יגאל- מי אם לא

אורניה

New member
יגאל- מי אם לא

שלום לכולכם!!!! מעריצי בית צבי מושבעים.... אז אני רוצה לדבר על יגאל מזרחי המדהים!!!!!! ביום שישי אני ראיתי את שיער וכמו כולכם הוקסמתי מהמחזמר המדהים. בייחוד מיגאל הכשרוני והסקסי בטירוף. הכרתי אותו כבר מהצגה קודמת שראיתי אותו "אחים בדם" וכבר מאז התאהבתי בו אבל ההערצה התגברה אחרי שראיתי אותו בשיער כווף ופשוט הבנתי שהוא די משלם (התפקיד הזה תפור עליו). לפי דעתי צריך להקים לו מועדון מעריצים... ובכןהסיבה העיקרית שאני כותבת כאן היא שאני חייבת לראות את שיער שוב ושמעתי שמועות זדוניות שלא נותרו כרטיסים... אם למישהו ידוע משהו על כך עדיף משהו אופטימי שיכתוב לי....

wellcome

דבר ראשון אורניה ברוכה הבאה לפורום דבר שני אני גם חולה על יגאל ומסכימה עם כל מה שכתבת עליו ואני שמעתי שנותרו כרטיסים רק ליום שישי אם מישהו יודע אחרת שיכתוב זה דחוףףףףףףףףף

סתםםםםםםםם

חברי הפורום היקרים החלטתי להשתעשע אני למעשה מכירה את אורניה מימים ימימה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ובכן יומשך שיער לאלתר

שלדר, אתה ממש חולה על הפרח הזה, הא?

אורניה - ברוכה הבאה. תמיד נחמד לראות כאן אנשים חדשים...
בקשר ליגאל - היה לי ראיון אתו שלשום ואני מפרסמת אותו כאן בפורום בדקות אלה. אני מסכימה אתך שהוא באמת מדהים, ואני גם אוסיף שהוא בנאדם מקסים. אבל הוא ממש ביישן, כמו שהספקתי לראות, והוא מובך מכל דבר (הוא ביקש שאני לא אשתמש במכשיר הקלטה כי הוא פשוט לא מצליח לבר ככה... שלא נדבר על זה שהוא הובך מכל ההערצה של הפורום שלנו...
), אז צריך להיזהר לא להבהיל אותו עם כל הדיבורים האלה של "סקסי" ו"מושלם"...

לגבי יגאל מזרחי המדהים - פרטים חמים

אנני ואורניה היקרות שלי... אני מסכימה איתכן לגבי יגאל אבל למה לשוח את איתי טיראן במושלם שלנו??? או אולי שלי... קיצר אני מאוהבת באיתי טיראן ואני לא יודעת מה לעשות עיזרו לי!!!

אורניה

New member
לירונה שלי

לרגה קטנה אני גם חושבת שאיתי כוסון אבל כפי שציינת בן 26!ובנוסף אין סיבה שהוא יסתכל עלייך..... סתם אני לא רוצה לבאס אני פשוט מציאותית. קיצור תעברי הלאה ובנוגע למחר אל תתבאסי אנחנו נצלם תמונות.. לווווווב יו אור

אור תתביישי לך!

בטח שהוא יסתכל... יום יבוא ואנחנו נהייה זוג שחקנים מאושר... לירון ואיתי טיראן נשמע מדהים... אוףףףףףףףף בא לי למות חחחח סתם הוא פשוט שחקן ענק!!! ויפיוף רציני

למעלה