ידידות בעייתית

InterC

New member
ידידות בעייתית

יש לי ידידה מהבסיס כבר כמעט שנה. היא יודעת שהיתי רוצה יותר. רבנו כבר כמה פעמים מאז שהיא גילתה וחזרנו להיות ידידים. בפעם האחרונה שרבנו זה היה ריב יותר רציני השלמנו רק אחרי שבועיים של שקט אחד מהשני. עבר כמעט חודש מאז שהשלמנו אבל לאט לאט אני שוב מתחיל להרגיש משהו כלפיה.. אני מתחיל לאכול תסביכים שהיא נותנת צומי לאנשים אחרים.. זה מתסכל ברמות.. אני יודע שהיא לא רוצה כלום מעבר לידידות אבל אני כן וזה פוגע. אני רואה אותה כמעט כל יום. אנחנו משרתים ביחד. צריך עצות. מה לעשות? להמשיך בידידות? או לנתק ולהדחיק ?

InterC

New member
המשך

אני ממש לא מאלה שחורשים בפורומים וצ`אטים וכאלה אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות. היא פשוט מושלמת. זה לא שהיא נראית דוגמנית אבל פשוט יש לה אישיות מדהימה. היא ילדת צומי מוחצנת מאוד. תמיד מחייכת אבל מי שבאמת מכיר אותה יודע שהיא לא כזאת שמחה כמו שהיא משדרת. ושלא רואים היא עצובה ויש לה סיבות.. אני פשוט מתאהב בה כל יום עוד ועוד אבל זה חד צדדי בטירוף. הרכושניות מדהימה אותי.. אני לא בנאדם קנאי או משהו אבל איתה הכל אחרת. לראות אותה עם מישהו אחר יכול להרוס לי ת`יום. עצות.. או משהו יתקבלו בברכה. תודה

תמיד ידעתי שאין דבר כזה ידידים:)

בכל מקרה, אתה צריך להשלים עם המצב הזה שהיא לא רוצה אותך מעבר לידידות הזו שלכם (אתה יודע למה?)..אולי אחר כך יהיה לך יותר קל להמשיך בקשר הזה איתה. כי לנתק אותו יהיה חבל.

InterC

New member
תגובה

כן יש דבר כזה ידידים.. בדיוק כמו ידידות. תקשיב/י אני לא מנסה להכנס לה לתחתונים.. כאילו כן, בשלב מסויים הייתי מאוד רוצה שזה יקרה.. אבל אני רוצה יותר ממנה..

למה תמוהה?

אכן קשר בין שני המינים הוא מורכב. אני לא מסכימה עם ליאתוש על כך שאין ידידים, אך בהחלט רואה את הסיבוכים שיש בעניין

BABELICIOUS

New member
לדעתי כן להתנתק עד שיחלפו הרגשות

שלך כלפיה. כי כל עוד אתם ידידים ואתה יודע שהיא לא מעוניינת וכל עוד אתה רואה אותה קרובה יותר לבחורים אחרים שכן עושים לה את זה, אתה לא תהיה פנוי להכיר מישהי אחרת ותהיה תמיד נעול עליה. שלא לדבר על הכאב הנוראי שבזה. לטובתך, תתאוורר מהידידות הזו עד שיעברו הרגשות והם יעברו, אפילו אם זה אומר נתק לכמה חודשים טובים אולי אף שנה. אבל ככה זה הכי קשה.

מה שלי נראה , זה שהיא יודעת ככה-ככה

על מה שאתה מרגיש, זאת אומרת שהיא אולי חושבת שזה משהו שעבר עליך ושזה לא רציני ובגלל זה אתם רבים פה ושם אבל זה ממש לא רציני הריבים האלה ואחר כך משלימים תראה, אם היא נותנת צומי לאחרים, זה יכול להיות , בטח, בהחלט אפילו, כי אף אחד לא אוהב להיות לבד, ועוד שהיא כזאת צומי ומוחצנת, אז היא צריכה צומת לב ברמות אבל למה שלא תציע לה איזה יום רק לשניכם ותהיו מבלי לדבר על נגיד להיות ביחד? דבר איתה, אין שום סיכוי שבעולם שהיא תרחיק אותך ואולי היא אפילו גם תרגיש אליך משהו בקיצר, אתה גם חייב להעיף את התשומת לב אליך במקום שהיא תיתן להם וזה שאתה מתאהב בה יש לזה סיבה ובמשך הזמן כשתראה שאתה והיא ביחד ונוח לשניכם והיא לא איתם תתחיל לדבר איתה לאט לאט על שניכם ביחד לא להנחית עליה שאתה והיא זה "מאסט" וגם צריך להיות עם התנהגות מסויימת עם אחת כזאת, יש פה על מה לעבוד!

