יבש פה בזמן האחרון קיצר חברה רציתי את עזרתכם או הצעתכם אז תגיבו כדאי לי לעשות י"ג???? או לא???????
J joelgirl New member 15/12/03 #1 יבש פה בזמן האחרון קיצר חברה רציתי את עזרתכם או הצעתכם אז תגיבו כדאי לי לעשות י"ג???? או לא???????
J joelgirl New member 15/12/03 #4 אוקיי אני לומדת מנהל עסקים,שיווק ,חשבונאות וכלכלה חחחח והלימודים הם מאוגוסט עד ינואר משהו כזה ואז עושים 7 מבחנים עד מרץ ככה ואם עוברים מקבלים תעודה גבוהה מאוד של מדופלם אאאא??????.
אוקיי אני לומדת מנהל עסקים,שיווק ,חשבונאות וכלכלה חחחח והלימודים הם מאוגוסט עד ינואר משהו כזה ואז עושים 7 מבחנים עד מרץ ככה ואם עוברים מקבלים תעודה גבוהה מאוד של מדופלם אאאא??????.
E EleVaTioN New member 15/12/03 #5 אז שווה להשאר../images/Emo129.gif ולהתאמץ זה בטוח ייתן לך איזה עדיפות על אחרים שלא נשארו י"ג בעתיד
E EleVaTioN New member 16/12/03 #7 ../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif אם היא כבר שואלת אם להרחיב י"ג היא בטח באיזה מגמה או משו כזה או שפשוט מותר להם להרחיב כל כך הרבה אז זה בטח בשביל קריירה בעתיד או משו כזה
../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif אם היא כבר שואלת אם להרחיב י"ג היא בטח באיזה מגמה או משו כזה או שפשוט מותר להם להרחיב כל כך הרבה אז זה בטח בשביל קריירה בעתיד או משו כזה
E EleVaTioN New member 16/12/03 #9 לדעתי לכי על זה../images/Emo129.gif תעשי את המקסימום להצליח יש המון מה להפסיד מזה?