יבש...-שאלון

מריה111

New member
יבש...-שאלון../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

מריה111

New member
עונה../images/Emo108.gif

שם: מריה תאריך לידה:22.3.1993 מקום מגורים:באר שבע צבע עיניים: תכלת צבע שער: חום גובה: 163 נראלי... ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: אוקראינית
איזה נעליים לבשת היום?נעלי בית
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?סוד
מה עשה לך את היום?אמ...רק התחיל היום בשבילי כי קמתי מאוחר חחח מי הרס לך את היום?כנ''ל למעלה.. החולשות שלך:גלידה וחולצות.... הפחדים שלך:גובה, נחשים הפיצה המושלמת שלך:נממ הרבה גבינהההה ואנשובי
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:סוד
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:''באלי לישון''
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הא
לא הבנתי XD מתי אתה הולך לישון?בחופשים באיזה 1 בלילה או 12 וביום רגיל 11... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לא דעת... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לאפחד האמת פפסי או קולה:אפחד מהם..לא שותה מוגז מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס
דייט לבד או בקבוצות:בקבוצות חח ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי
שוקולד או וניל:שתיהם
קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:
מקלל:
שר:
לפעמים מתקלח כל יום?יאפ התאהבת פעם?אהא... אתה מאוהב עכשיו?לא...
רוצה ללמוד במכללה?לא דעת חח היית רוצה להתחתן?עכשיו? לא...בעתיד אולי XDD אתה מאמין בעצמך?קצת אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?בערך אתה אוהב ברקים?לא:| אתה מנגן על משהו?יאפ בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא:| גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעת חח איזו ארץ תרצה לבקר?ארצות הברית ויפן חח צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?שתיהם גובה?160+ משקל?50+ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?היום התנשקת?
התאהבת?לפני איזה חצי שנה נשבר לך הלב?..לפני 3 או משו
צחקת?היום בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת :\ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת חח חיבקת מישהו/י?לא זוכרת עישנת?אפעם:| שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה חודשים השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?ביום שלישי.............................................................................
סתם. היית במועדון?לפני חודש נראלי לבשת חצאית?הוהו קנית בגד?שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת הקדישו לך שיר?אפעם:| שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא דעת אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?200 נראלי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההורים:\ כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?7... קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?הוא מכובה אבל נראלי מנטלי ''קיבלתי את האייפוד!'' XDD ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?לא דעת נראלי חברה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות ושיחות:\ איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?לא דעת שניצל XD למה אתם אוהבים את הבית?כי ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה שוממת חח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?באוהל
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?3 פעמים..ומזה למה כי ככה XD אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?שלי...כי ככה אני אוהבת אותו כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?8 שנים
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?יושבת במחשב רואה טלויזיה ושותה חח אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?לא דעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אבא אני ואח שלי :\ מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אני לא עושה חח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר מקומות?.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפ.. ואיא יזה שאלון חופר..

