יגאל עמיר...

hartkhartkh

New member
אני לפעמים משתגע מהבורות הבסיסית של

של ה"חרדים" (או כאלו שמכנים את עצמם כך....) כאן, הנה למשל "דוסית1" כותבת דברים שהדעת לא סובלת!! אני חושב שצריך לשלוח כמה פה לקורס בסיסי ביהדות!! גברת דוסית1, מניה וביה, את הרי מצד אחד כותבת על ענין של שפיכות דמים-דהיינו כמה יקרה כל נפש יהודית וכ"ו, ומצד שני -באותו משפט, את כותבת שלעמיר אין את העניין של פרו ורבו????!!!!!, ח"ו!!! עפרא-לפומיא!! במחילה מכבודך, הרי את כאן מדברת יותר גרוע מ......וכ"ו שגזר רק על הזכרים ואת טוענת על הזכרים והנקבות!! איזה שטויות ר"ל....אני מקווא שיהודים "לא דתיים" לא רואים את דברי ההבל האלו.....בכללי, אני משתדל לא לענות כאן לדברי טמטום שנשפכים כאן בפורום מכובד זה בשפע, אבל לפעמים זה חוצה כל קו אדום!, אתם רוצים לכתוב את השטויות שלכם-תכתבו, אבל אנא מכם אל תעשו את זה בפורום של "חרדים" או-בשם איזה שהיא הלכה שהמצאתם!-חבר'ה תלכו קצת ללמוד-בטוח שתראו את הדברים אחרת. ויה"ר וכ"ו במהרה בימינו

לביא4

New member
לא ידענו שאתה מחלק לנו ציונים

וכרגע מי שגילה בורות זה ממש אתה, ואולי אתה לא יודע לקרוא מספיק טוב, היא כתבה דברים נכונים לגבי רוצח, שהוא חייב כרת על פי תורה היא לא נגד שהוא יתחתן ויביא ילדים, אבל היא רוצה לומר שהוא לא חייב במצוות פרו ורבו כמו כל אחד כי הוא רוצח, בפורום הזה גם תלמד להתבטא ולדבר כמו בן אדם ולא כמו פרא אדם וקצת דרך ארץ שכל כך חסרה לך ולצורת הביטוי שלך, שהיא קדמה אפילו לתורה ו"השכלה", אתה יכול לא להסכים עם מה שנכתב כאן בכלל ועם דוסית בפרט, ואף אחד לא חייב לשדר לפי הראש שלך. וההמלצה היא לך ללכת וללמוד גם לימוד וגם התנהגות בסיסית.

שיSY

New member
לך תטיף מוסר בפורום אחר...

אם אתה רוצה להביע את דעתך עשה זאת, אבל בכבוד, בלי התקפות והשמצות, היא כתבה בסה"כ שיש ג` עברות שיהרג ואל יעבור ואחד מהם זה שפיכות דמים, שהעונש ע"ז זה כרת, ולכן אולי א"א להתחתן מהצד ההלכתי שבזה. אז תעשה טובה ואל תתפרץ לפה עם האשמות על חברי הפורום!!!

יש הרצעה של איזה פרופסור

שכחתי את שמו. משהו כמו 3 שעות רק על הנושא הזה שהוא מוכיח שיגאל אמיר לא הרוצח והוא מביא מסמכים מקוריים מהבח" וכו` שסותרים אחד תשני ובקיצור זה לא הוא ושנית גם עם הוא רצח אבל יהודי הוא ישאר אפי` שעשה מעשה הנוגד את הדת

לביא4

New member
אני מכיר מסמך משטרתי כזה

שיגאל עמיר הוא לא הרוצח, זה ברור וידוע שהוא נשאר יהודי אבל הנזקים וחילול השם שהוא עשה בפער והקרע בעם (אם אכן הוא הרוצח) הם אדירים. בזמן הסנהדרין פעם בשמונים שנה אם היו מוציאים רוצח להורג היו נקראים "חובלנית"... והוא סנהדרין שיקח חוק לידיים?

שיSY

New member
יש...

