ידידות אחרי אהבה

ידידות אחרי אהבה

נגמרה הרומנטיקה..לא מאוהבים..מאד אוהבים..יש חום ודאגה של ידידים..ושוב מדברים ושוב שואלים ומשתפים..האם יש סיכוי לידידות?האם זה נכון אחרי פרידה להישאר חברים טובים?..יש מלא תרוצים..הוא מכיר אותי הכי טוב,אני תמיד אדאג לו וכדומה..האם יש לזה סיכוי?או שמא נאחזים בגרם קשר אחרון כדי לא להתנתק...

את התשובה רק את יודעת

האם את רוצה להשאר ידידה רק כי אולי יש סיכוי למשהו קצת אחר? האם את עדיין מקווה לאהבה? האם החיבוק הידידותי מעלה בך כמיהה למגע שונה? רק את יודעת מה את באמת מרגישה כלפיו...

הביטי...

הביטי עמוק לתוך נשמתך זיכרי איך התאהבת בבעלך זיכרי את הרגע בו החלטת ללכת אל האושר אל נא תשכחי את לילות הקסם תחשבי איך היית בזרועותיו בגשם הביטי איך הכוכבים נפלו מולך תחלמי על שעות הרגע אשר חיכית אל נא תשכחי הבטחותיך לא לפגוע לעולם העבירי מחשבותייך על רגעי היופי כשטוב עצוב שימחה עצבות אושר בדידות רע נפלא אל נא לשכוח מי הביא לך את האושר ממעמקי גן העדן אשר שמחת בעודנו בידייך אל תחזרי על אותן טעויות תתעוררי הביטי סביב הכל בידייך אל תהרסי את תהרסי את גינות הוורדים שבנים ביושר לחפש תירוצים להיות עם מאהב לחפש תירוצים לחפש אהבה לצערי הידידות לא תעבוד ביניכם אלא רק ימשוך לבפנים עוד יותר אל תסחפי במערבולת תברחי כל עוד החלטתך בראשך בעלך אהובך איתך לעד עד סוף העולם מאהבך ברגעים קשים ירים כנף יעוף אל המרחק אין שיקול להחלטות בעלך במקום הראשון

תסלח לי שאומרת אבל..

אין לך מושג על מה מדובר..נראה לך שככה סתם אישה מחפשת משהו בחוץ? לפני ששופט וקובע דעה כה נחרצת תעצור ותבדוק למה כל זה קרה..

אני מסכימה עם אחת שאוהבת

אני מרגישה שיש בטענתה של אחת שאוהבת...היא חוותה משהו ואתה מדבר על התיאוריה...איש אינו יכול לקחת ממנה את הרגשות שלה, את התשוקות שלה ואת המניעים שלה. אני מבינה מהיכן באים הכעסים שלך, אתה אומר שלא מדובר על משהו ממשי אבל כנראה שנתקלת במצבים של בגידה
אחת שאוהבת לא באה לומר שאין בה פקפוקים. היא יודעת את התוצאות, את הסיכונים... כל אחד רשאי להביע את דעתו, כמובן אבל אל לנו לפסול רגשות של חברינו לפורום

אך חיפושית...

לכולנו קל לדבר לומר לשוחח לספר האם מישהו ממכם חשב אי פעם על הצד השני ? מותר לחלום מותר לפנטז מותר לחלום על גן העדן אך המרחק בין לחלום לבין לעשות גדול מאוד והן חוצות את הגבול והאמת שמהחצייה הזאת זאת לא היא שתיפגע אלא בעלה

אחת ולתמיד תקשיב

בעלי לא יוכל לתפוס אותי..אני כבר מזמן הייתי צריכה להתגרש ממנו אבל אם לא אני לא יהיה מי שיטפל בו,יאכיל אותו,לא תהייה לו קורת גג..ועוד..ולגבי מה שכתבת שבזמן שהוא עובד ודואג שיהיה לי אוכל וכד אז תדע שהפעם האחרונה שעבד היתה לפני 14 שנה..כן מאז לא הרוויח שקל וגם כל הקיצבה הולכת למזונות לגרושתו..כן בעלי מוגבל נכה וזה לא הכל..וכן אני חיה בביצה מסריחה .. וכן פעם הייתי נסיכה היום בקושי ליכלוכית..אז אל תבקר את האושר היחיד שהיה לי מזה שנים..גם ככה קשה שנגמרה האהבה..

אוקי...

אני חוזר בי ומתנצל עד מאוד אך... הודעתי הייתה בכלליות בנים בנות ולא כולן כמוך.. אז זה לא אישי

טיפ קטן

אל תתנשא מעל אנשים..זה מרחיק מעצבן..בני אדם טועים ומשלמים..לא צריכים מטיפים צדקנים..התנצלותך התקבלה...

יקירה מתוקה...

לא משנה הנסיבות אשר הובילו לאירוע אף אחד לא מתענין איך קרתה תאונה מה שכולנו מתעסקים זה איך קרה הנזק לצערי לכן אין מושג מה אתן עושות כידוע אם בעלך יתפוס אותך את תתחנני ולא תסבירי לו איך זה הגיע ולמה ואני בטוח שאותו זה לא יעניין אך.. אם כל כך רע לך מתוקה תתגרשי וחפשי אהבה אך אל תבגדי בתוך מסגרת נישואין אחרת אם רע לך עכשיו יהיה רע לך תמיד אחריי שטועמים מין הטוב לא רוצים לחזור לרע ואל נא נשכח את המושכ אצל השדכן הדשא ירוק יותר אך כשמתקרבים הוא צהוב יותר ונובל מתנצל על האמת המרה מראש

s h i r k u s h

New member
../images/Emo4.gif

האמת שעד עכשיו לא ממש יצא לי להמשיך בידידות עם אקסים שלי, חוץ מאחד שבזמן האחרון התקרבנו אבל רק בקטע של ידידות לא יותר. אני לא חושבת שכדאי להיות ידידים אחרי שקשר נגמר אולי אחרי תקופה מסויימת אבל לא ככה ישר כי יכול להיות שלאחד מהצדדים או שאפילו לשניהם יש רגשות או שיש מועקה מסויימת ואז עוינות יכולה לבוא לקשר. זה מאוד תלוי בסיבה לפרידה ובאופי של האנשים והקשר בינהם.

למעלה