ידוע מראש...

the faceless

New member
ידוע מראש...

למה מצפים ??? הרי מראש קובעים לנו את צורת החשיבה... ליום הולדת הראשון כבר מקבלות אנחנו איזה ברבי בשמלת כלה, כשאחינו מקבלים את קן השרירי לבוש בגדיי טייס...(אני תמיד רציתי איזה משאית אדומה וענקית, אבל משום מה היא נשארה בגדר חלום...) למה אתם מצפים??? הרי ברור לכם, שנרצה מאוד להשביע את רצונכם, ולהדמות ל``אידאל``... הרי ברור שכבר מגיל חמש נחשוב על איזה שמלה נתפור ליום המיוחד... למה עד עכשיו לא הבנתם, שאישה קטנה (בראשה ובמותנה), כבר לא צריכה להיות מודל חיקוי...? משום מה , כשמגדלים שושנים, שוכחים כי אלה באים עם קוצי הגנה... משום מה , שוכחים שהספקנו לדרוך בירח, שהספקנו להמציא הפריה מלאכותית, גנום האנושי ועוד המון המון דברים אשר לכאורה היו אמורים להראות עד כמה רחוקים אנו מניאנדרטלים... אבל אנחנו לא...עדיין לא...אישה- למערה, שמרי על אש וילדיי, בזמן שאצוד... לא, אני ממש לא רוצה להיות סבל, ואני לא רוצה תמיד לשלם על עצמי, ואני אפילו מוכנה לבשל מדיי פעם, בתנאי שמישהו יסכים לאכול את זה...ואני באמת מבינה ומאמינה כי יש הבדלים ביכולות מסוימות בין מיננו ``היפה`` למינכם ``החזק``, ואני לא אדרוש להשתוות לכם בכל... אני רק רוצה שהיחס המיוחד שאקבל, לא ינבע מתוך הרגל מגונה, אלא מתוך הבנה ורצון... ואז אולי, גם אני אוכל להרשות לעצמי להתבזות ב``מי רוצה להיות מיליונר``, ואז אולי גם אני אוכל להזמין מישהו לצאת בלי לפחד מסירוב, ואז אולי גם אני ארצה להיות רופאה ולא להתחתן עם אחד כזה, ואז אולי גם אני לא ארצה להתחתן...לא עכשיו לפחות...

*קסנדרה

New member
גדול !! יש לי רעיון

חסרת הפנים יש לי רעיון. העתיקי את השיר הזה , לפורום לא רק נשים, והוא יהווה נושא לדיון. הפמינסטיות ייהנו מאוד משירך. אני נהניתי. קסנדרה

the faceless

New member
קסנדרה...

תודה על התגובה, אך רק הערה קטנה לי ובקשה בנוסף:). אינני כותבת שירים... רק מחשבות מיומני- אלה תראו כאן... ובקשה- אשמח אם תגיבי, גם אם זה לא בעמוד הראשון, רק בשבילי- שאקרא ואדע- על אלה של ימים לפני, מתי שלא היית... זה חדש לי לפרסמן, אז הייתי רוצה דעות אובייקטיביות על כל אחת ואחת מהן... מודה מראש... faceless

נצחיה

New member
יקירתי המתוקה

כל כך צודקת והריי ``החשיבה הנשית`` אכן קיימת שנואה עליי מכל.... נפתלה פתלתלה וכה עגלגלה תלותית ...כל כך נאחזת שואלת:``האם זה טוב כך?...הנאה בענייך? ואולי תאהב אותי ...למה שלא תאהב אותי???...`` דיייייייי חדלו !! זה רק ערש הגידול המצע ואני אומרת ,אותי לא גידלו באוירה ``פמיניסטית`` בהצהרה, לא עניין של הגדרה- פשוט ציפו ממני להיות רופאה או טייסת או מדענית חלל בלא כל קשר כלל למניפסט פמיניסטי,כלפי חוץ אף שמרן, העיקרון הוא לגדל כל אחד למקסימום שלו למצויינות אישית ולא בגישה גברית או נשית ובלי שום קשר אני אוהבת אותך קרני.... ובעניין הזה אני ממליצה לפנות ל``נצחיה המיתולוגית`` בעניני גישה ואני בטוחה שאת מבינה..

למעלה