noy m

New member
עונה ובהצלחהה לי

שם: נוי :) תאריך לידה:24/12/93 מקום מגורים:להבים-מקום שאוהבים צבע עיניים: חום כהה צבע שער: שחור גובה: 1.57 או קצת יותר ימני או שמאלי? ימנית
המוצא שלך: טוניסאית,קוצ'ינית איזה נעליים לבשת היום?אולסטאר רולזז על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אממ...ג'סי מה עשה לך את היום?הכל שליי כפרהה עליו מי הרס לך את היום?לא הרסו לי ת'יום החולשות שלך:שוקולד,בלונדיניים הפחדים שלך:טביעה הפיצה המושלמת שלך:פיצה עם גבינה(אבל לא הרבה) ועם זייתים ותירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:תעודה טובה(מה שבטוח לא יהיה...) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:שצריך לעמוד שעה מול הארון להחליט מה ללבוש מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?חחחחח....אממ...הכוח שלי מתי אתה הולך לישון?שאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:ילדותתתתתתתת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לאהוב שלי פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדולנדס בורגר קינג סתם זוליםם דייט לבד או בקבוצות:בקבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:נופפ מקלל:יש מישו שלא? שר:חחח כן אבל לא מצטיינת בזה XD מתקלח כל יום?לא מה פתאוםם... חחחחח סתם ברור התאהבת פעם?כןןןן אתה מאוהב עכשיו?האאה רוצה ללמוד במכללה?כן רפואה או משפטים היית רוצה להתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?יש פעמים שלא אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לאאאא אתה מסתדר עם ההורים?ככה ככה כמו כל טיינאייג'ר אתה אוהב ברקים?חחח כן?! אתה מנגן על משהו?ניגנתי על גיטרה קלאסית בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כה רחיצה בעירום?במקלחת ול-ב-ד! גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?הא? הרביצו לך פעם?חחח כן.. גנבת מחנות פעם?אני פושעת?!חס וחלילה רצית למות?כן נפגעת ממישהו?הא אה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?רופאה בטיםול נמרץ/עורכת דין/חוקרת מז"פ איזו ארץ תרצה לבקר?ארה"ב למרות שהייתי ואני ישמח לחזור צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?בלונדינייייי ארוך או קצר?בינוני גובה?גבוה אבל לא יותר מידי משקל?לא אנורקס ולא שחיףף מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?לפני 20 דקות התנשקת? התאהבת?כל יום שחולף נשבר לך הלב?אממ חופש גדול צחקת?חחח מקודם בכית?לא זכור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?חח היום לחברה שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?לא שותה השתכרת?לא שותה שכבת עם מישהו/י?אני בת 14 היית במועדון?לא זוכרת לבשת חצאית?אויש מזמןןן קנית בגד?לפני החתונה של בנדוד שלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?לא זוכרתת שיפרו לך את המצברוח?אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?הא אה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לאא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?אני לא מגזימה בטלפונים אז קיבלתי 200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההוריםםם כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?אויי מלא אבל לא למכשירים שונים לאותו מכשיר הוא היה נאבד/נהרס לי מלאאאא קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?לפני יומיים מחברה שלי שי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חח חברה שלי שי לפני 20 דקות מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות / שיחות /מצלמה איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אממ..הקציצות שלהה למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הביתת שליי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בית קרקע באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?לא עברתי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הבית חח סתם ת'מחשב שלי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?14 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב,טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק,כשמצוננים אז סיר עם אדים ,אממ..כפית דבש ולימון מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא אמא אח אחות וכלב מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?כשיש כוח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?ללכת לסופר ולפעמים מדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כייןן התמונה:איזה חמודייםם הםם למותת

0verpr0tected

New member
עונה :]

