ידידה של החבר

Dana19780

New member
ידידה של החבר

שלום. רציתי להתייעץ עם האנשים המנוסים פה. הנה הדילמה שלי. יש לי חבר 3 וחצי שנים. הקשר שלנו ממש טוב. לאחרונה בעבודה שלו הוא הכיר בחורה והתפתח ביניהם קשר קרוב של שיחות טלפון ארוכות כשעתיים כל פעם. צריך לציין שהם לא עובדים ביחד פיזית, אלא הם נציגים של חברה מסויימת , שכל נציג נמצא במקום אחר בארץ, אבל העבודה שלהם זהה, אבל הם לא מתראים פיזית, רק בארועים משותפים של החברה. השיחות שלהם בפון הן עמוקות ורובן קשורות לעבודה ולפעמים הוא מדבר איתה בנוכחותי לידו. הבעיה היא שזה מאוד מאוד מפריע לי הקשר הזה ביניהם ויש לנו כל הזמן ריבים בגלל זה ואני מרגישה שהוא מעוניין בה יותר מאשר בי. החבר שלי אומר שהקשר ביניהם הוא ידידותי בלבד בלי שום מגע והוא לא מעוניין בה בצורה רומנטית אבל אותי זה ממש משגע המצב הזה. אז רציתי לשאול אתכם אם זה מצב נורמלי שלגבר יש ידידה כזאת ואני מגזימה או שאני צודקת ?

אם זה כמו שאת מתארת - הוא מגזים

לא חושב שצריכה להיות בעיה לדבר עם מישהי אחרת ולהיות ידיד שלה.
הבעיה היא במינון, ואם זה פוגם בזמן האיכות שלכם יחד. זה לא משנה אם אין לו כל כוונות רומנטיות או פיזיות
עם אותה בחורה. אני מאמין לו. אבל לדבר אחרי העבודה שעתיים? זה נשמע לי מתלהב מדי. שיחת טלפון טובה,
בענייני עבודה או חברה, אמורה להיות בין עשר לעשרים דקות, בטח שלא שעתיים. כמה זמן נשאר לו אחר כך איתך?

זה נורמלי שלגבר תהיה ידידה כזו, אבל נשמע לי שהכעס שלך במקום. לא מהמקום של קנאה,
אלא ממקום של 'רבאק, הזמן שיש לנו ביחד הוא מוגבל, ואתה משקיע אותו בבחורה ההיא ולא בי?'.
אין לך מה לריב איתו, רק להבהיר לו שאין לך שום בעיה (גם אם זה לא נכון) שידבר עם הבחורה הזו,
אבל בחיאת, שעתיים? הגזמת, גבר. אל תשדרי לו שאת חוששת לאבד אותו, אלא שאת רוצה את הזמן שלו איתך,
לא לחלוק את הזמן עם חברים או ידידות.

Megie

New member
מסכימה עם גל

אבל השאלה אם זה היה מפריע לך בגלל שהשיחות ארוכות בתדירות גבוהה או בכלל עצם העובדה שהוא הכיר ידידה חדשה ונמצא איתה בקשר כלשהו?

amor prohibido

New member
גם אני הייתי "מגזימה" במקרה כזה...

יכול להיות שבפועל הוא דובר אמת, ואכן אין שם שום דבר מעבר ... אבל לפעמים הדברים מתחילים ככה ואז מתפתחים.... אם את שואלת אותי, גבר לא אמור בכלל להכיר ידידות חדשות כשיש לו חברה... על הישנות הוא עוד איכשהו יכול לא לוותר, אבל חדשות? לא טוב. אני לא הייתי אוהבת את זה. בכנות.
לדעתי כן יש מקום להיכנס בו קצת, ולעשות לו סצינה או שתיים. ולראות איך הוא מגיב.
איך הוא בכלליות? טיפוס של ידידות או לא? כי אם כן, זה פחות מדאיג.

yair and sveta

New member
תלוי....

