יבש פה

מריה111

New member
יבש פה

אזז שאלון שיר השבוע: הצילצול שלי בפלאפון: תמונת השבוע שלי: ציטוט השבוע שלי: משהו טוב שקרה השבוע משהו רע שקרה השבוע מה קניתם השבוע? משהו מצחיק שקרה השבוע: משה מפדח שקרה השבוע

מריה111

New member
עונה לעצמי

שיר השבוע:אמ..... לא שמעתי הרבה שירים הששבוע הצילצול שלי בפלאפון:ג'יפסי וומן תמונת השבוע שלי:אין לי חח ציטוט השבוע שלי:סבא שלי אמר בריטני היא מטומטמת אז התעצבנתי עליו אז אמא שלי אמרה ''אבא,אתה מה זה מת עכשיו'' אז אל תעצבנו אותי!! משהו טוב שקרה השבוע: בריט ני צילמה קליפ חדש:) משהו רע שקרה השבוע:אני חוזרת לישראל מצד אחד זה טוב מצד שני אני צריכה להפרד מהמשפחה ויהיה הרבה בכי!! מה קניתם השבוע?אוקי אז ככה בושם בריח פטל בושם בריח ליצ'י דואודורנט בריח מנגו 5 חבילות של מגבונים לחים ג'ל לניקוי מעמיק של הפנים שפתון בטעם דובדבן 3 דיסקים של בריטני דיוידי של בריטני ואמ... זהו משהו מצחיק שקרה השבוע:אני אח שלי התחלנו לריב מכות בסופר מרקט אז ילד אחד בן 12 התחיל לצחוק בקולי קולות ואז אני גם מה זה התחלתי להתפקע מאיך שהוא צחק וכולם התסכלו עלינו חחחחחחחחח משה מפדח שקרה השבוע:כנ''ל

noy m

New member
עונה

שיר השבוע: when you'r gone הצילצול שלי בפלאפון:girlfrind תמונת השבוע שלי:אין.. ציטוט השבוע שלי:אין.... משהו טוב שקרה השבועהייתי בטורקיה והכרתי פווול אנישים חדשים משהו רע שקרה השבוענפרדתי מכל האנשים שהכרתי וביליתי איתם שבוע מה קניתם השבוע?ת'בושם של הילארי :) ושוקולדים מהשדהה משהו מצחיק שקרה השבוע:שהייתי בטורקיה אז מישהו שיחק סנוקר והוא הזיז כדור אז צעקתי לו ירמאי ואז הוא הסתכל עליי והוא הבין עברית:[ משה מפדח שקרה השבוע:כנ"ל

noy m

New member
חחחח

בטיטאניק הייתי עוד איך שהוןא נפתח אבל הייתי בקווין אליזבת

מריה111

New member
אהה

חח כי כל החברות שלי היו בטיטניק וגם אני הייתי אמורה לנסוע ולהיות בטיטניק וכל הזמן איזה אחת מספרת לי שהאוכל שם חינם ואפשר לאכות תמיד והוא כבר יצא לי מכל החורים הטיטניק הזה!!!!

noy m

New member
מתיי היית שם!?

ושהיית שם הלכת למגלשת אבובים ודיברת עם המציל? הוא היה כהה עור כזה עם קוצים ועם מכנס בצבע בז' כזה וקראו לו אלכס?

noy m

New member
למה מפחיד?

זהה כייף אצח ביום עשיתי את זה 24 פעם לפחות

SOOoo SARIT

New member
להילארי יש סרט חדש.???

מישו יודע אם להילארי יש סרט חדש כבר ???... פול זמן לא שמעתי ממנה על סרטים !!!!!

s h a h a r 1 4

New member
כן..

בחודש הבא יוצא בארה"ב הסרט "war inc" ובחורף הבא היא מוציאה סרט שנקרא פוד פיית שהיא מדבבת...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונה ../images/Emo9.gif

אזז שאלון שיר השבוע: happy- hilary duff
הצילצול שלי בפלאפון: סתאאם מעפןן תמונת השבוע שלי: אין ציטוט השבוע שלי: אין משהו טוב שקרה השבוע: אממ לא יודעע משהו רע שקרה השבוע: מישהו ניסה להתאבד :| עזבו ... מה קניתם השבוע? כלום משהו מצחיק שקרה השבוע: המוןן דבריםםם משה מפדח שקרה השבוע: כלום

hadi13

New member
אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע:Lip Gloss , The way I are, Umbrella? הצילצול שלי בפלאפון:Umbrella! תמונת השבוע שלי: ציטוט השבוע שלי:לא יודעת
משהו טוב שקרה השבוע:התחלתי את המשימות לחופש (היום
) משהו רע שקרה השבוע:נורא משעמםםםםםםם מה קניתם השבוע?כלום נראה לי
משהו מצחיק שקרה השבוע:לא יודעת משה מפדח שקרה השבוע:עזבווו

hadi13

New member
התמונה:

עוד חודשיים (בידיוק) יש לי ולהילארי יומולדת

s h a h a r 1 4

New member
עונה..

שיר השבוע: happy-hilary duff הצילצול שלי בפלאפון:nobody's perfect תמונת השבוע: ציטוט השבוע:אין משהו טוב שקרה:לא משהו מיוחד.. משהו רע: אין השבוע מה קניתם: שרשרת.. משהו מצחיק שקרה השבוע:אני וחברים שלי הלכנו לסרט ואני וידיד שלי התפוצצנו מצחוק כל הסרט משה מפדח שקרה השבוע : למזלי כלום..

עונה

שיר השבוע:real girl הצילצול שלי בפלאפון:never stop תמונת השבוע שלי:אחר כך... ציטוט השבוע שלי:"כאלה שעוד לא קיבלו מחזור...יש לכם מזל!" משהו טוב שקרה השבוע:עששיתי גבות ושעווה משהו רע שקרה השבוע:הדודה... מה קניתם השבוע?יותר מידי... משהו מצחיק שקרה השבוע:אין משה מפדח שקרה השבוע:אין

למעלה