ידידות אפלטונית.

irit 123

New member
../images/Emo214.gifמתוקיזה NOT

אני יכולה להמשיך וצחוק על הגיל שלך,על כמה שאת דרמה קווין וחושבת שאת באמת מישהי כשבתכלס את ממש ממש לא. יכולה, באמת שיכולה. אבל מיציתי,נמאס מהדרמות שאת עושה ביניך לבין עצמך, עם עצמך. זה כבר ממש דבילי להמשיך להגיב לך כל פעם שאת כותבת הודעה "עוקצנית" על הגיל שלי (בקיצור-תתקדמי) תגובות ילדותיות, בלה בלה בלה ידה ידה ידה, הבנו את הנקודה את חושבת שאני ילדה, אני חושבת שאת זקנה מתייבשת. סבבה. נקסט. נכון, לכל גולש בפורום יש הזדמנות להגיב על מה שאני כותבת, רק שזה קטע כזה - את בד"כ מגיבה וגם מגיבה בעוקצנות דבילית כזאת שמחפשת תשומת לב (עוד לרגע יחשבו שאת הבחורה בת 19 ואני הזקנה מבין שתיינו) אז הנה, קיבלת לך כמה הודעות של תשומת לב, מקווה שזה יספק לך את המנה עד שתחליטי ליפול על מישהי אחרת. אה... בנוגע לגיל שלך, יש מצב שאני אבלע את הלשון, אולי מהסיבה ההפוכה
אבל תייהיי בטוחה שלא ארצה להיעזר בשירותי ההצלה שלך. בכל זאת, מי יודע מתי בפעם האחרונה עשית קורס עזרה ראשונה.... את יודעת.... הגיל שלך..... אם תצליחי בכלל לזכור....... טוב זהו די, באמת שמיציתי. וגם אל תחזירי הודעה, אני יודעת שזה קשה לך גברת דרמות, אבל תשתדלי. חזק חזק, את תצליחי. הרי כחלק מהבגרות וניסיון החיים הבלתי נגמר שלך את צריכה לדעת גם לשתוק לפעמים.לא? מה שלא מאפיין את גיל ההתבגרות שלי

../images/Emo243.gif

תעצרי בצד ותוציאי רשיונות גם אם את על כביש 6 ודוהרת ללא מעצורים את כנראה שוכחת משהו מאוד פשוט אם את משחקת במגרש של נשים וגברים בגילאים שונים משלך את צריכה לקחת בחשבון שלחלק מהתגובות את לא תתחברי גם אם מאוד תנסי את צריכה לקחת בחשבון שדברים שאנחנו עברנו ושכחנו כבר, את עוד תתנסי בהם בעתיד את צריכה לקחת בחשבון שכל אחד מגיב כאן מהמקום שלו ובדרך כלל נטו לכתוב ולא לכותב ולכן זאת טעות ישר לקפוץ ולקחת את הכל באופן אישי מכיוון שרוב התגובות כאן גם אם לא תאהבי לשמוע זאת תואמות את הגילאים שלנו ולא את שלך את בכיף מוזמנת להשאר כאן רק תלמדי לא לקחת את הכל באופן אישי ללא סיבה תנשמי קצת החיים יפים בחוץ תהני מהדרך

יערית

New member
אור ואהבה

ילדונת, את מזכירה לי את הפינצ'רית שגידלתי על לפני שנה, כל הזמן הסתובבה עם גדולים ממנה, התגרתה בהם ובסוף ננשכה על ידי אחד מהם והסיפור תם ונשלם. תמיד אהבתי סייחות שידעו לקרוא את השטח ועם הזמן גדלו להיות סוסות אצילות. את כנראה מתבלבלת, אני לא אקסית שלו, אבל אני מתביישת בשבילו שיש לו פינצ'רית שנובחת סביבו בפאניקה סתמית.