תראי מצד אחד זה לא מוגזם שלגבר תהיה ידידה שמעניין לו לדבר איתה והם מדברים לעיתי קרובות
מצד שני אם בא לך להיות איתו לעשות משהו ביחד ובמקום זה הוא מעדיף לדבר איתה, זה כבר מוגזם את צריכה להיות במקום הרשון כי את הבת זוג
מצד שני על תפריעיל ו בכל שיחה איתה..
כאילו צריך לאזן !

jorozen07

New member
אני חושב

שתעזבי אותו בשקט. עדיף שתהיה לו ידידה מאשר שתחנקי אותו ובסוף באמת תהיה לו מאהבת. כל הלחץ המיותר, המריבות המתישות וחוסר החופש לא בריאים למערכת היחסים. אם הוא ירצה לבגוד בך, אז הוא יבגוד בך לא משנה כמה תנסי לבודד אותו. אז אני אומר, שחררי. ושיהיה בהצלחה.

oreli111

New member
אני חושבת

מצד אחד - שיחות של שעתיים כן מפתח בינהם משהו . גם אתם התחלתם כידידים והיחסים בינהם עלולים להתחמם יותר ויותר . במיוחד אם זה פעם ראשונה שזה קורה .
מצד שני - יכול להיות שהם באמת רק ידידים . ופה יש לי להגיד לך , תרפי . כשתרפי הדברים יסתדרו מעצמם . שאת רבה איתו על זה את חונקת אותו , ודווקא האסור הוא המושך .
אל תריבי איתו על זה ואל תעשי מזה סיפור כל פעם מחדש אם בסופו של דבר לא יוצא מהריב הזה כלום . תרפי אם את רואה שזה לא מסתדר תחכי שבוע ככה ותעשי לו שיחה רצינית , תגידי לו שזה לא טוב לך ושיכבד . אם זה מפריע לך כמובן שאת צודקת ואת צריכה לעמוד על שלך .
בכללי הייתי עושה בדק בית , נתקלתי במלא זוגות שאחריי תקופה ארוכה ביחד היו רוכשים ידידים בשביל התחושה של ההתחדשות שנמאס להיות אם אותו אחד הרבה זמן .
בהצלחה מותק :)

בניגוד לשאר המגיבים כאן,זה לא הגיוני בעיניי.

לא מבינה מה יש לדבר כל יום שעתיים על עבודה.שני נציגי שירות כולה,לא מנכ"לים שעומדים לעשות אקזיט.
עם זאת, אני מתרשמת שהוא לא מתכוון לפגוע בך אלא סתם לא מודע לזה. תבהירי בדיוק את מה שאת חשה. ספרי על התחושות הקשות שעולות בך ותקשיבי לתגובתו ותבקשי מימנו שימצא את הדרך לפתור את זה,אם אכפת לו מהרגשתך.
(אולי אני שמרנית אבל אצלי לא היה מקובל שבן זוגי פתאום,אאוט אוף דה בלו יפתח קשרי ידידות עמוקים עם איזו בחורה. כשהכרתי את בן זוגי היו לו הרבה ידידות וכולן נמוגו ונעלמו זמן די קצר אחרי זה. לא ביקשתי או דרשתי פשוט פגשתי בחור שמאמין כמוני שקשרים עמוקים עם המין השני אין בהם תועלת חוץ מלהפריע לקשר מתהווה או קיים).

such an angel

New member
הכי צודקת !!

אני וחבר שלי שנתיים וחצי ביחד
ואאאני קנאית נורא!! אין לו ידידות או משהו.. אבל אני מקנאה בקלות..
הוא היה בגיבוש כלשהו לקראת הצבא והוא סיפר שהיו שם עוד 3 בנות
ושבגיבוש הם התחלקו לקבוצות ושלושת הבנות היו איתו
ואני נורא קינאתי ועשיתי כל מיני קטעים לא מקום כאלה..
והוא התחרפן ממני..
אאאאז, אני הכי מבינה אותך בעולם! לא משנה שאין ביניהם משהו רומנטי, כאילו כן זה משנה אבל.. אני הייתי מתחרפנת.. אני הרבה פחות מאופקת ממנו.. הוא הכי מאופק בעולם..
אני מבינה אותך וחושבת שזה בסדר :]
אבל אני לא יודעת כמה את יכולה להתיחס לתוגבה של ילדה בת 18....

למעלה