יגיל הביתה

יגיל הביתה

מה לצפוני כמו יגיל בלוד????? מילא עמוס, נולד כאן, גדל כאן, התחנך כאן, קשור למשפחה עניפה וחברים בלוד.עמוס חוזר הביתה, ללוד. אם יגיל היה באמת רציני ומיקצועי הוא לא היה מתחיל את קמפיין הבחירות חודש לפני הבחירות...זה לא רציני ולא מיקצועי ולא בטיח.... יגיל בטח לא מכיר את אבו-מישל, את סובחי וכד'.... האם הוא יודע מה זה קוסקוס???? הוא לא משלנו....סתם צפוני שמחפש עבודה. אין לו סיכוי להיות ראש עיר, זה ברור לו כמו לכולם....אז מה באמת הוא מחפש כאן???

"האם הוא יודע מה זה קוסקוס???"

האם זה מה שראש עיר צריך לדעת כדי להיבחר? "הוא לא משלנו... סתם צפוני שמחפש עבודה." מה זה "משלנו"? צירוף המשפטים הכל כך גזעני הזה - האם הוא בא להגיד שראש עיריית לוד חייב להיות מהעדה הנכונה? האם הכרת תבשילי מטבח זה או אחר היא ערובה להצלחתו של אדם כראש עיר? דרך אגב, אני יודעת מה זה קוסקוס אמיתי על אף שאני צברית וסבתי רומניה מבוקרשט. וגם אני לא ממש "משלכם" כי אני בסך הכל די טרייה בלוד. צריך לשפוט את המועמדים על פי קריטריונים אחרים מאשר מוצא וידע באוכל.

תכונות של מועמד לפי השלטונות

מדע בדיוני חובה מסתורין חובה כולה קומדיות חובה משולשת בישול ואפיה חשוב מאוד מוסיקה חובה בחזקת 10 אלביס הריעו לו זמרו לו העדפות של הגברת

crazy111

New member
לאמא בריבוע - מענה הולם !

לדאבוננו, אם בעבר נבחרו אנשים על-פי מוצאם, כאחד הקריטריונים, אזי מצבנו עגום. מכל מקום, המענה שלך לא הותיר מקום ליד הדימיון ויש לקוות שאנשים יפנימו זאת.

הבנת הנקרא

העדה במקרה שלנו זה לודאי. משלנו = לודאי בלוד, כולם מכירים את מישל, סובחי, קוסקוס ועוד.....גם אשכנזים. כאשר מגיע מועמד "חיזר" שלא מכיר את לוד, וטוען שהוא מגיע ממניעים "ציוניים"..... חוץ משנתיים ברמלה שגם בהם הוא מעיד על עצמו היו בעיות יחסי אנוש והוא נפרד מיואל לביא כידיד, מה הקשר שלו ללוד??? אני מעדיף ראש עיר שמחובר לעיר. אחד שנולד כאן, גדל כאן, הצליח וגם מוכן לחזור ולעשות סדר.... ושבו בנים לגבולם - עמוס ללוד ויגיל לרמת השרון

crazy111

New member
אתה חרד ללוד או חרד לעמוס?

"החיים והמוות ביד הלשון" - רק אתה הבנת את שכתבת. לכן, צפה שאנשים יענו כפי שענו. לידיעתך, מועמד שאינו מקומי והמגיע לעיר לוד, או כל עיר אחרת, אינו נתפס בגדר "חייזר", כלשונך. תתפלא, כמה אדם מהחוץ יכול לתרום, במקרה דנן, ד"ר יגיל לוי, שמכיר את בעיות העיר לוד אשר דומות הן בכללותן,לעיר השכנה רמלה. ראש עיר "המחובר לעיר", כדבריך אינו מתכון להצלחה. ראש עיר כזה, לפעמים, עושה הרבה הנחות, ובסופו של עניין, משאיר אתכם לאנחות. זה הפשט....

rachel v

New member
תגובה לcrazy111!

יש לי הרבה סימפטיה לאדם, יצא לי להכיר אותו אישית בעבר בעת עיסוקי האדם הוא איכותי אך כנראה שלא בא למערכה זאת מוכן- אלה קפץ על העגלה ברגע האחרון. מכאן שהוא פספס ובגדול, ולכן חבל לבזבז עליו אנרגיה.

crazy111

New member
ל-RACHEL V לא זו הנקודה

ייתכן שד"ר יגיל קפץ על העגלה ברגע האחרון, וייתכן שהוא פיספס, אם כי, יש להניח שאת מכירה את המשפט השגור בפינו: "ברגע האחרון עליתי לאוטובוס וכך הגעתי למקום חפצי.." יש הפתעות, יכול להיות שהוא עלה ברגע האחרון לאוטובוס ויתברר שזה היה הרגע הנכון (לא רגע נכון, אלא הנכון). בהחלט יכול להיות שאם הוא יתמודד בבחירות הבאות, שתתקיימנה בלוד, הוא עשוי להצליח יותר. הכל יכול להיות. עד כאן לגבי ד"ר יגיל לוי. החרד מלוד, החרד מאוד לעמוס חג'ג', אינו מפנים אמת פשוטה: לא כל מי שנולד, גדל והתחנך בעיר לוד, הינו הפונקציה המתאימה להנהיג, לפתח ולהצעיד את העיר קדימה. נותר רק לאחל, שהטוב ביותר ייבחר.

zivsb

New member
למה אתה נקרא CRAZY111 ?

