ידידה שלי שואלת:

ידידה שלי שואלת:

היי יש לי אקלקטוס בן חצי שנה זכר,הבעיה היא ש נוצות הזנב שצומחות לו דבוקות אחד בשניה(נוצות הזנב דבוקות)ונוצות הצוואר צומחות בצבע שחור ולפי מה שאני יודעת צבע הנוצות של האקלקטוס הם ירוקות.מה הבעיה שלו? הוא אוכל ושותה והוא במצב רוח טוב.

היא גרה בהונגריה ואין לה../images/Emo3.gif

מצלמה,ואני רק תירגמתי את מה שהיא רשמה לי,אבל היא גילתה מה הבעיה היה לו חוסר ויטמינים.

LAMBERG

New member
נוצותשחורות

שלום, יש לי תוכי אקלקטוס ובנתי מניסיון כי ברגע שתוכי לא אוכל חלבונים: ביצה פעם בשבוע, עוף, הרבה קיטניות מופיעות לו נוצות שחורות אם מקפידים על תזונה מאוזנת היינו: קטניות + ירקות + הרבה פירות , כפי שאמרתי ביצה בשבוע, ועוף פעם בשבוע תעלמנה הנוצות השחורות . הכול עניין של תזונה נכונה . ניתו למצוא סוגי קטניות , זרעים וכד' בחנויות טיבעוניים .

LAMBERG

New member
נוצותשחורות

שלום, יש לי תוכי אקלקטוס ובנתי מניסיון כי ברגע שתוכי לא אוכל חלבונים: ביצה פעם בשבוע, עוף, הרבה קיטניות מופיעות לו נוצות שחורות אם מקפידים על תזונה מאוזנת היינו: קטניות + ירקות + הרבה פירות , כפי שאמרתי ביצה בשבוע, ועוף פעם בשבוע תעלמנה הנוצות השחורות . הכול עניין של תזונה נכונה . ניתו למצוא סוגי קטניות , זרעים וכד' בחנויות טיבעוניים .

LAMBERG

New member
נוצותשחורות

למעלה