ספר שנקרא "מי רצח את רבין" בהוצאת ברי חמיש, ושם הוא מוכיח שעמיר לא רצח את רבין, נראה לי שבזמנו שהוא רצה להוציא את הספר אז השב"כ לא הסכימו שיוציא. סימן שיש דברים בגו.

מגיע לו להתחתן

מי הוא זה שיחליט שאסור, הוא נענש וזהו. ממשלת הכופרים הזאת חוקיה חוקים שהולכים נגד האנשויות האונברסלית. ולכן ראוי ואף מצווה לחתנו.

asaf2000

New member
מערבבים פה שני ענינים

האחד החוק והשני הרגש וזו טעות גדולה לדעתי. כל האנשים שמדברים נגד זה טוענים בגלל שהוא רוצח, פילג את העם, לא מגיע לא הנאה, וכל הדעות האלה זה נובע מהרגש שיש לרוב העם כלפי יגאל עמיר, אבל כשבאים לדון לפי חוק בשאלה האם להתיר לו להתחתן צריך לקחת את כל הרגשות ולזרוק בצד ולדון כאילו הוא גנב מסטיק מהסופר שיושב בכלא האם לפי החוק מגיע לו זכויות של אסיר להתחתן בכלא, אם ידונו על הנקודה הזאת אז יווכחו שכן מגיע לו על פי החוק. כל הבג"צים שהוגשו מבוססים על טענות רגשיות.

שיSY

New member
צודק.

אבל אצל השמאל הרגש יותר חזק? הרי גם הימנים מחו על הרצח, אז למה הם לא מגישים בג"צ?

לביא4

New member
זה לא ענין של הבגצי"ם

פשוט השמאלנים עשו מזה תעמולה אחת שלמה לעצמם וגם עכשיו הם ממשיכים. מה הקשר בין חתונה לבין הרצח? כבר הזכרנו שיש לא מעט רוצחים וראשי העולם התחתון בבית הסוהר שהתחתנו והם רצחו יותר מאדם אחד, היות וכאן מדובר ברצח יותר פוליטי, זה כבר סיפור אחר לטעם השמאלנים.

זה שמתערבים

הם מתערבים יותר מידי בענינים לא להם. השמאלנים חושבים שהם ישיגו משהו אבל הם לא ישיגו כלום הוא ינשא בעל כרחם.

חי אדר

New member
טעם לפגם

לטעמי הרעש שמסביב לחתונתו של עמיר כולה מהולה וספוגה בעניין הפוליטי ותו לא. הנושא של רצח רבין משמש בידי המעוניינים בדבר לנגח עמדה פוליטת מסוימת וחברה וקבוצה דתית מסוימת וזה משמש עבורם מקורו לא אכזב להביע עמדתם ולהרגיש צודקים. מבחינת מהות העניין אין הבדל בין דם לדם וחמור יותר שדווקא אותם שרוממות הדמוקרטיה בפיהם לפתע שוכחים את משנתם ואוחזים בחרב הדיקטטורה ומבקשים להפלות ולהבדיל בין דם לדם ורק בשל נטיה פוליטית מסוימת.

חבל שאתם לא רואים טלויזיה

כי אז הייתם רואים בסרט וידאו כיצד יגאל עמיר יורה בראש הממשלה והוא עצמו מודה בכך. כל תיאוריות הקונספירציה הן מופרכות בעליל, ונובעות ממוחם הקודח של פרנואידים שבטוחים שכל העולם רק מחפש איך להתנכל לציבור הדתי (מזכיר לי את הספר המגוחך "בלתי הפיך" של הסופר החרדי ארבל)

הסרט לא קובע

לא מתווכחים על זה, אלא שהוא צריך להתחתן מה אשם זרעו? כול הפוליטקאים הארורים ממר"צ ושינוי שיסתמו ת'פה שלהם, (כמו שהם ניסו להלביש את רצח ארלוזרוב על הליכוד והוא נרצח סתם ע"י ערבי). אינני מתווכח על עצם המעשה, שגם עליו היה ויכוח אם זה הוא, והמעשה כשלעצמו מתועב. אלא אל עניין הנישואים, ואל יבואו פוליטקאים בהתבטאויות בומבסטיות וידברו שטויות.

למעלה