יגאל יוסף אשם בהכל!!!

matan102

New member
יגאל יוסף אשם בהכל!!!

הנה.. עוד אירוע של שיעמום עבר עלינו.. ואיפה? נכון!! בגן טל..! הגן שהפך להיות הגן הכי מסריח בעיר הזאת אירוע של מכות שכמעט הסתיים ברצח אחרי שליפת אקדח ביום שני בערב. מה יהיה עם העיר הזאת מה?????????????? הכל יגאל יוסף אשם... הכל!! הנוער פה חי בשיעמום.. נערים מסתובבים ברחובות בחוסר מעש... שוברים, הורסים, מקללים, מכים, ומה לא מה יהיה הסוף מה יהיה הסוף?!!?!?!?!

הכי הרבה שאני יודעת..

התחילו עם קללות,, ואז המכות.. הוא הוציא סכין.. {לפי מה שאני יודעת, זה לא הייה אקדח, אלא סכין!!!} והמשטרה באה.. והרגיעה הכל... טוב... מחר יומולללללללדת למורגגגגגגגגגגגג!!! יאללה ללכת להכין עוגה.. בהההה בייי לכם!!!
אתם מוזמנים לבוא לקחת פרוסה...

yavin

New member
שלום שלום מתן!

אתה עדיין מעוניין בהזכרת שטח על שרת מסויים?

Maimon V1

New member
האמת... הייתי שם אתמול

ישבתי עם חברים שלי ואחד מהם סיפר לי שיש שם ילד שהביא אקדח לאחר כמה דקות הלכנו משם וזאת פעם ראשונה שאני שומע על זה... בכלל... גן טל אתמול היה משעמם המקום שרץ ערסים בכל פינה ובקושי אנשים נחמדים (אולי בגלל המבחן שהיה להרבה ילדים שעולים ל-י') הממממ סתם אם מישהו תהה מי אני (לא שזה יגיד לכם משהו..) קוראים לי עומר ואני עולה ל-י' בבגין

חח עומררר התמונהההההה

פרסם את ה-תמונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה... יצאתם שם כאלהההה כוסונייייייייייייייייייים...

Maimon V1

New member
חחח בהזדמנות אחרת

התמונה הזאת הייתה אמורה להיקבר ולא להגיע לשום מקום וגם כי היא פשוט גדולה מדי כדי לשים אותה פה כתמונה.. (אם יש לך את הלינק, בבקשה אל תשימי)

חחח אבל כדאאאאאאאאי!!!

באאאאאאאמת שכדאאאאאאאי!!! יצאתם שם כזההההההההההה טוב!!! נווווווונונונונווווווו חח למהההה להיקבר? *מסתכלת בתמונה.. מבינה למה!!!* חחח

חי אדר

New member
אין קשר לראש העיר

מעשיםפליליים הנובעים הן משיעמום והן ממניעים אחרים, הם חיזיון נפרץ בכל חלקי הארץ,ואיני חושב שזה צריך להיות תלוי בקולרו של ראש העיר. שום ראש עיר לא יכול לשאת באחריות כלפי מעשה בריונות.

white queen

New member
חחח ממש רחובות ניו יורק....חחחחח

ברוקלין, ברונקס, ראש העין.....חחח...קטן עלינו!! סתם...סתם....עכשיו ברצינות... מה קרה לכל הרוחות בגן טל??? יש נפגעים??? פצועים???? ולמען השם....מה יש לכם לעשות בגן טל כל היום!?!?!?? אני פשוט לא מבינה אתכם.......

matan102

New member
מה היה.....

סתם היו מכות כרגיל.. ואז אחד הילדים שהלך מכות קרא לחבר שלו או לאח שלו שהביא אקדח טעון (בטוח גנוב) ורדף אחרי הילד השני..... נשבע לכם, כמעט היה פה רצח...

Maimon V1

New member
לפי מה שאני הבנתי

תומר צפר היה הילד עם האקדח אז סביר להניח שאלון הוא זה שהלך מכות וקרא לאח שלו.. אם אתה מביא אקדח למקום כלשהו, אתה מביא אותו בגלל סיבה כלשהי...

זה היה מצת!!!

די לנפח דברים! וואי, סבג הוא בנאדם ממש סבבה, ואני חושב שצריך לנטרל ת'ערסים הדפוקים האלה אבל דיי לנפח דברים, ס'אמק תפסיקו לנסות ולהלחם בהם כי הם הרבה יותר רבים מאיתנו!.. והקטע של האקדח! חלאס לנפח, זה היה אקדח מצת אז דיי, סתם טיפשות של ילד מפגר.. חח אנשים מחוץ לראש העין שיראו ת'הודעה שלך לא ירצו לבקר,אתה לא חושב על הדברים הקטנים!..

למעלה