תעזבו פוליטיה
דבר ראשון גמבה, הנחלים זורמים מערבה, לא מזרחה. אין מה לעשות עם העירייה. יש את בנימיני והוא מעוניין בבנינים ולא בנחלים אגב, הוא כבר קדנציה רביעית, לא רק ארבע שנים אחרונות. כן, כם אני חושב שזה מספיק, היה ככה גם בחירות אחרונות. לעצם עניין הנחלים, יש המון כמו שציינתם. מטייל שם המון ומכיר כל פינה. זה מה שיש. לא חשוב סירחון (יש בכל מקום), לא חשוב פוליטיקה (הכל פוליטיקה), לא חשוב, העיקר לכו לפני שבונים שם עוד גורדי שחקים עם פארקים דמויי ארבע העונות. אגב, החדשים שהגיעו לעיר, דווקא הם לא אוהבים את בנימיני.... ככה זה עם אינטלגנטים נובו רישים...... אולי הם יפילו אותו בסעיף שהוא אוהב...... הקמת בנינים. נסחפתי, סליחה. כנסו מכיוון חירייה או אפילו מהרחוב שבנימיני גר בו לכיוון דרום. לכו, אפשר גם עם רכב פרטי אם אין לכם ג'יפ שלא לדבר על רגליים, אז לכו מערבה לכיוון תע"ש. כשתגיעו לצומת T, איפה שהיו פרדסי אשכוליות לפני שנה והיום שדה לא מעובד (הכנה לבנינים ?) פנו דרומה. מסריח, ירוקת במים, אבל עדיין טבע עם נוטריות וצבים ובלילה גם שועלים דורבנים, מלא שפנים, ינשופים, הכל מכל כל. אמרו לי שאפילו תנים היו פה פעם, בטח שהיו. נחשים לפעמים. טוב, אתם ממשיכים ללכת...... לאן בעצם אתם רוצים? לפתח תקווה, רמת גן? תל אביב? או מזרחה לעדנים ונווה נאמן..... לא יאומן אבל יש דרכים להגיע לכל מקום בלי לעלות על כביש. אולי מסריח, אולי ירוקת במים, אולי עייפים קצת, אולי יחליפו את בנימיני. אגב, מה האלטרנטיבה לבנימיני? המערך עם האלוף משנה? חוץ מזה שהוא אלוף משנה אין בו שום דבר אטרקטיבי, אולי מנהל המורשת לבדואים שהוא ניהל בתור תפקיד אחרון בצבא. והוא גזען (בעיקר אישתו) ללא יכולת החלטה מינימלית. לא יכול להחליט אפילו איזה יום היום גם אם זה כתוב בעיתון. סתם מהירהורי ליבי. שלא תבינו לא נכון, אני שונא את בנימיני. ממש אלרגי איליו. אבל אף פעם לא זילזלתי באנשים, גם לא בו. הוא מניפולטור ממדרגה ראשונה, בעל יכולת להזיז הרים, בעל רצון אדיר להגשים את עצמו (בעיקר בכסף אני חושב).. ומה עומד מולו? אחד שרוכב על סוס עם כומתה אדומה. לפחות בתמונה... שוב נסחפתי... תעצרו אותי. טוב, איזה כיוון החלטתם? צפונה לא בא בחשבון. קנה או משענת רצוצה לא יעזרו לנו. רגע...... אם אתם עם רכב תזהרו מלהכנס לשבילים שבין הפרדסים ללא יכולת תנועה של ארבע על ארבע... כבר ראיתי חכמים עם ג'יפים אפילו ששקעו שם משום שהחקלאים משקים את השבילים (בכוונה או חוסר עניין אני חושב). ועוד משהו, אל תתנו לילדים שלכם לנהוג בשבילים האלו. אני עשיתי את זה ונתקענו. טוב, אני ממש אהבל, הייתי צעיר אז. יש ליד תחנת השנאים של חברת חשמל גשר יפה מתקופת הטורקים. בלילה יש שם תמיד ינשופית חמודה שמסתכלת עליכם בעניין. אגב, ינשופים עוקבים אחרי בני אדם בעניין רב. לא פעם מצאתי את עצמי מסתכל על אותה ינשופה, שואל את עצמי כמה ינשופים יש באיזור עד שעליתי על העניין. גשר נוסף יפה וישן (נבנה לרכבות בתקופת הטורקים) נמצא מזרחית לנווה נאמן ליד כפר ערבי. בונים שם פסי רכבת חדשים כעת. אבל לפעם אחרת. ישנם כמה זמנים שבהם כדאי להיות בשדות לאורך הנחלים, למשל עת החריש, עת הקציר, בעיקר של הכותנה.. אז אפשר לדבר עם הקוטפים על הקומביינים ועם נהגי המשאיות שמובילים את הכותנה (לדעתי גם תהליך השינוע של הכותנה מעניין מאוד, ביליתי שם שעות רבות מלאות הנאה). טוב מה קלטתם מזה? שיש חיים גם בנחלים מלאי סירחון וירוקת. מלא חיים. פוליטיקה לא בשבילי.... (אגב, היחיד שאכפת לו לעזור למישהו הוא יחיאל דמארי, שממש אוהב לעזור לאנשים ובנימיני הפיל אותו בבחירות האחרונות באיומים, ככה לדעתי), נו, הייתי פוליטי...... דיי כבר. לדרוש שיקימו פארקים בלי לטייל באלו הקיימים (אפילו לא הוכרזו ככאלו) זו סתם תלונה של צעירים // סלש /// ישראלים בכלל. אני מת על הוד השרון.... לא כתבתי אבל ככה זה. בא ביי