יגאל אמיר?!

אשפית

New member
יגאל אמיר?!

חלמתי חלום לפני הרצח של ראש הממשלה רבין ז"ל, האמת שחלמתי כמה ימים לפני שהוא נרצח אבל לא ידעתי מי רצח אותו, ולא ממש שמתי לב לזה עד שזה באמת קרה... לבסוף כשאמרתי את זה לאח שלי הוא לא האמין לי ואז הרגשתי נורא. מה זה אומר? רק אם את\ה מאמין\ה לי אז תחזיר\י לי תגובה אם לא אז לא!

זה אומר........

שניתן לחזות את העתיד בעזרת חלומות. זה שכיח וידוע... אחיך לא מאמין, ומן הסתם מידת רגישותו נמוכה משלך. האמיני ביכולותייך למרות כל הספקנים מסביב... חלומות פז, רואה בכוכבים.

קשה לי להסכים עם זה

אבל למה אמרת שאם מישהו לא מאמין לך שלא יגיב להודעה? האם את לא רוצה לשמוע ולקבל שום דעה חוץ משלך? אני דווקא חושבת שלחלום שלך יש משמעות אחרת שקשורה בך, זה קשור יותר בפרטי החלום ובמצבך בעת שחלמת אותו, לפני כמה שנים. חלומות על רצח מישהו חשוב בעל סמליות של "ראש" ושל "מנהיג" יכולות לסמל מגוון דברים. תקראו לי ספקנית... במשך כמה שנים חברה שלי טענה בכל הרצינות שהיא יכולה לחזות את העתיד בעזרת החלומות שלה, ושלכל בנות משפחתה יש יכולת כזאת. מיותר לציין שכל מה שחזתה לי, למרות שמאוד רציתי, לא התגשם...

גלית.א.

New member
גם אני חושבת....

שזה חיזוי העתיד כי האמת אני די מכירה את זה למרות שלא לי זה קורה אבל בכל מקרה....

רות נ

New member
לחלום כזה קוראים חלום נבואי

עם נסתכל על הסטורית החלומות יש כמה מנהיגים שצפו את הרצחם ,ואכן כך קרה מתוך עשרות אלפים שמקירים את אותה האישיות סביר להניח שאחדים יחושו את הסכנה בלא מודע והלא מודע ישדר החוצה על ידי חלום אזהרה ,שהיא לרוב לא עוזרת כאזהרה אך היא פוקחת למי שחלם את המודעות לחלום ומשמעותו . באיי וחלומות נבואיים טובים

רות נ

New member
לחלום כזה קוראים חלום נבואי

עם נסתכל על הסטורית החלומות יש כמה מנהיגים שצפו את הרצחם ,ואכן כך קרה מתוך עשרות אלפים שמקירים את אותה האישיות סביר להניח שאחדים יחושו את הסכנה בלא מודע והלא מודע ישדר החוצה על ידי חלום אזהרה ,שהיא לרוב לא עוזרת כאזהרה אך היא פוקחת למי שחלם את המודעות לחלום ומשמעותו . באיי וחלומות נבואיים טובים

למעלה