InterC

New member
אבל

יוצא לנו להיות לבד מלא פעמים.. זה לא הבעיה.. ואני יודע שהיא לא רוצה מעבר לידידות כי אני פשוט לא הסגנון שלה.. לא שאני חושב שאני לא נראה טוב.. יש לי מצבים עם אחרות.. אבל אני לא רוצה אחרות.. אני רוצה אותה.. אני נדהם מעצמי איך אני נותן לה לעשות לי את זה.. כאילו.. זה אני.. ממתי אני קשור בכלל למילה אהבה.. בחיים לא הייתי מאמין שמישהי יכולה לשגע אותי ככה..

photo freak

New member
זה לא יעזור...

בחורות יודעות בדר"כ מההתנהגות של בחור עוד לפני שהם אומרים להם שה"ידיד" רוצה יותר. היא יודעת והיא לא רוצה. להיות איתה לבד לא יעזור...יש לי ידיד שאני ישנה איתו באותה מיטה ואני יודעת שהוא רוצה מעבר...וכלום לא קורה כלום! כי אני לא רוצה שיקרה משהו... אם היא לא מעוניינת לא יעזור זמן הלבד, הרי הוא ידיד שלה היא מכירה אותו כבר, מה הוא עוד יחדש לה ? הידיד שלי למד להפנים פחות או יותר שלא יקרה כלום ולמרות שמדי פעם הוא זורק הערה או שתיים הוא המשיך הלאה. להיפך יכול להיות שאם הוא ימשיך עם כל זה היא תרגיש לא בנוח להיות איתו..... תוריד הילוך....מניסיון.

תגובה

לא לנתק, השאר בקשר וטפח אותו לכוונים חיוביים ורצויים לך ולה. השקע בעקר בדבור ביניכם, בהתענינות הרגשית. פתח את הקשר הרגשי ולא את המגע והקרבה הפיסית. אם הידידות תהיה טובה, תוכל להנות ממנה. הבע את אהבתך אליה במעשים טובים ובהתענינות.

CU22 האחת

New member
אני מציעה לנתק את הקשר הזה

זה שאתה נשאר ידיד שלה סתם פוגע בך וגורם לך להתאהב בה עוד יותר יכול להיות שהיא אוהבת אותך ונהנת מחברתך אבל רק בתור ידיד שלה ולא יותר מזה הקשר הזה נוח וכיף מבחינתה אבל מבחינתך זה ממש ההיפך כי לך יש רגשות כלפיה ולה אין ולא בטוח שבעתיד גם יהיו לה אני מציעה לך לנתק איתה את הקשר לפני שתפגע עוד יותר ולמצוא לך מישהי אחרת שתהיה מעונינת בקשר של יותר מידידות איתך

make u happy

New member
תראה...

המצב הוא כזה שאתה סובל בתוך הקשר הזה ולכן יש לך 2 אופציות (שאתה מודע להן כמובן, אבל בכל זאת...): 1. להישאר ידידים (למרות שלא מאמינה בכזה מצב, כמעט תמיד מישהו מהצדדים מעוניין ביותר מזה) ולהוציא אותה מהראש לחלוטין מתוך ידיעה שלא יהיה ביניכם כלום מעבר לידידות וזה סופי (שום דבר הוא לא באמת סופי, אבל כרגע זה נראה כך, לפחות ממה שאתה אומר). כל זה אומר שאתה צריך להיות מאוד חזק ולדעת שאין - אתה שוכח וזהו. 2. לנתק את הקשר ולהמשיך הלאה, נכון שזה קשה כי אתה רואה אותה בכל יום, אבל זה עדיף על זה שתיכנס לתסביכים עם עצמך על כמות תשומת הלב שהיא נותנת לאחרים וכו'. חבל שכך יהיה כי אתה עוצר את עצמך - רוב המחשבות שלך מסתובבות סביבה, אתה מתוסכל מזה ולכן האופציה להיות עם בחורה אחרת לא עולה לך במחשבות. זה קשה לרצות מישהו שלא רוצה אותך, במיוחד כשאתה נמצא לידו, אבל מי יודע.. אולי אם תרפה ותרשה לעצמך להסתכל עוד קצת מסביב אתה תראה שיש עוד בנות, שגם להן יש אחלה אופי והן, לעומתה, כן רוצות להיות איתך. למה לך להתעלם מכל זה זה קיים, רק תרים את הראש... בהצלחה

