ידידה סגורה

deja vu 23

New member
ידידה סגורה

יש לי ידידה (יחסים אפלטוניים לגמרי, אני גיי) שהכרתי במהלך אחת העבודות הקודמות שעבדתי בהן, ושמרנו על קשר בשנתיים וחצי האחרונים ON-OFF. היא בנאדם מאוד מאוד סגור, היא לא משתפת אותי כמעט בכלום בחייה האישיים (רק מתייעצת איתי בקשר ללימודים). פעם היא אמרה שלא מרגישה מספיק קרובה אליי כדי לשתף אותי, אבל כבר עברה יותר משנה מאז שאמרה את זה.
אני לא ממש יודע מה לעשות, לא נתקלתי בסיטואציה כזאת, שבנאדם באמת לא משתף אותך בשום דבר משמעותי מחייו האישיים.
איך עליי להתנהל?

האם אתה משתף אותה?

לפעמים אם אתה משתף בדברים אישיים זה יעזור גם לה להיפתח
אבל, יש אנשים שלא אוהבים לשתף, וזו זכותם.

מדוע זה כל כך מפריע לך?

ommerl

New member
לדעתי האישית

למה אתה מעוניין שהיא תשתף אותך? יש לי תחושה שזה בשבילך יותר מאשר בשבילה. לכן אני ממליץ לך פשוט להיות עצמך. אם היא תרצה היא תשתף. אל תחפש מניפולציה או התנהלות נכונה. ההתנהלות שלך היא נכונה כפי שהיא.

גרא.

New member
deja vu 23,לעיתים,מה שמחבר,ומקשר בין אנשים

מנוכרים,הם חוויות משותפות.יציאה יחד לתיאטרון,סרט,לא יזיק גם למועדון,יוצרת חוויות
משותפות,ונושאים לשיחה.

האם זה מפריע לך

שהיא כזו?
כלומר, יש אנשים שלא משתפים מכל מיני סיבות. הקשר שלכם לא הדוק מי יודע מה...
אם זה מאוד מפריע לך, תתהה בקול רם כשאתה איתה: "את יודעת, אנחנו כבר מכירים שנתיים וחצי - וואלה, לא יודע שומדבר ממה שעובר עליך... מה קורה?"
אם היא מתחילה להתחמק מלספר - ואתה רוצה להמשיך את הקשר הזה - תניח את דעתה ותגיד שהיא לא חייבת לספר אם היא לא רוצה, רק שתהית. אפשר להמשיך גם קשר כזה בלי שיתוף.
ומה אתה יודע? אולי היא תספר לך משהו?

מיקאלה1

New member
השאלה איך אתה מרגיש בקשר לקשר איתה

האם כיף לך איתה? או שאתה מרגיש מנוצל? היא מתייעצת איתך בענייני לימודים. או שאולי היא באמת רואה בך ידיד ללימודים או חבר ללימודים. ואז לא יהיו לך ציפיות ממנה. תבדוק מה הקשר הזה נותן לך אם הוא עושה לך טוב או מרגיש לך לא טוב.

למעלה