ידידה שחושב עליה המון

mikyb

New member
ידידה שחושב עליה המון

יש לי ידידה טובה שאנחנו מכירים הרבה זמן. הייתה לי עד עכשיו חברה כמעט חצי שנה ובזמן האחרון פשוט התחלתי לרצות להיות יותר עם הידידה בקשר שהוא יותר מזה. אך אני מפחד להרוס את הקשר הקיים עכשיו ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי.

קודם כל תחליט

מה אתה רוצה - זה הכי חשוב! אם אתה רוצה לשמור על הקשר הקיים - תתרחק מהידידה (ההורסת) ואם אתה רוצה את הידידה, אז כנרא שהקשר הקיים לא טוב לך.... בהצלחה

נ ט ע 9 1

New member
אני לא בטוחה שהבנת נכון

הוא רשם שהיתה לו חברה במשך חצי שנה 'עד עכשיו', ועכשיו(אחרי שנפרד ממנה) ורגיל למישהי איתו ורוצה אחת כזאת הוא רואה את הידידה שלו כאחת כזו ורואה שיש מצב והיא מתאימה לו אך הוא חושש להפוך את הקשר של הידידות ולהפוך אותו לחברות כדי שלא לאבד את הכל לגמרי... כי אם היא לא תרצה.. כי אם היא תסכים והם יבינו שזה לא זה אז הוא יאבד הכל... אבל לטעמי כדאי לנסות.. אולי גם היא רוצה יותר מזה.. ד"א.. כמה זמן אתם ידידים?..

נראה לי שבאמת הבנתי לא נכון

אני מסכימה איתך 100% שצריך לנסות, אחרת אפשר לפספס הזמנות לדעתי אין מה לחשוב על מה שיהיה במידה וזה לא יצליח ואם הוא רוצה לצאת איתה, אז שילך על זה

תגובה

נסה להתקרב אליה לאט ובעדינות. תן לה יותר אהבה בדבורים טובים ובמעשים טובים, התענין בה יותר בהעמקה ופתח אתה עוד ענין משותף. אם גם היא רוצה חברות, היא תענה לזה. אם תהיה טוב אליה ותראה לה, שאתה אוהב אותה, זה ישמח אותה ולא ירחיקה.

avishg4

New member
ואני תמיד טוענת שידידות טובה בין

בחור ובחורה היא מאוד מסוכנת. במיוחד כשאחד מהן נמצא במערכת יחסים אם מישהו אחר.

מעולם לא הסכמתי עם זה

אדם הוא אנושי במדה שוה בלי קשר למינו, ולכן אפשר לאהבו כאדם בלי קשר למינו. אפשר להיות בידידות טובה בכל המצבים, גם כשאחד הצדדים רוצה חברות, והאחר לא. אהבה יש בין כל-מיני סוגים של בני-אדם, והיא אחד הדברים הכי חשובים לכל יצור.

למעלה