InterC

New member
וואו..

לא יודע מאיפה הבאת את זה אבל זה אחד לאחד מה שעובר עלי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב..

make u happy

New member
../images/Emo24.gif

רק מניסיון- זו הדרך הטובה ביותר ללמוד! אמנם זה כואב יותר, אבל זה נחרט טוב טוב בזיכרון ובטח שבלב

almog9

New member
תנתק כמה שיותר מהר

חוץ מזה אתה מתרכז בדברים שאתה אוהב בה ולכן אני מתאהב בה אם תפנה את תשומת ליבך לכל הדברים שלא צריך לאהוב באישיות שלה כמו...חשבת למשל על למה היא לא מנסה קשר איתך? למה היא בכלל לא רוצה ? תחשוב שיש משהו בך שהיא ממש לא רוצה, ואז תשאל את עצמך האם על הדבר המסויים הזה שווה להמשיך קשר איתה....שלא נדבר על להיות מאוהב בה זה כמו הבלוג של הבנות בארץ נהדרת שרועי מאוהב במישהי אבל היא כל הזמן אומרת לו שהוא פאתט

LonelyGhost

New member
אל תוותר, אבל...

אם אתה באמת רוצה אותה אתה צריך סבלנות. דבר שני, אם אתה רוצה שזה לא יהיה חד צדדי אז אתה צריך לפעול בהתאם: קודם כל לא להראות לה יותר מידי עד כמה אתה אוהב אותה ועד כמה אתה רוצה אותה, אתה צריך לגרום לה לאהוב אותך בלי שום קשר לאהבה שלך כלפיה. תנסה טיפה להתרחק ממנה, כלומר תבהיר לה (לא במילים) שאתה לא עד כדי כך רוצה אותה (למרות שאתה כן), אולי עצם העובדה שאתה מראה לה כל הזמן עד כמה אתה רוצה אותה זה רק מרחיק אותה. לוותר זה לא פיתרון, הרי אם אתה רוצה משהו אתה תשיג אותו אבל לפעמים לא בדרך הקלה! תיהיה חכם! אל תהיה סמרטוט!

אני לא מסכים איתך

לא כל דבר שרוצים אפשר להשיג בחיים. צריך לדעת מתי הדברים לא הולכים ומתי פשוט כדאי לוותר. אני לא כל כך אוהב מניפולציות כאלה, למרות שהעיקרון עליו אתה מדבר (לרצות יותר מידיי) בהחלט נכון.

למה לנתק

הרי ספר שיש לו קשר רגשי טוב ויפה, שהוא נהנה ממנו. אולי לא יצא קשר קרוב יותר, אבל כדאי שישקיע בקשר הקים ויטפחו לכוונים טובים. חבל לאבד ידידה טובה.

לנתק ומהר מאוד!!!!

אתה תאכל על זה סרטים, מניסיון, אני נמצא במצב הזה בדיוק כמוך כרגע, רק שאצלי זה היה יותר מורכב, ואני עדיין לא ניתקתי קשר ואני אוכל על זה תסביכים של החיים, שברון לב, כאבי לב, כל פעם שהיא תספר לך שהיא יוצאת עם מישהו או סתם נפגשת אתה תכנס לדכאון, לכן עדיף לנתק קשר לגמרי ומהר, לפחות עד שתתגבר עליה, וזה יקרה רק שתמשיך בחיים שלך ותמצא מישהי אחרת שתאהב... ואני כבר דיברתי עם זו שאני איתה ככה ואמרתי לה שצריך להפגש לדבר וזה מה שאני רוצה לומר לה, שצריך לנתק קשר לגמרי...

למעלה