ידידה שלי מספרת...

זיקן

New member
מנהל
ידידה שלי מספרת...

על מיפלץ אדם בוגד סידרתי עובד בציד בחורות שהכיר רווקה בצט בת 30 הסקס היה מטריף ופורה, יום אחד אחרי חצי שנה של אופוריה ומישגלים מטריפים הכיר לה עוד מישהי ורצה לארגן אורגיה עם שתיהן הבחורות לא היו בקטע ולא היו דו מיניות אך אף אחת לא רצתה להפסיק ולא רצתה לאבד את המיפלץ לחברתה והאורגיות הפכו לקטסטרופה הבנות סבלו והמיפלץ נהנה מהגשמת כל פנטזיה אפשרית איתן והידידה לא רצתה ולא יכלה נפשית לעזוב ולפרק את משולש האהבה האבסורדי הזה ונילכדה במלכודת של רגשות וקינאה ואף אחת מהבנות לא רצתה לוותר לחברתה ושתיהן נישארו למרות שהוא גרם להן לעוגמת נפש והמפלץ המשיך לחגוג ולספק לעצמו כל סטיה אפשרית ובמקביל היה מחפש קורבנות נוספות ומוצא.. כל שבוע קורבן אחר ואם הידידה היתה מעיזה לפתוח פה ולקטר היה דואג לנתק איה קשר ולחסום לה כל אפשרות להיתקשר איתו יענו לחנך אותה והידידה היתה מיתפוצצת במיוחד אחרי שסיפר לה את כיבושיו ועלילותיו בלי בושה וככה נימשך ונימשך הסיפור שנים חסימות, ניתוקים "וחינוך" וחוזר חלילה אחרי כמה שנים של "חגיגות" ואורגיות הכיר לה מישהי דפוקה בשכל טיפוס אובדני קורבן של גילוי עריות וגם היא היתאהבה בו בצורה מטורפת והשידולים והתקפי השליטה והסחיטות לאורגיות מוטרפות כולל חריגות מיניות שלא מהעולם הזה גברו וגבלו בהיתעללות נפשית וסדיסטית והידידה המשיכה כדי לזכות בפירורי סקס.. יום אחד המיפלץ רצה לארגן אורגיה עם הדפוקה וזה היה הקש ששבר את גב הגמל והפיל לה את האסימון הפעם היא עמדה על שלה וסירבה חד משמעית ובתגובה היא נחסמה לכל ערוץ תיקשורת איתו ומזה שנה בדיוק היא מיתמודדת עם "האובדן". ידידה שלי שואלת מה אתם אומרים?

פנומן 72

New member
ידידה שלך אוכלת סרטים

בבלוקבסטר מבקשים שהיא תחזיר את הסרט "משולש פראי" שהיא לקחה ממזמן. http://movies.walla.co.il/?w=/338/@movies בקיצור - היא מטומטמת. שתלך לטיפול

זיקן

New member
מנהל
כשאתה תהיה במקומה אתה לא תאכל סרטים

אתה תואכל חרא.

פנומן 72

New member
למה לי להיות במקומה ?

נראה לך שאני אסכים להיות גלגל חמישי במכונית ? אפילו שתהיה מרצדס ? אם אני בא בשביל זיון אז סבבה אבל אם אני בא בשביל זוגיות - אז שתחפש מי שיזיין אותה. יש לך ידידה מטומטמת.

זיקן

New member
מנהל
לא על זה מדובר פה

ולא בשמי אומר לך את זה אלא בשמה אז תישמע, "נכון זאביק צדקת מדובר באדם שכושר הבנתו לגבי בעיות של אחרים והזדהותם איתם או להבין את המצוקה הנפשית והסיטואציה של המצב אליה ניקלעו שואף לאפס אדם זה לא ראוי לחיות בין חברה מתורבתת של אנשים וספק רב עם להקה של קופי בבון היו מקבלים אותו לשורותיה". לא אני אמרתי את המילים האלה אלא בחורה שניקלעה למצב הזה שבחלום הכי גרוע שלה ובמבט לאחור לא היתה מאמינה שתיקלע למצב זה ואתה מה אתה אומר במקום לנסות להבין משהו בוחר בדרך הכי מטופשת שיכולה להיות ומתקיף תמשיך ככה אחי תגיע רחוק, חכה בסבלנות היא תצא מבין הצללים (סמויה אמרנו..) ואז תוכל לגלות לה את מלוא חוכמתך בחיים שאני חושב שאפילו לג'וק יש יותר הגיון.

פנומן 72

New member
טוב חלאס לזיין את המוח

אתה רוקד על שתי חתונות וזה די מבחיל. מצד אחת סמויה שאתה מתקשקש איתה במסרים, ובמקום לבוא ולספר את הסיפור שלה פה היא מספרת לך בשושו - אתה מביא אותו לפה בשמה - והיא עוד מעיזה להעביר ביקורת על מה שכותבים לה. עשה לי טובה וחפש - אתה והיא ביחד. הטעות שלי שבכלל הסכמתי לשתף פעולה. אם הייתי יודע שהיא פאקינג סמויה לא הייתי טורח להגיב.

