יג'-יד'

• פותח הנושא RCCCP
  • פורסם בתאריך

RCCCP

New member
יג'-יד'

אם כבר עשיתם את הטעות של ללמוד בטכני אני ממליץ בחום לא לעשות את הטעות של להמשיך ללימודי הנדסאי, בתור אחד שמשרת עם הנדסאים אני רואה שזה רק בזבוז זמן ועדיף ללמוד להנדסאי אחרי הצבא

a f i f

New member
הוא צודק...

באמת עדיף לעשות הנדסאים אחרי הצבא וללמוד שנה וחצי רק יג ולשלם על זה 15 אלף שקל.. אחר כך לעשות יד זה עוד שנה ועוד 15 אלף שקל... צודק בכל מילה..

RCCCP

New member
טוב שלא הגזמת...

לא מספיק שהגזמת בסכומים אז אתה גם שוכח שבאותו הזמן אתה לא תקבל 88.12 שקל לחודש (אם זה מה שעדיין מקבלים), תהיה לך משכורת טיפה יותר גבוהה... וגם הלימודים עצמם לא נמשכים שנתיים, רואים שאין לך הרבה מושג מהחיים ואני מבין אתה עוד צעיר, אתה יכול לא להקשיב אבל יבוא יום וכבר תבין לבד...

reembel

New member
נראה לי שלא קיבלו אותך לי"ג

בגלל זה אתה ככה ממורמר.

RCCCP

New member
בסדר...

אני רק מייעץ תחשבו מה שאתם רוצים חחח

reembel

New member
איפה אתה משרת?

וד"א אני מסכים איתך שהנדסאי מכונות ואלקטרוניקה זה לא כל כך שווה. אבל הנדסאי חשמל זה כן, כחי מקבלים רשיונות ובאזרחות זה שווה הרבה.

RCCCP

New member
...

אני משרת ביב"א 509 וגם אני (לא הנדסאי) מקבל תעודת חשמלאי מוסמך בדיוק כמו ההנדסאים ההבדל הוא רק בקבע הנדסאי שהולך לקבע מקבל ב 1500 בערך יותר מלא הנדסאי אבל אי אפשר להבטיח שתלך לקבע ובגלל זה הנדסאי לפני הצבא פשוט לא משתלם במקרה ואתה מגיע לקבע אז אתה יכול ישר ללכת ללימודי הנדסאי ואפילו לקבל מימון מהצבא. מה שבאמת משפיע על התעודות האזרחיות זה הקורס הספציפי, רק בקורס בינוי 392 השירות נחשב כניסיון עבודה ומקדם את תעודת החשמלאי אבל זה קורס נדיר ומצומצם.

reembel

New member
מה רשי התיבות של יב"א?

יחידת בינוי אזרחית? יחידת בינוי אווירת?(לא נראה לי) משהו אחר?

RCCCP

New member
יב"א

יב"א זה קיצור של יחידת בקרה אוירית יש שלוש יב"אות גדולות בישראל זה בסיס שמפקח על השמיים בכל אזור הדרום אני משרת שם במחלקת מערכות אנחנו מטפלים בכל החשמל בבסיס (גנרטורים, תחנות כח וכו') מצטער שאני לא יכול לפרט יותר מדי זה בסיס סודי

reembel

New member
מה הסיכויים להגיע לשם?

או יותר נכון לשאול כל כמה זמן נפתח הקורס הזה? וכמה מקציבים בכל פעם?

homos3

New member
יש ב...

יש במירון, בדרום באיזה חור ואין לי מושג איפה השלישית...

shimonev

New member
../images/Emo11.gif אם תמשיך לדבר בתור עונש

לקד"צ הדרכה

a f i f

New member
אני זמין אותך...

לבדוק מחירים על לימודים ליג - יד.. אני לא מדבר סתם....

Babajista13

New member
בן אדם נורמלי

ילומד באוניברסיטה.. ומקבל תואר ראשון ולא הנדסאי מחורבן של מכללה...

murzik3591

New member
אתה כסיל ואני לא רואה טעם להתווכח.

כמו שכתבת זה פורום של כמו שאתה רואה מורעלים וחסרי חיים, מכיוון שאתה לא כזה אני לא רואה שום הסבר או טעם להמצאות שלך כאן. לגביי ההודעה הנוכחית: "אם כבר עשיתם את הטעות של ללמוד בטכני" בשבילך טעות, אתה לא מכיר את האנשים ולא יודע מאיפה הם באים אז במילים עדינות תסתום ת'תחת שלך ותשמור את הטעויות שלך לעצמך. "אני ממליץ בחום לא לעשות את הטעות של להמשיך ללימודי הנדסאי" זה לא אתה בקבע כבר 10 שנים שמרשה לעצמו להמליץ בחום
הא לא, אז לא נראה לי שהמלצות זה רלוונתי לגביך כי אתה לא יודע מה כל אחד רוצה. "בתור אחד שמשרת עם הנדסאים" לא שכחת משהו
בסדיר
בבסיס שלך
אה כן, אתה מכיר לפחות הנדסאי אחד בגיל 30+ שיספר לי על הזמן שהוא ביזבז בצעירותו
עשה טובה, אל תכפה על אחרים את החלומות והרצונות שלך. תתפלא אבל יש אנשים שרוצים קריירה צבאית, יש אנשים שרוצים להיות הנדסאים בקבע ויש אנשים שלא ימצאו בחיים את הכסף לממן שנתיים עלובות במכללה כדי לקבל תעודת הנדסאי. תחסוך התנצלות, קח לצומת ליבך. תחשוב שלא כולם באים מהמקום שאתה בא ושיהיה לך רק בריאות ואושר.

Pikachuu

New member
מר יורו ישראלי ("אשכנזי") (היקר)

סכום של 15 אלף שקל זאת ממש לא הפרזה, 15 אלף זה במבצע , יש מחירים הרבה יותר גבוהים,שנית כל לאותו הנדסאי השירות ניחשב כשנות נסיון , אתה כשתסיים הנדסאי ותהיה בגיל של ההנדסאי שהשתחרר מהצבא לא תהיה שווה לתחת ולו כבר יהיו בין 3 ל 7 שנות נסיון.. ובכלל עד שלא תסיים את הצבא ותבין עד כמה שקשה ללמוד אחרי הפסקה של 3 שנים אל תדבר. אני מסכים שללמוד בטכני זאת טעות , אבל זאת טעות שאני הייתי עושה שוב , כניראה..

mgd3

New member
יב"א זאת יחדיה טובה

אני רוצה לשרת שם במקום לשרת בטייסת ולטחון את עצמי אולי תואל לענות לי האם מקבלים לשם שוחרים

למעלה