רוצח ראש הממשלה יצחק רבין, רוצה להתחתן עם חרדיה גרושה עם 4 ילדים, חכי"ם רבים יצאו נגד זה ואחת אמרה שיתחתן עם דם.. אסור לאפשר שושלת רצח וכו`. מה דעתכם ע"ז? האם החכי"ם צודקים? הרי למרות שהוא רצח, הוא עדיין בן-אדם. הלא כן?
מצוות "פרו ורבו...", ורוצים למנוע ממנו מצווה זו? מה זה קשור זה שהוא רצח לחתונה? זה חיים פרטים שלו, ואין שום בעיה שיתחתן עם מי שרוצה אותו. מספיק הוא בכלא מקבל את עונשו.
ונדמה לי שאם באמת עבר על שפיכות דמים ואף על פי שיתכן שזה באונס, על זה נאמר יהרג ואל יעבר וענשו כרת (ונדמה לי שגם צאצאיו נכרתים) אז לא בטוח שעליו לקיים מצות "פרו ורבו".
לרוצח נגיד שהוא עשה זאת במזיד וכל רוצחי הנשים והילדים והאנשים שעושים זאת בשם הגיה'ד להם כן מותר להנשא? הנקודה היא לא דוקא החתונה כעת אלא כל הנסיון של השמאל להחיות כל פעם מחדש את הנושא הזה ולהכריח אותנו לגנות שוב ולהראות סולדריות נמאס הכי הצחיק אותי שדליה רבין פילוסוף חשה ברע, רגע שתינוקות נטבחים היא שותה שמפניה? אני רוצה להבין1 שאין יראת ה' שדרך התורה לא מנחה את האדם אז אין מוסריות אין גבולות, הכל מותר.
אך אין קשר בינהן, הרי כמה שינסו ויחסמו ויסגרו וכו` אין דרך למנוע הריגתם של חפים מפשע ע"י הערבים. אך כמובן שאם יהיה חוק שלרוצחים במזיד (בלי יוצאים מן הכלל) אין אפשרות להתחתן אז היתה אפשרות לאסור את חתונתו של יגאל עמיר וברגע שאין שום חוק שכזה, אף אמתלה לא תתקבל על הדעת. דמו של רה"מ לשעבר יצחק רבין אינו טהור יותר מדמו של אף יהודי אחר! (סתם שאלה.. מיהי "אשת החיל" שמוכנה להתחתן עם אחד כזה....?)