה ממש בסדר. לגופו של עניין, אני מסכים עם PHOTO FREAK, למרות הדוגמה הקיצונית יחסית שהיא הביאה. הדברים ברורים לשניכם. אתה רוצה קשר רומנטי ורציני ריתה והיא לא מעוניינת. לדעתי, אם תמשיך את הקשר, הדברים רק יקשו עליך ויכאיבו לך יותר. מנסיוני, הרגשות והקושי רק יתגברו ויכבידו ויכאיבו לך יותר. אני חושב שכדאי לכם לנתק את הקשר, או לכל הפחות להוריד שני הילוכים. אבל, חשוב בעיניי, שתגיד לה מהי כוונתך ותסביר לה כדי שהיא תבין. חשוב לתאם ציפיות ולעשות CLOUSER לקשרים (מעין שיחת סיום), גם אם לא מיד עם סיום הקשר (אפשר לקחת חודש להתאושש ואז). אני יודע שהדברים הללו מכאיבים ואפילו מפרקים. אל תישבר ואל תתייאש. יש לך כאן כמה וכמה שיעורים ללמוד. נצל את ההזדמנות ותלמד אותם. בהצלחה. רועי.

omer73

New member
אני חושב

שלאור מה שכתבת (כל המצב הזה שאתה רוצה יותר, והיא לא), רצוי מאוד שבשלב הזה תנתק מגע, כי אתה בעצמך כותב שהיא לא מעוניינת ביותר מידידות, ואתה רואה שזה שהיא מתייחסת לאחרים (שזה לגטימי מאוד, לאור העובדה שאתם ידידים ולא משהו מעבר) עושה לך רע, אז פשוט תתרחק, עד שיעברו לך הרגשות. כי זה סתם עושה לך רע, וזה מתסכל אותך, אז פשוט תתרחק, אז שתרגיש אחרת לגביה.

למעלה