תשמעו גברים...

לא ידעתי שאתם כל כך חסרי תפיסה לראות את החיים, לא לחינם כל הבחורות שהיו פה איבדו מהר מאוד עניין וברחו, ונראה לי שמר חרמנומן הוא שמוביל פה את קו ההסברה המטופש וחסר התפיסה הזה. אז תודה על "ההבנה"... אין טעם שגם אני אשאר

Jesuscrist

New member
למה כולן בתפוז חשובות

שנוכחותן בפורום הצנוע שלנו היא סוג של פריווילגיה? ראיתם פעם גבר כותב כאן,משום שאתם ככה ככה וככה אני לא רואה סיבה להשאר כאן וכו וכו? לא,הוא פשוט הולך,בלי כל הטקס,מה העניין הזה? פנומן זאביק,אתם שועלי תפוז ותיקים תסבירו לי וקשה...

זיקן

New member
מנהל
אני אזביר לך.

הוא יכול גם להזביר אבל הוא רואה הכל תחת הראיה שלו ומסרב להקשיב לדעות של אחרים ורוצה שכולם ירקדו לפי חלילו ומסרב לחשוב איך שהצד השני חושב. בזמנו כשהבחורה סיפרה לי את קורותיה מצד אחד נידהמתי ומצד שני בגלל שבחיים האמיתיים ניתקלתי במיקרים יותר חמורים פי כמה לא היתפלאתי שיש מיפלצות אדם כאלה שמסוגלות להישתלט לך על טיפת ההגיון שעוד נותרה בך ראה מיקרה גועל רצון.. (זו לא טעות כתיב) אתם בכלל לא מנסים להבין את הצד הניפגע ומיסתפקים בכינויי "מטומטמות" ואתה לא פטור מזה גם אתה הישתמשת בכינוי הזה ניתקלתי גם באנשים (בתחנת מישטרה) שבחוץ הכרתי אותם היטב בתור אנשים הכי נורמלים שיכולים להיות חברים לעת צרה משכמם ומעלה מלחי הארץ וכשראיתי אותם אזוקים בתחנה לא הבנתי מה הם עושים שם זה הרי לא מתאים להם בכלל וכשביררתי על מה נעצרו היתברר לי שזו לא פעם ראשונה שנעצרו ועל מה על עבירות פעוטות כמו קלפטומניה בסופרים אך היו כמה שנעצרו בגלל אהבתם היתרה להכות את הנשים שלהם אלה שאתם קוראים להם "מטומטמות" ורק מהמילה הזאת הבחורה נעלבה ויותר לא תופיע בפורום, אני באופן אישי הזהרתי את הבחורה שלא כדאי לה לפרסם את הפוסט בפורום אפחד לא יבין אותך וגם לא ינסה אמרתי בכל זאת רצתה לנסות ואלה התוצאות, אף אחת לא מנסה לקבל פה פריווליגיה אלא כבוד ואוזן קשבת. בכל זאת זה פורום גברים מזמן הסקתי וכבר אמרתי את זה לא פעם שאני מרגיש שאני פה כמו גננת ובכל זאת עדיין לא נישבר לי הזיין ממכם ומההיתנהגות המבישה שלכם כולי תיקווה שהזמן יעשה את שלו ותיתבגרו קצת בינתיים אתרום לכם את מיטב ניסיוני וגילי המופלג מיזדיינים בתחת שכמותכם

Jesuscrist

New member
תשמע

העניין הזה של "ניסיתי להתרחק ממנו ולא הצלחתי" מעורר בי גועל נפש,כי הלב שלי נשבר,ואני יודע טוב מאוד מה זה הרצון לחזור לבנאדם. אבל,אני לא מתרפס,אני שמרתי את כבודי העצמי ולא התבזתי,לכן הסיפור שלה מעורר את חמתי.

זיקן

New member
מנהל
מישפט אחד חכם שפנומן

אמר בסוף הפוסט שלא צריך להיתרגז או להיפגע בשביל אחרים.