שם: שיר תאריך לידה: 23/10/92 מקום מגורים: רחובות
צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.58..אולי עכשיו יותר
לא מדדתי הרבה זמן
ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: מרוקאית איזה נעליים לבשת היום? נעלי בובה.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על משו
מה עשה לך את היום? איזה אחד..שהכרתי לא מזמן..מהאינטרנט
הוא עשה לי את השבוע
מי הרס לך את היום? -- החולשות שלך: הפחדים שלך:עכבישים, נחשים..ושאר החרקים המגעילים
הפיצה המושלמת שלך: -- מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:.."אוף בצפר"
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הא?
מתי אתה הולך לישון? בחופש...4,5,6...וכשיש לימודים ב-11 ומשו בערך
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לילדות
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאותו אחד שהכרתי לא מזמן מהאינטרנט
פפסי או קולה: מממ מים
..אבל אם כבר אז קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לאאאא מקלל: כעעע
שר: עדיף..שלא XD מתקלח כל יום? נו ברור
התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? באוניברסיטה היית רוצה להתחתן? אאהה כן?) XD אתה מאמין בעצמך? קצת.. אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחחח לא
אתה פריק של בריאות? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? אאממ אפשר להגיד שכן.. אתה אוהב ברקים? לא
אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לאא סמים? לאאא יצאת לדייט? לאא נדלקת על מישהו? כןן רחיצה בעירום?...במקלחת
אבל לבד כן..XDDD גנבת משהו? לאא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? הא? הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לאא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כןן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? ירוק/כחול צבע שיער אהוב? בלונדיני/חום ארוך או קצר? משהו באמצע גובה? גבוה, אבל לא יותר מדי משקל? לא שמן!!..אבל גם לא רזה מדי! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? ^^ התנשקת? לפני חצי שנה
התאהבת? לפני שבוע נשבר לך הלב? לפני חצי שנה צחקת? היום בכית? יום שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבוע מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יום שבת חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש ככה.. השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י?
אף פעם...
היית במועדון? לפני שבוע ומשהו... לבשת חצאית? ^^ קנית בגד? יום רביעי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שבוע הקדישו לך שיר? לפני חצי שנה שיפרו לך את המצברוח? יום שבת..ובעצם כל שבוע שעבר ניסו לשפר לי את המצב רוח מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? קצת.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן ^^ מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים...נו ברור
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "טוב שמעי אם את לא תגידי לי אז אני לא ידע, תגידי ואני יגיד לך אם זה נכון.."..מענת. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? "פרטי"..יענו חסוי..אין לי מושג מי התקשר לא הספקתי לענות מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? כי..זה הבית שלי
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?...זה לא בדיוק דירה..אבל שיהיה.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? פח(?)..או ארגז(?) כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3..עברתי פעם אחת כשהייתי קטנה, פעם שנייה עברתי לרחובות ופעם שלישית גם ברחובות ובאותה שכונה וגם באותו רחובXD פשוט עברנו לבית חדש יותר שבנו.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? שלי..כי ככה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים+ כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב, טלויזיה.... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4..אני אמא אבא ואח שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לפעמים ישר אחרי בצפר..לפעמים אחרי צהריים...ולפעמים הערב(בלילה) אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

AvivoOosh

New member
עונה:]

שם: אביב תאריך לידה:13.11 מקום מגורים:אממ שם בפינה... צבע עיניים:חום ירוק צבע שער:שטני גובה:1.63 ימני או שמאלי?שמאלית שמויה המוצא שלך:פולניה וטריפוליטיית איזה נעליים לבשת היום?ספורט על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?דין
מה עשה לך את היום?דין
מי הרס לך את היום?בר =\ החולשות שלך:אהבה וסושי הפחדים שלך:ג'וקים ובר הפיצה המושלמת שלך:זיתים ובולגרית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:נשיקה ראשונה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:דין מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?רזה:] מתי אתה הולך לישון?10 וחצי ככה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:איטליה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:דין פפסי או קולה:לא הז ולא זה מקדונלדס או ברגר קינק:ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות:בקבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:לא זה ולא זה מעשן:לא מקלל:כן שר:לא מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן
אתה מאוהב עכשיו?כן
רוצה ללמוד במכללה?אני לומדת עכשיו... היית רוצה להתחתן?כן[דין
] אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?לא כל כך
אתה מנגן על משהו?כן בחודש האחרון:...? שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן
רחיצה בעירום?מה? גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר? ..? הרביצו לך פעם?אממ...כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?שחקנית
איזו ארץ תרצה לבקר?אמריקה צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?ארוך גובה?לא שאלת כבר? משקל?45 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?8.00 אכלת?עכשיו התנשקת?never התאהבת?כל יום וכל דקה נשבר לך הלב?" " צחקת?לא זוכרת בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת,לא ממזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כיתה ה'
חיבקת מישהו/י?היום עישנת?never שתית משקה אלכוהולי?בבת מצווה שלי
השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?" " היית במועדון?לא זוכרת לבשת חצאית?יום חמישי קנית בגד?יום חמישי שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת לא צריך להיות לפני הרבה זמן הקדישו לך שיר?בבת מצווה שלי שיפרו לך את המצברוח?אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כןןן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא! מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?400 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?28.4 7.43 סהר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?28.4 רותם מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?סושי למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא בייתי כזה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?קוטג' כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?1 כי לא היה מקום אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?את הבית של בריטני כי הוא ענק
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?12 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ZzZ אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אח שלי אחותי אמא אבא אני טוויטי...6 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אף פעם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לא זוכרת ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כןכןכןכןכן

