ידידות או אהבה?

ידידות או אהבה?

בקיצור של הקיצור זה הולך ככה: יש איזה בחור, נקרא לו ש' :) ש' למד איתי בתיכון, ובתיכון לא ממש שמתי עליו, הייתי בחורה חסרת בטחון ועל בנים לא ממש הסתכלתי, גם הכרתי בכלל מישהו באינטרנט והפכתי להיות חברה שלו. ש' ואני לא היינו קרובים ולא היינו ידידים בשום צורה שהיא, בוא נגיד שבשבילי הוא סתם היה עוד אחד בשכבה. הזמן עבר וסיימנו תיכון, ואיכשהו החברות שלי מהיישוב, השכנה שלי יותר נכון, שמרה איתו על קשר, התחלנו לצאת כל החבורה (שזה 4 בנות והוא, חחח) והתחלתי קצת להכיר אותו ולראות שהוא ממש חמוד, מצחיק ומתחשב בכולם, ובקיצור- ממש ילד טוב! התחלנו טיפה להתקרב וגם בזמן האחרון התחלתי יותר להיפתח בפניו ולספר לו דברים אישיים... הוא באמת בנאדם שיכול להיות ידיד טוב ואולי גם יותר, כי יש בו את ההתחשבות, כושר הקשבה, דאגה- תכונות שהייתי ממש רוצה לראות בבן הזוג שלי. אין לי אומץ "להתחיל" איתו, בגלל שיש לו כל כך הרבה ידידות ואיך אני אדע אם הוא יכול לראות בי כמשהו מעבר לזה? נכון שאנחנו לא בדיוק ידידים טובים אבל אולי הוא כבר התרגל לידידות שלו בתור ידידות ותו לא... הוא בחור נורא ביישן, לא הייתה לו אף פעם מישהי, וממה שהבנתי הוא גם אף פעם לא התנשק, ככה שגם אם הוא רוצה אין סיכוי שהוא יעשה עם זה משהו ואם אני רוצה אותו אני חייבת לעשות איזשהו צעד. בעיה מס' 2 היא שזה בא לי בתזמון הכי רע בעולם, אני בדיוק מנסה להתאושש מכל מיני פגיעות רגשיות חמורות שגרמו לי, במיוחד אדם אחד ספציפי שגם לא נזכיר את שמו, ופשוט נורא קשה לי לסמוך על אנשים כרגע. ומצד שלישי היום התברר לי שבינתיים השכנה מנסה לשדך לו גם איזו אחת מהיישוב... שהיא חברה שלי! ואני מפחדת שיקרה בדיוק מה שאחי הגדול אמר לי- הוא ייצא עם אחת מהחברות שלי ואני אאכל את הלב שלי :/ אוף אני לא יודעת מה לעשות. מה אתם חושבים?

shannyqua25

New member
אני בעד כנות

אין לך זמן לבזבז , הבחור מוקף בבנות, אחת מהן היא אופציה לשידוך עתידי, ואת תשבי בבית ותאכלי את הלב???? לא. תראי אני לא יודעת בת כמה את ומה תכונות האופי שלך, אני בגיל שלי עם הבטחון העצמי שלי מדברת עם גברים חופשי, ואם מישהו מוצא חן בעיניי אני אגרום לו לדעת בדרכים שלי, לפעמים ברמזים ולפעמים ישר ולעניין. בשום אופן לא הייתי נותנת לזה לחמוק לי מבין האצבעות, אם את דלוקה עליו ויש סיכוי שגם הוא מעוניין בך (והוא מתבייש להגיד) ויש אפילו סיכוי אחד קטנטן שתהיו ביחד, לכי על זה , תגרמי לו לדעת מה את מרגישה, אין לך מה להפסיד, מקסימום הוא יגיד שמעדיף להישאר ידידים... ביג דיל. בהצלחה

למה שלא תבקשי מהשכנה

לסדר לך ולא לשבחורה השניה?
או שתבקשי מאחר מה"חבורה" שתסדר? אל תפספסי. חבל.. מה שכן- עזבי את המשקעים שיש לך מאנשים אחרים, אל תפילי את זה עליו- הוא לא אשם! תסתכלי עליו בראש פתוח. מישהו פגע בך, אבל תני צ'אנס לבחור התמים החדש!
keep the past in the past

תגובה

חשוב שתשמרו על הידידות. אם את רוצה לקרבה לחברות, נסי להיטיב ולהנעים לו יותר ומתוך אהבה ולשוחח אתו יותר על נושאים אישיים. כשתתפתח אהבה, יוצר אמון ולא תצטרכי לפחד.

למעלה