יבש.

adidushka

New member
יבש.

יבש פה מדי, לא? אז בואו שרשור כזה מגניב לפורים מתוק כזה כאילו...:) אוקעיי אז אם יש פה אנשים.. מה אתם עושים בפורים? בתור משנצים..? סתם ככה בתור תלמידים? למה אתם מתחפשים? ועוד כאלו... אינלי כל כך הרבה בראשי המצוקמק...:) אז יומטוב שיהיה לכולם וחג שמחחחח! אוהבת---

black hock

New member
פורים זה חג מקולל!!!

ולא אני לא אומרת את זה כי אין לי תחפושת כי דווקא יש לי!אני מתחפשת להוביט אבל הוא עדיין מקולל ואני הייתי שונאת אותו לגמרי אם לא היה בו חופש... איכס פורים

adidushka

New member
לא אמרתי שאסור.

רק שאלתי מדוע ובו בזמן הבעתי את דעתי. יש מבין? זה נורא מעניין לדעת למה...

black hock

New member
קשה להסביר....

אני נצר לשושלת של שונאי החג לכן בכל חג פורים אם לא אוסרים עלינו (בין אם זה צבא ובין אם זה סתם הורים) אנחנו טסים לחו"ל לעשות סקי. יצאתי ממש סנובית במשפט הזה ויודעים מה?לא ממש איכפת לי כי אני יודעת שאני לא וזה שאתם ישר חושבים שאני סנובית זה רק אומר שאתם ממהרים לשפוט וזה מגעיל אותי אז אני בכלל לא מעוניינת לדעת אם אתם חושבים שאני סנובית או לא. קיצר, איבדתי תפואנטה וגם יצאתי מרשעת!הכל בגלל החום המזווווווווווווווווווווווווווווווווווווויע הזה וההליכה של שעה ברגל בתוך הזיעה של כל ארץ ישראל. איכס
קיצר שונאת תחג אבל מקווה שתהנו וששנה הבאה אני לא אצטרך להיות בארץ בחג הזה. מה שכן, יש יומיים חופש אבל החג הזה לא מרושע לחלוטין...ולא לומדים ביום של הפורימון אז זה גם טוף...אבל כל ההתעסקות הזאת בתחפושות זה בלעחס והאנשים המתלהבים האלה שחודשיים לפני פורים כבר מתחפשים/חושבים על תחפושת עושים לי מממש גועל נפש אז הנה לכם עוד סיבה. הבנת?
אני לא בטוחה שאמרתי כל מה שרציתי אבל קשה לי לחשוב ובמיוחד במיוחד בחום הזה
לך קיץ מזויייייין לך!!!!!אני מקווה שיהיה גשם מבורך בחג המקולל הזה לפחות...

black hock

New member
קשה להסביר....

אני נצר לשושלת של שונאי החג לכן בכל חג פורים אם לא אוסרים עלינו (בין אם זה צבא ובין אם זה סתם הורים) אנחנו טסים לחו"ל לעשות סקי. יצאתי ממש סנובית במשפט הזה ויודעים מה?לא ממש איכפת לי כי אני יודעת שאני לא וזה שאתם ישר חושבים שאני סנובית זה רק אומר שאתם ממהרים לשפוט וזה מגעיל אותי אז אני בכלל לא מעוניינת לדעת אם אתם חושבים שאני סנובית או לא. קיצר, איבדתי תפואנטה וגם יצאתי מרשעת!הכל בגלל החום המזווווווווווווווווווווווווווווווווווווויע הזה וההליכה של שעה ברגל בתוך הזיעה של כל ארץ ישראל. איכס
קיצר שונאת תחג אבל מקווה שתהנו וששנה הבאה אני לא אצטרך להיות בארץ בחג הזה. מה שכן, יש יומיים חופש אבל החג הזה לא מרושע לחלוטין...ולא לומדים ביום של הפורימון אז זה גם טוף...אבל כל ההתעסקות הזאת בתחפושות זה בלעחס והאנשים המתלהבים האלה שחודשיים לפני פורים כבר מתחפשים/חושבים על תחפושת עושים לי מממש גועל נפש אז הנה לכם עוד סיבה. הבנת?
אני לא בטוחה שאמרתי כל מה שרציתי אבל קשה לי לחשוב ובמיוחד במיוחד בחום הזה
לך קיץ מזויייייין לך!!!!!אני מקווה שיהיה גשם מבורך בחג המקולל הזה לפחות...

למעלה