בין גבר לאשה יש סיכוי למשיכה מינית

ככה זה בטבע יש מצב שאחד הצדדים ימנע מלקדם את הקשר למגע מיני כדי לשמור על מערכת זוגית אחרת כי זה יכול לפגוע...בקשר ההוא... יכול מאד להיות שזה המצב לפני הבגידות למיניהן כשיש מתח מיני ושני הצדדים מרגישים בו מספיק שצד אחד יימנע כדי שזה לא יתממש יכול להיות מצב שרק צד אחד מרגיש במתח המיני והצד השני לא... תמיד אפשר לפוגג את המתח ע"י שיחה גלויה.... תמיד אפשר לדבר על הנושא ולפתוח אותו ולא לממש ואז אולי יכולה להשאר ידידות... יש זוגות נשואים שיש להם קשרים מיניים מחוץ לנישואין אין לי מושג מה זה עושה.... נדמה לי שרצוי להזהר ולא להרוס יחסים טובים רק בגלל משיכה מינית מצד שני כשאין זוגיות טובה בבית....צריך לשאול למה הזוגיות שם לא טובה.... והאם אין פה מצב של בריחה.... בקיצור עניתי

WinWin8

New member
גם כאן אנחנו חלוקים. (מה יהיה)

אם אילה יהיו פני הדברים מצבנו יהיה רע ומר. הדרך להפתר מפיתוי זה להלחם בו.

WinWin8

New member
על זה אנחנו מסכימים.

גם לא אויבים. (כמו שאומרת הכוהנת הגדולה)

המון שאלות...

אני כן חושבת שיכולה להיות ידידות בין גבר לאשה שוב אם זה הדדי. ברגע שאחד הצדדים רוצה יותר אז אין מצב, גם אם הוא לא אומר זאת מפורשות מרגישים זאת באוויר. לגבי אנשים שחוו סקס משותף, אז אין מצב שהם יכולים לחזור להיות ידידים. אחרי אינטימיות כזאת זה בעייתי.

ומה לגבי

כל הזוגות שמתגרשים שמן הסתם חוו סקס משותף בעבר אז נכון שאין להם ברירה להיות בקשר מכיוון שיש להם ילדים משותפים אבל בהחלט הם יכולים להיות ידידים האינטימיות עם הזמן מתחלפת לדברים אחרים

באופן אישי

מתחברת יופי לשיר הזה עשית לי חשק לרקוד אפילו עכשיו
ומערכת יחסים שבין הורים גרושים היא המון דברים בראש ובראשונה זו צריכה להיות מערכת עם הרבה בליעת רוק לעתים לא תמיד להיות צודקים, הרבה פעמים להיות חכמים להתנהל בכבוד אחד כלפי השני לאורך כל הדרך ותמיד לזכור שיש שם ילדים באמצע הדבר האחרון שזוכרים משם לפי דעתי זה את הרגעים האינטימיים שהיו פעם וכן בהחלט אפשר להישאר ידידים ממש לא חייבים להיות אויבים אין כאן מלחמה אלא שני אנשים מבוגרים שמגדלים ביחד ילדים משותפים אני יודעת שלרוב זה לא ככה ויכולה רק להצטער על כך

חתיכת נאום לאומה דפקת ...

אבל לשאלה לא ענית ... לא התכוונתי להכנס לדינמיקה הידועה שבין שני ההורים .. רק חשבתי שלתאר את מערכת היחסים ביניהם, אפילו במקרים טובים כמו אצלך - כידידות - נדמה לי שזה קצת יומרה לא ?

הנאום

היה נטו בשביל לתאר את מערכת היחסים אצלנו ואם אתה צריך מילה בשביל לתאר מערכת יחסים כזו איזו מילה היית בוחר?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועוד בבתים משותפים זו לא משאלת לבך?
נראה לי המונחים שלך לזוגיות טיפה לוקים בחסר תלמד שוב את החומר בוחן פתע בשבוע הבא

למעלה