ידידה שובבה

ידידה שובבה

שני היתה למדה איתי באותה כיתה. תמיד היא היתה מסתורית כזאת. היינו עושים אהבה בכיף . אבל נכנס לחייה גבר חסון ושרירי שאותו עזבה לפני חודשיים . הוא האקס שלה אבל היא עדיין מתפעלת מהמימדים שלו. לפני חודש היא כבר לא שיבחה אותו, ואז חשבתי יופי היא גמרה איתו לתמיד. היא היתה די מוזרה, נראת במצוקה . היא גילתה לי שהיא איבדה את הקליק של הגבריות שלו ושהוא כבר לא מסעיר אותה. מענין מאוד מה זה גבר מסעיר בשבילה ואיזה מחשבות על גבר עושות אותו למסעיר ? שאלתי אותה את זה והיא ענתה שבקרוב אדע. נפגשנו שבוע שעבר שוב אחרי שהיא הזמינה אותי אליה. חשבתי מה כבר דחוף להגיע אליה . היתה לי הרגשה שהיא תפנק אותי. וזה מה שרציתי. הגעתי אליה והבית שלה היה חשוך, רואים שהיא לבד. ובכל זאת האווירה קצת מוזרה, לא יודע למה. ידעתי שהולך להיות מסעיר ביננו. היא יצאה משער ביתה ללוות אותי לביתה החשוך כדי להכניס אותי לחדר שלה. בשער היה את האור של הירח וראיתי אותה כל כך כוסית. לובשת חצאית מיני וחולצת בטן . הבטן שלה היתה כל כך שטוחה ומגרה . הרגליים שלה גירו אותי ונעשתי רעב . רציתי לרדת לה . מיד נעמד לי השמוק. נכנסנו לחדר החשוך שלה. היא ליטפה אותי והיה נעים . היא היתה מאוד קשה להשגה. התברר לי שהערב היא רוצה להיות עוד יותר קשה להשגה יותר מתמיד . ואני משום מה הרגשתי שאני חייב להיכנס למשחק הזה ולהשיג אותה בכל מחיר . הכל היה מעניין מידי והרגשתי שאני בהרפתקאה מעניינת . היא ליטפה אותי בידיים . ופתאום היא רצתה שאשחק איתה. היו לה תנאים. לי עמד הזין חזק מאוד. היא קשרה אותי, אני חושב למיטה. אני ישבתי . היא דיברה אלי כמו הפיה הטובה, לאט וברכות. היא ליטפה לי את הפנים כאילו אני ילד קטן, הרגשתי שאני חוזר להיות תינוק. אבל הזין עומד, כנראה שאני תינוק שובב מידי . הליטופים הרכים שלה שיכנעו אותי להיות רך כמוהם. התאמתי את עצמי אוטומטית לקצב שלה. הרגשתי אהבה אליה, הזדהות עם הרוך, הזדככות הנפש. הרוך של המגע והדיבור שלה היפנטו אותי להיות רך כמוה כבר הרגשתי ילדה. בחיי שהרגשתי כמו ילדה קטנה. ומוזר שהיא גם דיברה אלי ברכות כל כך כאילו אני תינוקת והיא אמא שלי. ואז לאט לאט היא הושיטה את ידה לרוכסן שלי. וביד השניה המשיכה ללטף לי את הפנים. היא אומרת לי היא מכניסה לי אצבעות לתוך הפה. הרגשתי מתוך היפנוזה שזה מוצץ, כאילו מתוך כל ההרגשה שהיא נותנת והאווירה הזאת שאני תינוקת הרגשתי צורך לאבצבעות שלה. היא שמה לי מגבת בעיניים למרות שאני קשור ולמרות שיש חושך מוחלט בחדר. אצבע שלה מלטפת לי את הלחיים, מעניין איזה אצבע שלה. טוב גם אם היא שמה את הרגליים שלה על הפנים שלי, אני מקבל אותם באהבה. היא נוגעת לי במקביל בזין שלי. אני מתמלא בתאווה ומלקק את האצבע הזאת. אני מרגיש שהיא קרה, טוב נו היא כמו גלידה בשבילי. אני מרגיש שזה נכנס לי לתוך הפה בתנועות של הכנסה ויציאה. זה נכנס לי בקצב מהיר . צחקתי ואמרתי בלב איזה חמודה ידידה שלי עם המשחקים שלה. היא מתלהבת שלא נאמר משולהבת מזה. אני מתפלא למה היא כל כך משולהבת ומגורה מהאצבע שהיא מכניסה לי לפה. אבל היא נאנחת ונהנת מזה שאני לא יכול בלי לחזק את ההנאה שלה. סך הכל היא נשמעת כאילו היא רוצה לגמור. אז אני משתף פעולה ומלקק את האצבע שלה ומכניס אותה עד הגרון בפנים ובחוץ, בפנים ובחוץ בקצב מהיר. רגע, האצבע שלה קרה, אני חייב לחמם אותה ולמצוץ אותה. כשאמרתי לה שיש לה אצבע טעימה לא ציפתי לתגובה כל כך סוערת ובכל זאת היא הגיבה באנחות של גירוי מיני חזק. חשבתי שהבחורה שלי משתגעת ! מה קרה לה ? למה היא מאוננת כל כך חזק . מה אני כבר עושה שגורם לה להנאה כל כך חזקה ? סך הכל אני מוצץ לה את האצבע ! המשכתי וקיבלתי תאווה מכל מה שאני שומע ממנה ומהאנחות שלה . היא מגורה מינית וזה מגרה אותי. אני מתחיל למצוץ את מה שיש לי בפה בקצב רצחני בלי לחשוב ... זה נמשך ... וזה נמשך... אוייש מה זה ? זרם של אני לא יודע מה נבלע לי בפה מרוב שאני אוטומטי ומגורה זה טעים לי כל כך. היא מדברת איתי כמו אפיה הטובה היא גומרת ומרגיעה אותי בליטוף הפנים שלי. אנחנו מתנשקים צרפתית כשבפה שלי עדיין המיץ המלוח המיוחד של התאווה. אני מרגיש שגילתי שכשמגורים מינית חזק מידי אז מרגישים את הטעם הזה שיש לי בפה. הוא טעים לי בכל האווירה הנעימה שיש ביני לבינה. אנחנו מתנשקים לאט, היא עדינה פתאום הפכה להיות. אז היא מחבקת אותי לאט, מנשקת אותי בעדינות . פחות נאנחת . סימנו משהו כך נראה לי. עכשיו אני רוצה להסיר את הכיסוי מהעיניים ולישון איתה או ללכת הביתה. היא מוציאה אותי מהקשרים ומוציאה לי את הכיסוי מהעיניים ופתאום אני רואה בחושך אותה נוגעת ומלטפת זין שנמצא מולי ומולה. אני מרים את הראש ואני רואה גבר ענק. היא צוחקת ואני מפוחד מאוד. ואז היא פתאום מפסקת לו רגליים ואומרת לו "עכשיו זכית בי כי רק זה מסעיר אותי" . נזכרתי פתאום בשיחה שהיתה לנו על מה מסעיר אותה וקישרתי בין הדברים. הייתי בהלם ממה נהנתי בעצם . זה לא קל, אבל לראות אותם עכשיו מזדיינים מולי, נותן לי להשלים עם המציאות . היא שובבה מאוד הידידה שלי. אבל אני אוהב ידידות כאלה .

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום מוקה, ובוקר.

סיפור מדהים.

למעלה