פנומן 72

New member
אמרת נכון מאוד

אפשר להגיד עלי הרבה דברים - שאני חרא, שאני עלוב, שאני מניאק - ואולי זה נכון אבל אי אפשר להגיד עלי שאני צבוע או שאני חרטטן, כמו זיקן. זיקן יגיד לבחורה כל מה שהיא תרצה לשמוע, הוא יתכתב איתה במסרים וידבר אליה בתופינים גם אם הוא חושב שהיא נעל והכל כדי שאולי בסופו של יום היא תפתח את הרגליים ותזמין אותו להיכנס. ולי יש בעיה - אני שונא לשקר - אני לא צבוע. אם אני חושב שמישהי שאני לא מכיר היא סתומה או נעל אני אגיד את זה. אולי לא בפניה, אבל לא אסתיר את רוח הדברים. אני לא זיקן. ואתה צודק - נשים שמחפשות חיבוקי ונחמה יש כל כך הרבה פורומים של צביעות פה בתפוז שחבל לבזבז את הזמן בפורום גברים. כל בחורה שהעלתה 14 קילו וחושבת שהיא נראית כמו טנק מרכבה הולכת לפורום "שמנות ויפות" כדי לקבל פידבק שאם רק תוריד קילו היא תהיה קופי של בר רפאלי. מה קופי, אפילו יותר. אם היא רוצה לדעת בדיוק מה גברים חושבים היא תבוא לפה - כמו הבחורה הזו לפני כמה שבועות שבאה לפה ובלי משוא פנים ובלי זיוני שכל והעלבויות העלתה פה תמונה שלה ושאלה מה אנחנו חושבים. זה נקרא להסתכל לאמת בלבן של העיניים. מה שאני התעצבנתי זה הטריק המזוין הזה של זיקן להביא לפה תמלול של השיחות הצפופות שלו עם סמויות, כאשר הסמויה הזו צופה מפינתה הסמויה ורואה מה מתרחש. ואני יצאתי אידיוט כי לא הבנתי שאני אותה מריונטה שמפעילים אותה שני אינטרסנטים. להבא אני אחשוב פעמיים לפני שאני עונה לשאלות כאלה של זיקן שאולי הוא מכין מלכודת.

זיקן

New member
מנהל
ונוסף לכל אתה היפוקרט

בזמנו כשאני כיניתי את המלפפונים בכינוי הזה יצאת מיד להתקפה שלא יפה להישתמש בכינוי הזה וזה לא הומני פיתאום לך מותר לקרוא למישהי שאפילו אתה לא מכיר "מטומטמת" אז תיתעצבן ותיתפוצץ חשפתי את פרצופך האמיתי וכן מי שמבריח מפה את כולן זה אתה וזה לא רק בחורות זה גם בחורים ויותר טוב קח את זה לתשומת ליבך, יתכן שלבחורות אין פה מקום אבל למה שלבחורים לא יהיה תיתבגר כבר תינוק ותפסיק להישתמש בשפת רחוב.

פנומן 72

New member
יש הבדל עצום

אם הייתי שואל אותך מה דעתך על הפיליפיניות והיית אומר לי שהם מלפפונים ושוות לא יותר מזיון והן מכוערות ואז הייתי מפתיע אותך ש"ידידה שלי פיליפינית קראה את תגובתך" - ולמעשה השאלה היתה סוג של מלכודת (בדיעבד) יכול להיות שהיית מתעצבן, אבל בשורה התחתונה היית יוצא פארש. בתאכלס, אם זו האמת שלך אני זרמתי איתך, לא עשיתי לך נו נו נו כמו שאתה פתאום נהיית לי פטרון של הפורום ושל מה מותר ואסור להגיד פה. אמרתי לך, לקבל צומי וחיבוקי יש מספיק פורומים. היא יכולה לקבל את החיבוקים הצבועים גם ממך. וצא מזה, אני לא מבריח מפה אף אחד. אל תהיה דמגוג.

זיקן

New member
מנהל
מיתחשק לי לברוח גם .

בעצם אני אשקול את זה ברצינות ואז אתה תהיה הפטרון פה .

פנומן 72

New member
לא מחפש להיות פטרון של אף אחד

ונראה לי שאתה נפגע בשביל אחרים. נחמץ לי הלב.

קראתי בעניין את הפוסט והתגובות ../images/Emo22.gif

מניח שהתגובות הלא מפרגנות לידידה נבעו בין השאר מכך שהסיטואציה לא היתה ברורה. מבין שאותו בחור ניצל את קסמיו והביא את הידידה לעשות דברים חריגים שממש לא עולים בקנה אחד עם דרך חייה. לא חושב שזה נכון לשפוט מהמקום שאנחנו נמצאים בו. קצת מזכיר את תופעת "האישה המוכה"...למה היא נשארת עם הבעל/החבר המכה ? הדברים הרבה יותר מורכבים ממה שנראה על פני השטח ולקרוא לה מטומטמת זה קצת שיטחי. העצה היחידה שהייתי נותן לידידה שלך היא לעשות כל מאמץ להתנתקות סופית ומוחלטת מאותו אדם. אם קשה לה לקבל החלטה בעצמה ולממש אותה כדאי אולי לשקול קבלת עזרה מקצועית כי מהקשר הזה לא נראה שיצמח משהו טוב. שיהיה לה בהצלחה

למעלה