יבש פה...

דבר שמעלה שאלה אחרת...

לא טריוויה, אלא פשוט התעניינות... המדים של הסטורמטרופרז הם מחומר קשיח, כלומר שהמדים לא אמורים להשתנות בהתאם לגודל של הבן אדם, אלא פשוט לא להיות נוחים לו.... אז איך הוא נראה נמוך יותר?

השאלה היתה למי מהשחקנים

לא מי הדמות, אבל אני אקבל את זה בגלל שאף אחד לא ממש תורח לזכור את השמות של שחקני המשנה...

Master Yoda

New member
החדר של חני והבית של פיסטוק../images/Emo110.gif

אני לא יודע עם אתה מתכוון למקומות שתיכננו או שבנו... אז אני אתן גם וגם. את הראשון תכננו בג´נוסיס כוכב הבית של היתושים הגדולים. ואת השני בנו ליד אנדור.

האמת? הוא נבנה במסלול מסביב לקשיייק

או איך שלא כותבים את זה בעברית. Ksyyyk, כוכב הבית של הווקים. ככה גם האן הכיר את צ´ואי. צ´ואי ומשפחתו היו משועבדים על ידי האמפריה (כמו כל שאר הווקים) ובנו את כוכב המוות, כאשר האן היה חיל אימפריאלי פשוט לחלוטין. האן ראה איך קצין בדרגה גבוהה יותר מתעלל בווקים, ועזר לצ´ובאקה ולמשפחתו לברוח, וזאת הסיבה שצ´ואי חייב להאן את חייו. אבל כוכב המוות עצמו לא נבנה רק מסביב לקשיייק, אלא רק חלקים ממנו (אחרת גם האן וגם צ´ואי היו מזהים את כוכב המוות ב- "תקווה חדשה"). החלקים שנבנו בקשיייק הועברו למקום אחר שאת שמו אני לא זוכר (מה לעשות, אי אפשר לזכור הכל, הא?
)

Master Yoda

New member
טוב אז אהה... אעכשיו תורי../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

מי השמות של כל הילדים של האן סולו?

עוד לא אישרו את התשובה

וגם עניתי רק על חצי, אבל אם כבר אז כבר. ג´ייסן, ג´יינה ואנאקין.

האמת היא...

שאם זה היה ג´ייקן זה היה Jaken, ואם זה היה ג´קן זה היה Jacken. Jacen זה ג´ייסן, בגלל ש- C שאחריו יש E זה עושה צליל של CE, במיוחד אם יש לפניו A. לדוגמא, המילה Ace, שזה אייס.

Master Yoda

New member
האמת לאמיתה היא../images/Emo110.gif

שא. אולי אתה ענית רק על חצי אלעד (אני מדבר על השאלה הקודמת ולא על החדשה) אבל אני עניתי תשובה מלאה ואישרו אותה. קורה. וב. אלעד צודק בקשר לילדים. אז אני מאשר והנה תורך. בן קנובי מקבל 1000 נקודות על כך שהוא הצליח לגרור עוד שתי הודעות (כל הכבוד!) למרות שזה לא משנה כי אין אף משמעות לנקודות הן בכלל לא קיימות ממש כמו לסביות אמיתיות בצ´ט של גאים.

*שיעול* לא מקורי ../images/Emo6.gif

ראיתי את הפרק הזה של "של מי השורה הזאת?" אז יאלה, שאלה חדשה? סבבה. הנה אחת קשה ב- "האמפריה מכה שנית" יש סצינה שבה כל צוות השחקנים היה שיכור (ואני לא מדבר על הסצינה שבה קארי פישר מסוממת כשמקפיאים את האן סולו, אלא סצינה אחרת לגמרי). ממה הם השתכרו, ומה הסצינה?

Master Yoda

New member
אני מנחש......./images/Emo110.gif

וד"א! ברור שזה מ"של מי השורה הזאת בכלל?" ועכשיו כשאני חושב על זה... אתה ראית את זה בשל מי השורה הזאת הישראלי?! גנבים מסריחים. אני מנחש שזה היה כשלקחו את האן וליה וכולם ואז היא ראתה את לוק וצעקה לו "לוק!!!! לוק זו מלכודת!!!!" כולם שיחקו שם טיפה מוזר. ואם הם לא השתכרו מאלכוהול אלה משהו שהיה בסט אז אולי מהצבע שצבעו את הסט. לפעמים זה ממסטל אנשים.

זה אמיתי?!? ../images/Emo13.gif

איזה מגניב!
לפי דעתי זה הקטע שהם נכנסים לתוך האסטרואיד\חיה הזאת... ולוקאס לא ידע?!?!?

Master Yoda

New member
אההה......./images/Emo110.gif

הכי הגיוני נראה לי הסטצינה בה "מפשירים" את האן אבל זה בROTJ. אם אתה בטוח שזה בTESB אז.... אולי בתחילת הסרט כאשר The Battle of Hoth כמעט נגמר וכל המנהרות התת קרקעיות מתפרקות. כולם רצים ומתנדנדים מצד לצד בגלל הרעידות. ניחשתי טוב?

למעלה