ידידה שלי מספרת...

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo229.gifמיסטר גונס גם על ההבנה גם ממנה../images/Emo72.gif

לדעתי

מדובר באישה חלשת אופי שנכנעה לגחמותיו של נשוי סוטה מין. אני במקומה הייתי מתקשרת לאישתו ומספרת לה בדיוק מה בעלה "הנאמן" עושה מאחורי גבה, אבל זו רק אני... הידידה שלך כבר יצאה מהסיפור החולני הזה?

זיקן

New member
מנהל
במיקרה ולא הבנת

היא קברה אותו סופית בעומק 1000 מטר מתחת לאדמה .

אני שמחה לשמוע

והלוואי שלא נשמע יותר על סיפורים עצובים כאלה, במיוחד כשמדובר ברווקות. רווקה + נשוי זה סיפור של כישלון ידוע מראש

זיקן

New member
מנהל
למה את חושבת כך?

אם בסיפור יש עיניין של סקס ויצרים אפלים אז כל הסיכויים האלה שזה מתכון לאסון, אבל אם מדובר בסתם מערכת יחסים שמושתת על כבוד ויחס חברי ללא מרכיב של סקס למה שזה לא יצליח מה לנשואים יש אות קין על המצח?

סקס הוא המרכיב המרכזי במערכת כזו

אבל לא חושבת שיש פסול במשיכה מינית הדדית. מה שכן פסול זה שאין איזון מבחינת הצרכים והציפיות של שני הצדדים, שאחד מהם בדרך כלל מחפש "ריגושים" מחוץ למערכת החוקית והצד השני (במקרה הזה האישה הרווקה) זקוקה למשהו אחר לגמרי שהגבר הנשוי אינו מסוגל לספק לה. הידידה שלך לפי הסיפור הנ"ל רצתה קשר עם מקדם בטחון גבוה ולא קיבלה אותו, ולכן היא פירקה את הקשר לא לפני שסבלה ממנו כהוגן...

זיקן

New member
מנהל
סבל זה בע"מ

יש פה כאלה שרואים בזה טמטום. היא פירקה את הקשר רק אחרי שהוא הכניס לקשר צלע נוספת אחרת מי יודע לאן הקשר הזה היה מגיע. גם קודם לקשר הזה היא סבלה ממנו אבל הסקס והזיונים עיוורו אותה לכן היא המשיכה בניגוד לכל הגיון אולי את יכולה להסביר לי כיצד זה יתכן תביני למרות גילי וניסיוני הרב בסיטואציות שלא מהעולם הזה יש לי עוד הרבה מה ללמוד..

זיקן

את השאלה הזו אתה צריך להפנות לידידה שלך ולא אלי. אני מעולם לא שקלתי להכנס לקשר עם נשוי או לגבר בעל אישיות בוגדנית, כך שאין לי מושג מה עבר לה בראש בזמן אמת... מה שכן, אני בהחלט יכולה להבין איך תשוקה מינית בעלת עוצמה יכולה לבלבל עליה את דעתה או "לעוור" את הגיונה כפי שאתה מתאר
אני לא חושבת שמדובר בטימטום, אבל צר לי מאוד על מקרים שכאלה והלוואי שלא נשמע עליהם יותר

למעלה