יגאל עמיר...

שיSY

New member
יגאל עמיר...

רוצח ראש הממשלה יצחק רבין, רוצה להתחתן עם חרדיה גרושה עם 4 ילדים, חכי"ם רבים יצאו נגד זה ואחת אמרה שיתחתן עם דם.. אסור לאפשר שושלת רצח וכו`. מה דעתכם ע"ז? האם החכי"ם צודקים? הרי למרות שהוא רצח, הוא עדיין בן-אדם. הלא כן?

שיSY

New member
יש

מצוות "פרו ורבו...", ורוצים למנוע ממנו מצווה זו? מה זה קשור זה שהוא רצח לחתונה? זה חיים פרטים שלו, ואין שום בעיה שיתחתן עם מי שרוצה אותו. מספיק הוא בכלא מקבל את עונשו.

דוסית1

New member
חשבתי קצת...

ונדמה לי שאם באמת עבר על שפיכות דמים ואף על פי שיתכן שזה באונס, על זה נאמר יהרג ואל יעבר וענשו כרת (ונדמה לי שגם צאצאיו נכרתים) אז לא בטוח שעליו לקיים מצות "פרו ורבו".

מני 22

New member
מי אמר שזה הוא?

עד היום יש ספק גדול מי היה הרוצח אז מה אתם רוצים שלא התחתן ועוד 20 שנה שיתברר דברים אחרים מה תגידו? אז כבר הוא לא .....

דוסית1

New member
כבר כתבתי....

כתגובה לרצסמיזדא שזה כלל לא בטוח... זה היה מזמן ואפילו עוד לפני שכתבתי את ההודעה הנ"ל... מה לעשות "אדם יראה לעיניים וד`..."

עד היום אני לא לגמרי מאמינה שהוא

הרוצח! היו כ"כ הרבה דברים מוזרים מסביב לרצח הזה, למרות שהכל שמועות, אם נוריד מהם הרבה, גרעין עדיין ישאר!

דוסית1

New member
נכון...

גם אני שמעתי הרבה על הרצח הזה ועל קשריו המסועפים של אבישי רביב לענין, וכלל וכלל לא בטוח שיגאל עמיר הוא הרוצח וגם אם כן, יתכן שעשה זאת מאונס...

חני2003

New member
תסבירו לי מה ההבדל בין רוצח

לרוצח נגיד שהוא עשה זאת במזיד וכל רוצחי הנשים והילדים והאנשים שעושים זאת בשם הגיה'ד להם כן מותר להנשא? הנקודה היא לא דוקא החתונה כעת אלא כל הנסיון של השמאל להחיות כל פעם מחדש את הנושא הזה ולהכריח אותנו לגנות שוב ולהראות סולדריות נמאס הכי הצחיק אותי שדליה רבין פילוסוף חשה ברע, רגע שתינוקות נטבחים היא שותה שמפניה? אני רוצה להבין1 שאין יראת ה' שדרך התורה לא מנחה את האדם אז אין מוסריות אין גבולות, הכל מותר.

דוסית1

New member
אני נגד שתי התופעות...

אך אין קשר בינהן, הרי כמה שינסו ויחסמו ויסגרו וכו` אין דרך למנוע הריגתם של חפים מפשע ע"י הערבים. אך כמובן שאם יהיה חוק שלרוצחים במזיד (בלי יוצאים מן הכלל) אין אפשרות להתחתן אז היתה אפשרות לאסור את חתונתו של יגאל עמיר וברגע שאין שום חוק שכזה, אף אמתלה לא תתקבל על הדעת. דמו של רה"מ לשעבר יצחק רבין אינו טהור יותר מדמו של אף יהודי אחר! (סתם שאלה.. מיהי "אשת החיל" שמוכנה להתחתן עם אחד כזה....?)

ע"פ סקר שבוצע ברדיו קול חי...

ע"י המאזינים. 91% תומכים בנישואיו של עמיר ורק 9% מתנגדים לנישואיו.

שיSY

New member
ע"פ סקר אקטואליה בדף הבית...

של אורנג` (בקטוגריה חדשות) 89% בעד 0% נגד 11% בית המשפט יכריע. זה בינתים...

חשבתי שרק הציבור החרדי חושב כך...

והנה מתברר שכלל אזרחי המדינה חושבים שיש לאפשר לו להתחתן.

שיSY

New member
זה לא כלל האזרחים אלא...

זה תלוי בימינים או שמאלנים... וכנראה שרוב הגולשים בסלולר הם ימנים...

מה הקשר...

כל סקר בנוי כך, אף אחד לא הולך לחמישים אחוז ימנים וחמישים אחוז שמאלנים אלא הולכים סתם לאנשים ולכן זה נקרא סקר מצוין.

bigMEN

New member
זה לא נכון....

תסתכלי בפורומים אחרים, הרבה מזדהים לחיילים.

מני 22

New member
מי אמר שזה הוא?

עד היום יש ספק גדול מי היה הרוצח אז מה אתם רוצים שלא התחתן ועוד 20 שנה שיתברר דברים אחרים מה תגידו? אז כבר הוא לא .....

למעלה