Nathalie 6293

New member
עונה ../images/Emo214.gif

שם: נטלי תאריך לידה: 6.2.93 מקום מגורים: ב"ש צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.68 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזייה? איזה נעליים לבשת היום? נעלי ספורט
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על ילד מסכן מהכיתה שלי שגיליתי היום שאבא שלנו נהרג לפני שבוע בתאונת דרכים. מה עשה לך את היום? ה-98 בעבודה באזרחות מי הרס לך את היום? המורה לתנ"ך החולשות שלך: אממ.. מתעצבנת ונעלבת.. הפחדים שלך: ג'וקים הפיצה המושלמת שלך: הפיצה של אמא שלי.. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לא יודעת........ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת.. כלום.. מתי אתה הולך לישון?11 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כשהייתי עם חברה שלי באילת.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לחברה הזו שלא ראיתי איזה חודש!!
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס...
דייט לבד או בקבוצות: לא יודעת.. ליפטון אייס תיי או נאסטי: אני לא אוהבת את כל אלה ממש..
שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: איכ כלום..
מעשן:חס וחלילה מקלל: לפעמים.. במיוחד היום אמרתי לחברות שלי איזה 100 פעם כלבות... שר: הא?! כל אחד מזמזם לפעמים לא?!? מתקלח כל יום? כןןןןן התאהבת פעם?
אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? אולי אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? ממש לא.. אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? I dont mind אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: בחודש האחרון מה?! שתית אלכוהול? לא עישנת?נו שאלו כבר!! סמים?חס וחלילה יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו ? אולי רחיצה בעירום? לא
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא חושבת.. הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות?לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני עדיין אל בטוחה איזו ארץ תרצה לבקר? יוון צבע עיניים אהוב? לא אכפת יל צבע שיער אהוב?כנ"ל ארוך או קצר?ארוך גובה?גבוה משקל?אני לא כזו שטחית.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בבוקר.. אכלת? לפני חצי שעה התנשקת?-- התאהבת?לא זוכרת נשבר לך הלב?-- צחקת?היום בכית?אוהו ממזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?-- מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?-- חיבקת מישהו/י?היום בבוקר עישנת?יווא כמה פעמים?!?! שתית משקה אלכוהולי?--- השתכרת?--- שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?-- לבשת חצאית?בפורים קנית בגד?יום שישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת הקדישו לך שיר?-- שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?מאיפה לי.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?טוב נו.. הפלאפון בדיוק לידי...כתוב: סבבה.. נדבר וזה מחברה שלי, יעל.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מחברה שלי, נתנאלה ולפני חצי שעה. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?לזניה למה אתם אוהבים את הבית?כי ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?קופסת קרטון כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?באמריקה כמה פעמים ופה רק פעם אחת.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? שמיכה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מאז כיתה א' כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואה סרטים והאוס. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אני אף פעם לא רוצה כאלו.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, אח. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשאני חוזרת מבצפר או בערב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר ולעזור לאח שלי לסדר את החדר שלו.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן
אגב.... נוי.. גנבתי לך את התמונה

noy m

New member
חחח שמתי לב..../images/Emo6.gif :X

איך שפתחתי ת'הודעה שלך זה היה כזה.. אוווץ' גניבהה.. ואז ראיתי בסוף שאמרת אז זה בסדר חחחחח

למעלה