את זה איני מבין אם בלוד יש כמוך והם CRAZY אז ידידי לנו אין בעיה יש לנו תקווה

crazy111

New member
האמת היא...

שלא מצאתי שום כינוי אחר על-מנת להכנס לפורום. כל הכינויים שהצעתי, כבר היו תפוסים. והאמת הנוספת היא - שאני היא ולא הוא.

dron a

New member
תגובה ל....

אכן גולשת איכותית שמעבירה את המסרים שלה בצורה תרבותית מי יתן וירבו כמוך בפורום. לא לשכח שיש גם 29-10 ובו כולנו יחד נצטרך להחזיק אצבעות למועמד שיבחר, ולאחל לו ב ה צ ל ח ה !

בני וגבי לא מתאימים

אני מסכים שלא כל מי שנולד והתחנך וגר בלוד מתאים אבל.... בו נבחן את האלטרנטיבות בני – אימפוטנט, לא עשה בעיר כלום, לא השכלה, לא ביצועיסט, לא ולא ולא. העירייה לא מתפקדת וזה לא קשור לשביתה. אין ניהול ואין כלום (וברקע....דודי אפל) גבי – כראש ועד עובדים, ראש איגוד עובדים איזורי אולי טוב למרות שבתקופתו וב"עזרתו" מפעלים רבים נקלעו לקשיים, כולל עיריית לוד בגלל מאבקים "לטובת" העובדים. דו"ח מבקר המדינה קטל אותו, הוא יודע לדבר, להבטיח, אבל לא לקיים ואם לקיים זה בקומבינות וכד, אז מה נשאר לנו....עמוס גם בדרך הזו עדיפה האלטרנטיבה הזאת על האחרים

הבנת הנקרא

מאמאלה, משלנו = לודאי בלוד, כולם מכירים את מישל, סובחי, קוסקוס ועוד.....גם אשכנזים. כאשר מגיע מועמד "חיזר" שלא מכיר את לוד, וטוען שהוא מגיע ממניעים "ציוניים"..... חוץ משנתיים ברמלה שגם בהם הוא מעיד על עצמו היו בעיות יחסי אנוש והוא נפרד מיואל לביא כידיד, מה הקשר שלו ללוד??? אני מעדיף ראש עיר שמחובר לעיר. אחד שנולד כאן, גדל כאן, הצליח וגם מוכן לחזור ולעשות סדר.... ושבו בנים לגבולם - עמוס ללוד ויגיל לרמת השרון

הסבר פניך לתייר (במקרה שלי ../images/Emo153.gif)

במידה מסוימת גם אני חיזר בלוד מאחר ואני לא מכירה את מישל וסובחי. קוסקוס אני כן מכירה, כמו שציינתי כבר.
אני לא ניידת ולכן לא מסתובבת הרבה בלוד (מה גם שנאמר לי שאין הרבה מה להסתובב בלוד) ומכירה רק את דלת אמותיי או במילים אחרות את השכונה שבה אני גרה. אם יש כמוני עוד מצביעים פוטנציאליים שמרגישים חיזרים בלוד, יתכן שיבחרו במועמד חיזר שמבטיח הבטחות ומביא הוכחות (לדבריו) לסיכוייו להביא פיתוח וטיפוח ללוד. אני לא מכירה את הנפשות הפועלות בלוד ואת אלו שרוצות לפעול. אצלי הכל מתחיל בדף לבן וחלק. אני רק יודעת מה אני שומעת משמועות שונות והבטחות של המתמודדים. אני לא מאמינה לא לשמועות ולא להבטחות של פוליטיקאים. לצערי, אני אוכל לדעת אם בחירתי תהיה נכונה רק לאחר מעשה בזמן כהונתו של הנבחר.

raf60

New member
לחרד מלוד

איני מכיר אותך אבל דרך ההשתלחות שלך במועמד זה או אחר לא נראית לי. וכפי שאמרתי, אינך מוכר לי ואם כל חרדתך לעיר מתבטאת בפסילת מועמד זה או אחר, אתה מחטיא את המטרה !!! איך אמר בזמנו פלאטו-שרון: "ומה אתה עשית בשביל מדינה??" אז, טוב לא בשביל המדינה, אבל בשביל העיר שלנו מה אתה מוכן לעשות??? ועוד דבר להבהרה: אל תתפתה לחשוב שבעצם תשובתי לך מעידה על תמיכתי בד"ר יגיל או במועמד אחר כלשהו...את תמיכתי אני מעביר ישירות למועמד ולא דרך הפורום. זו לא הדרך שלי, בכל אופן בשלב זה של המירוץ.

zivsb

New member
הריעו לו../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

אמת בפרסום

איני נוהג להשתלח..... ואינטרס העיר הוא בראש מעיני. אני המצאתי את דו"ח מבקר המדינה על אסרף??? אני פרסמתי בתקשורת את סיפורו של דודי אפל? אני מנעתי ממנהיגי העיר עשייה???? ראה את השורה התחתונה בלוד...עיר בהתדרדרות. ולעינין יגיל - אני סבור שמועמד מרמת השרון שמגיע למרוץ כחודש לפני הבחירות מזלזל באינטלגנציה שלנו. ברור לו שאין לו סיכוי להבחר ולא להכנס לסיבוב שני. כרגע אין גם מימון בחירות כך שהוא ממן את עצמו (או מישהו מממן / מריץ אותו) אז מה הענין???

למעלה