הנה לכם jam..עוד דוגמה קלאסית כמוני
המסקנה כאן היא פשוטה, אתם שוכחים שיציאה מהארון היא אינדוודואלית לכל אחד בפני עצמו. יש כאן מכלול מרכבים, סביבתיים ואישיותיים, שמקלים או מקשים יותר על התהליך, וזה שונה מאדם לאדם.יש את אלה שהתמזל מזלם ונולדו לסביבה יותר פתוחה ומקבלת. יש את אלה בעלי האופי הנועז יותר, שפורצים מהארון בלי להתחשב ובלא להירתע מהתגובות. ויש כמובן את הרגישים חסרי הביטחון שחוששים להיפגע מהזולת, וזה פוגע, פוגע ומפחיד שמשפחה לא מקבלת אותך, שידידים חוששים ממך וכו'...והפחד הזה משתק!!!!!!!!!!!!!!!! לגבי רווק או הומו, יש לך תשובה בהודעה של עצמך. אמא שלך הרי לא תפסיק לדבר איתך אם אתה רווק, ידידים שלך לא יפחדו לחבק אותך כי אתה רווק, וכן הלאה... ולגבי שורת המחץ שלך למטה, אני מוסיף: (ואל תהרגו אותי חבר'ה כאן...)
"תאהבו אותי על מה שאינני, כי אני שונא את עצמי על מה שהנני"
ואני חייב להסביר, לפני שתסקלו את המצפון שלי במילים. והתשובה תמחיש עוד, למה אני ורבים כמוני, לא מסוגלים לצאת ככה בכייף מהארון. אני מרגיש שאני עדיין לא שלם ולא מקבל את עצמי על זה שאני הומו. קשה לי עם זה, אני חש תרעומת מסויימת כלפי אלוהים בגלל זה, אני חש סלידה מעצמי על עצם המהות שלי(זו עבודה עצמית לא מודעת, והדחקת הזהות משך שנים). ולכן, בשלב זה של חיי, זו תהיה טעות מרה מבחינתי לצאת מהארון, כי אם אני לא מקבל את עצמי על מה שאני, אז למה שהסביבה תקבל?! אני כ"כ מתוסכל מכל העסק. המקום היחיד שבו אני חושף את האמת הזו, הוא כאן. כך שאין לי שום תמיכה של אף אדם!!!!!!! ואני אכול רגשית מהמצב!! לכן כל תגובה שלי מרוכזת בעצמי, מצטער על זה, אני פשוט מרגיש שזה הפורקן שלי כאן... אל תשכחו שלא מדובר אצלי רק על הקושי ביציאה מהארון והכרה עצמית, גם הקושי בוויתור על הדת מאוד מאוד קשה וכואב עבורי!! כל מה שהייתי זקוק לו עכשיו, למען האמת, זה בן זוג אוהב שינחם אותי, יחבק אותי, יאהב אותי...וגם את זה א-י-ן לי!!!!!!!! הכל אצלי תאוריות חיים! בסופו של דבר, אין לי לא אהבה (בגלל שאני "סטרייט"), ולא דת (בגלל שאני הומו)... כך שאני סתם אדם מתוסכל שממשיך בשיגרת חייו האפרורית בשביל כ - ל - ו - ם!! ועכשיו (בין הייתר מייאוש) ומחוץ לשיגרת החיים...