יבש פה סתםםםםםםםםםםם. מותר לקחת פסק זמן מכתיבה בפורום. טוב,אני מצרפת תמונות חדשות של מאי
ע עָנת New member 17/5/05 #1 יבש פה../images/Emo70.gif סתםםםםםםםםםםם. מותר לקחת פסק זמן מכתיבה בפורום. טוב,אני מצרפת תמונות חדשות של מאי
יבש פה../images/Emo70.gif סתםםםםםםםםםםם. מותר לקחת פסק זמן מכתיבה בפורום. טוב,אני מצרפת תמונות חדשות של מאי
ס סכיזופריחה New member 17/5/05 #2 מקסים !!!... גם אני מרגיש שיבש פה, אולי נארגן עוד איזה מפגש פורום כמו אז ?!
ע עָנת New member 17/5/05 #3 יש ימים בהם הפעילות בפורום די דלה ושום דבר רע לא קורה . זה נורמלי לגבי המפגש,אני ירצה בשמחה,זה תלוי בנכונות החברים להפגש שוב
יש ימים בהם הפעילות בפורום די דלה ושום דבר רע לא קורה . זה נורמלי לגבי המפגש,אני ירצה בשמחה,זה תלוי בנכונות החברים להפגש שוב
ב ברק 188 New member 18/5/05 #9 ../images/Emo39.gif מקסימה כמו אימה ../images/Emo141.gif הילדה גודלת...או שאנו מזדקנים זו לא שאלה, זו עובדה.
../images/Emo39.gif מקסימה כמו אימה ../images/Emo141.gif הילדה גודלת...או שאנו מזדקנים זו לא שאלה, זו עובדה.
B bil13 New member 18/5/05 #12 אהלן ענת, היא מזה חמודה. ../images/Emo47.gif נראה שיש לה עתיד כדוגמנית
א אייל זיזי New member 18/5/05 #13 איזו יפיפיה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif