יבש פה אז.......

moran916

New member
באלי שובבב

.השעה עכשיו: 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):מורן שוורץ 3. שמות חיבה:מורנה מורני שוורצי בלונדינית 4. פירסינג:באוזנים 5. צבע עיניים:כחול 6 . מקום הלידה: בית חולים פוריה 7. אוכל אהוב:ציפס 8. היית פעם באפריקה?לא 9. עשית פעם זובור? לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה?כן 12. שקדי מרק או קרוטונים?אטריות 13. היום המועדף עליך בשבוע?חמישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): 15. המסעדה האהובה עליך:מממ לוזוכרת איך קוראים לה.. אבל היא נמצאת בטבריה .. אם זה עוזר.. 16. פרח אהוב:לא נראה לי... 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):שחיה 18. משקה מועדף:לימונדה 19. טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות וריבת חלב 20. דיסני או Warner Bros ? ברור שדיסנייי 21. בית קפה מועדף:ארומה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?m i k m i k 1 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?בכול חנות שווה לבזבז 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?שומעת מוזיקה 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?12 ימי בצפר 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?לדעת 27. מי לא יענה בכלל?כנל 28. סדרות טלויזיה מועדפות:אממ גיבורים נמלטים אבודים כולמיני.. אש משפחה.. 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:עינב ותור בבית הפנקיק 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? מ'כפת לי 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לכלום 32. צבע אהוב:סגול ירוק וכתום 33. ים, אגם או נהר? הכנרתתת 34. כמה כתובות קעקע יש לך?1 אלההה דוריטוס 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? אכןןן 36. תאריך לידה: 9.4.91 37. שעת סיום השאלון הזה:02:30

Xx MaayaN xX

New member
יאאא באלי.

שאלון!!!!!! 1.השעה עכשיו: 02:28 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): מעיין פלג 3. שמות חיבה: מייני,מעייניל'ה,מעיינית,מופי,דרדסית,מעיינושקוש,מעיינילולו,קטני/קטן,ינשופ, אחות של ויטוXD ועוד מלא.. 4. פירסינג: הרחבה נחשב? 5. צבע עיניים: חום =.=" 6 . מקום הלידה: ישראל [?!] 7. אוכל אהוב: אורז של סבתא
8. היית פעם באפריקה? נופ 9. עשית פעם זובור? מזה? >< 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן. 11. היית פעם בתאונה? לא שזכור לי... 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק! 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי מאחרי בצפר 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתון 15. המסעדה האהובה עליך: AKA, הסינית של מכבים
16. פרח אהוב: זוזו 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): סקט נחשב? 18. משקה מועדף: קולה,נסטי 19. טעם גלידה מועדף: תות
20. דיסני או Warner Bros ? דיסני. אנלא יודעת מזה השני.. 21. בית קפה מועדף: גרין האוס 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? לא הסתכלתי... 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? דיקיז 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? אוכלת 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? מתי שאני נהיית עייפה חח 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? איזה קומונה? >< 27. מי לא יענה בכלל? זוזו כבר 28. סדרות טלויזיה מועדפות: סאותפארק! 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? קו-X 32. צבע אהוב: סגול D: 33. ים, אגם או נהר? עזבו שטויות תביאו ים 34. כמה כתובות קעקע יש לך? רגע תנו לי לספור 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן 36. תאריך לידה: 18.7.93 37. שעת סיום השאלון הזה: 2.35 קצר מדי ):

black rock star

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

1.השעה עכשיו: 03:06 אני לא מצליחה לישון 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): נוי 3. שמות חיבה: נויקי, נויצ'וק ועוד כאלה שלא קשורים 4. פירסינג:
5. צבע עיניים:חומות 6 . מקום הלידה: ירושלים
7. אוכל אהוב: פסטה, ירקות פירות וכל השאר P: 8. היית פעם באפריקה? ברוור! 9. עשית פעם זובור? הא? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? >< חייבים לדבר על זה? אירית מבינה אותי
11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע? שלישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסר לבנים תחתון לבנות 15. המסעדה האהובה עליך: ספגטים 16. פרח אהוב: העיקר שלא יהיו בו דבורים, ושיבוא ממישהו שאני אוהבת
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורגללל! אללה מכבי
18. משקה מועדף: ספרייט ואייסקפה אהאההאה ונסטי אפרסק3> 19. טעם גלידה מועדף: ריבת חלב
20. דיסני או Warner Bros ?דיסנייייי!!! דמבו הסקסי
21. בית קפה מועדף:ארומה
וקפה גרג 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?מעיין^^ 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?זארה D: או פול אנד בר או שחנות של דיסקים LOL 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? עונה על שאלונים
25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?בבוקר 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? מי שעונה מהר 27. מי לא יענה בכלל? מי שלא רוצה! 28. סדרות טלויזיה מועדפות: איש משפחה, החיים הפשוטים, 8 כללים פשוטים, משפחת סימפסון, סקראבס, האנטומיה של גריי וכל הבולשיט הזה 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:אירית
נמנמנמ מילקשייק שוקו XD 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?יפנית מיצובישי שולטטטתתת!!!!111 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?without love-Hairspray [זאעעעעקק
] LOL 32. צבע אהוב: כחול, שחור, ירוק 33. ים, אגם או נהר? אגם 34. כמה כתובות קעקע יש לך?
35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?אוי כן >< 36. תאריך לידה:.22.7.1993 37. שעת סיום השאלון הזה:03:11

black rock star

New member
אגב,מצטרפת לאופקה../images/Emo103.gif

גם הודעה אחרונה שלי בפורום, היה כיף להכיר אנשים
הכרתי המון חברות פה, והיה נחמד, ואני אמשיך לשמוע ביט.

ליעתע

New member
מחר קומונרים חדשים מחר קומונרים חדשים אהעאהעא

1.השעה עכשיו: 03:57 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): למה? יש כאלה שמשקרים?-_- 3. שמות חיבה: ליעתע, תולי, תול 4. פירסינג: אין:) 5. צבע עיניים:חום 6 . מקום הלידה: פ"ת 7. אוכל אהוב:פיצהה ולזניה! ומייפל כמובן! 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? כן, אבל בבצפר שזה אפילו יותר טוב:) 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?אהא 11. היית פעם בתאונה? נופ 12. שקדי מרק או קרוטונים? תלוי 13. היום המועדף עליך בשבוע? שלישי ושבת 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסרים וחוטיני 15. המסעדה האהובה עליך: אין 16. פרח אהוב: אין 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): מירוץ יתושים 18. משקה מועדף: שוקו 19. טעם גלידה מועדף: וניל פיצפוצים 20. דיסני או Warner Bros ? מה זה השני? 21. בית קפה מועדף: אין 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? אחת שהחליטה שהיא עוזבת 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? אם היה לי אחד כזה אז ב.. לא יודעת 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מחשב 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בבוקר 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? בפורום! 27. מי לא יענה בכלל? מעפנים 28. סדרות טלויזיה מועדפות: אני לא מצליחה לעקוב>< 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:משפחה 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? ללכת ברגל 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לכלום 32. צבע אהוב: אדום 33. ים, אגם או נהר? ים 34. כמה כתובות קעקע יש לך? 7 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? יאפ 36. תאריך לידה: 22.9!! 37. שעת סיום השאלון הזה:04:01

S p r i n g B

New member
פה לה לה לה../images/Emo98.gif

1.השעה עכשיו: 13:38 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): אביב ******* 3. שמות חיבה:קושקוש, שוגי, ש'קסברית...
4. פירסינג:אין 5. צבע עיניים:חום 6 . מקום הלידה: בית חולים (?) 7. אוכל אהוב:אממ בעיקר ממתקים ועוגות, אקיצר דברים טעימים, משמינים ובריאים (או שלא...( 8. היית פעם באפריקה?לא 9. עשית פעם זובור? כן! השבוע! היה ענק! 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה?לא 12. שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק... יאמ
13. היום המועדף עליך בשבוע? אממ תלוי... 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):תחתון 15. המסעדה האהובה עליך:דניאל'ס וסימה
16. פרח אהוב:ורדים
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): ריקוד נחשב? 18. משקה מועדף:ענבים או ספרייט 19. טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות 20. דיסני או Warner Bros ?דיסני!
21. בית קפה מועדף:אממ ארומה (?) 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?ליעתע 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?אממ ריבולבר נראה לי אחלה מקום לעשות את זה! אני רוצה שם חגורה
ועוד מלא מלא דברים.. 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מחשב\ טלוויזיה 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? זה משתנה... 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?--- 27. מי לא יענה בכלל?--- 28. סדרות טלויזיה מועדפות:חברים בעיקר
29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: אופיר 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לא מבינה בזה
אני רוצה גולף... 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?שייגעצ - לא בא לה 32. צבע אהוב:כחול וגווניו 33. ים, אגם או נהר?ים 34. כמה כתובות קעקע יש לך? אפס 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?יאפ 36. תאריך לידה:04.05 37. שעת סיום השאלון הזה:13:43

liavii

New member
שאלוןD:

1.השעה עכשיו: 13:54 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):ליאב 3. שמות חיבה:חח יש מלא 4. פירסינג:אין 5. צבע עיניים:חום כזה שמשתנה 6 . מקום הלידה: עפולה 7. אוכל אהוב:פיצה 8. היית פעם באפריקה?לא 9. עשית פעם זובור? מה? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה?לא 12. שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע?שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):תחתון 15. המסעדה האהובה עליך:ממ יש הרבהP= 16. פרח אהוב:ורד(הפרח הראשון שעלה לי לראש) 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):טניס 18. משקה מועדף:קולה,מים 19. טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות,או ריבת חלב 20. דיסני או Warner Bros ?דיסני 21. בית קפה מועדף:אין ממש 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?אין לי מושג לא שמתי לב 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?אממ יש כמה חנויות אבל אם בעפולה..אז בארורP= 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?משחקת באיזה שהו משחק 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?5:00 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?>< 27. מי לא יענה בכלל?>< 28. סדרות טלויזיה מועדפות:אממ אין ממש 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:חברות שלי 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?לא יודעת 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?Three Days Grace - Are You Ready 32. צבע אהוב:אדום,כחול,שחור 33. ים, אגם או נהר?אגם 34. כמה כתובות קעקע יש לך?אין 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?כןXD 36. תאריך לידה:31.8.93 37. שעת סיום השאלון הזה:13:57

shirush1112

New member
שאלון,

1.השעה עכשיו: 15:11 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):שיר 3. שמות חיבה:שירקו,שירושקה,שירקלה,שירוש. 4. פירסינג:אין אפילו לא באוזניים. 5. צבע עיניים:חום דבש-נוטה להיות ירוק מוזר. 6 . מקום הלידה: ישראל. 7. אוכל אהוב: כל דבר שהוא מתוק ויש בו שוקולד. 8. היית פעם באפריקה?לא 9. עשית פעם זובור? אמ לא קשרתי תבנאדם אבל כן. 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא. 11. היית פעם בתאונה?לא טפו טפו. 12. שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע?שלישי כנראה. 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):תחתון רגיל. 15. המסעדה האהובה עליך:ארומה חח D: 16. פרח אהוב:לאדעת ורד? 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):שחיה. 18. משקה מועדף:קולה. 19. טעם גלידה מועדף:וניל עם עוגיות. 20. דיסני או Warner Bros ? וורנר. 21. בית קפה מועדף:ארומה חח 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? אמ לא שמתי לב תאמת. 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?FOx ופו לאנד באר. 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?או שומעת מוסיקה או מנגנת. 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?בחופש? 3-4 ברגיל-11 וחצי -12. 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?זו לא קומונה פה. 27. מי לא יענה בכלל?לאדעת. 28. סדרות טלויזיה מועדפות:אממ OC לאדעת המון כל מה שיש ביס 12-13. וגיבורים. 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:אממ ההורים שלי חח 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לאדעת >< 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? ערוץ הופ. 32. צבע אהוב:תכלת. 33. ים, אגם או נהר?אגם. [ובריכה חח]. 34. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 0 0 0 0 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן :\ 36. תאריך לידה: 28.11 37. שעת סיום השאלון הזה: 15:18

kessler2

New member
היי, מישהו זוכר אותי? ../images/Emo94.gif

שלום אנשים, מישהו זוכר אותי? הגבתי כאן מזמן בפורום ופרשתי כי היה ממש עמוס ולא עקבתי XD אז עכשיו אני עושה קאמבק כי קצת פחות מוצףP: בכל מקרה... 1.השעה עכשיו: 00:00 (מגניייב) 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): אין לי תעודת זהות אבל... יונתן קסלר 3. שמות חיבה: אין לי כוח לפרט 4. פירסינג: אין 5. צבע עיניים: חום-ירוק 6 . מקום הלידה: ישראל 7. אוכל אהוב: שניצל תירס 8. היית פעם באפריקה? האמת שכן, בנמיביה! וסיני אם זה נחשב 9. עשית פעם זובור? מה זה? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? כשהייתי באוטו, אממ כן 12. שקדי מרק או קרוטונים? הא? 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסר לבנים ולבנות מה שיותר סקסי 15. המסעדה האהובה עליך: אממ אין 16. פרח אהוב: WTF? 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): שונא ספורט 18. משקה מועדף: שוקו? 19. טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות 20. דיסני או Warner Bros ? הא? 21. בית קפה מועדף: ארומה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? שירוש1112 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? לא הייתי מבזבז את האשראי שלי אם היה לי 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? עושה קאמבקים לפורומים בתפוז 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בחופש זה משתנה מאוד, בימי בית ספר 11-12 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? מה אני יודע? 27. מי לא יענה בכלל? לא יודע 28. סדרות טלויזיה מועדפות: סאות'פארק 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: אממ לא זוכר 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לא אכפת לי בגרוש 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? גלגלצ 32. צבע אהוב: כתום 33. ים, אגם או נהר? תלוי 34. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן 36. תאריך לידה: 28.12.94 37. שעת סיום השאלון הזה: כבר נגמר? 00:03

animal bar

New member
ברור שזוכרים אות קסלר. ../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif

מזל טוב על ניק- נט.

shirush1112

New member
נכון,מזל טוב.

אגב זאת שיר שפגשת בעזריאלי שאני ושירה כל הזמן התחבקנו D:

אניאניאני

שאלון!!!!!! 1.השעה עכשיו: 16:58 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): צ'לסי הולי ליאור ליבנה 3. שמות חיבה: ליבנה, ליב, ליבלובית. ועוד רבים. 4. פירסינג: אף, הרחבה, ועוד 3 באוזן השניה. בקרוב גם הליקס. 5. צבע עיניים: ירוק כחול 6 . מקום הלידה: לונדון, אנגליה 7. אוכל אהוב: שניצל זה סבבה 8. היית פעם באפריקה? כן 9. עשית פעם זובור? לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדים.. אבל בתכלס זה תלוי בסוג המרק 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בנים בוקסרים.. בנות תחתון.. 15. המסעדה האהובה עליך: קניבר 16. פרח אהוב: היביסקוס 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורגל? חחח לא קיים 18. משקה מועדף: טקילה :] 19. טעם גלידה מועדף: עוגיות 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני.. דהה 21. בית קפה מועדף: גרג/ארומה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? קסלר? 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? פול&בר, זארה, כלי זמר, טויז אר אס, אודם, סטאף, ואנס, ריבולבר.. חחח לא חסר 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מעשנת 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? חופש 5 ימי בצפר 1 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? זה שכתב את השאלון 27. מי לא יענה בכלל? חברי הלהקה? 28. סדרות טלויזיה מועדפות:הבורר, האוס, סי אס איי, חברים, סאות'פארק 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: חברה שלי 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לדממה 32. צבע אהוב: ירוק 33. ים, אגם או נהר? ים.. 34. כמה כתובות קעקע יש לך? אחת, ברגל. 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן.. חחח לא נעים 36. תאריך לידה: 14.7.1991 37. שעת סיום השאלון הזה: 14:03

Lily69

New member
עונה לשאלוווון

1.השעה עכשיו: 14:09 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): לי פוגל 3. שמות חיבה: פוגל, little muffin... 4. פירסינג: אף, פופיק, וכמה באוזניים 5. צבע עיניים: חום 6 . מקום הלידה: חיפה מול מרפאת שיניים XD 7. אוכל אהוב: פיצה, שרימפס, בולונז 8. היית פעם באפריקה? לא... 9. עשית פעם זובור? say whaa...? מזה? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? הו כן... 11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים P: 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בנים- בוקסרים. בנות- תחתונים..זה יותר נוח XD 15. המסעדה האהובה עליך: דינרש במרכז הכרמל, ספגטים בקסטרא חיפה. 16. פרח אהוב: לוטוס, לילי, ורד 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): לצפות? אממ..אקסטרים..BMX, סקייט וכו'... 18. משקה מועדף: מיץ ענבים או נסטה אפרסק 19. טעם גלידה מועדף: שוקולד+תות 20. דיסני או Warner Bros ? שניהם 21. בית קפה מועדף: קפאין או ארקפה...(לא ארומה! איכס!) 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? ליבנה 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? revolver 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מחשב, לישון... 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? חצות +... 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? ? 27. מי לא יענה בכלל? לא יודעת 28. סדרות טלויזיה מועדפות: סימפסון, סאות' פארק, פאמילי גאי, פיוצ'ראמה...כל הדברים הטובים XD 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: אמא 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לא משנה...קודם שיהיה לי רשיון..אחר כך נדבר על מכוניות... 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? Useless ID - turn up the stereo 32. צבע אהוב: כתום 33. ים, אגם או נהר? נהר 34. כמה כתובות קעקע יש לך? 0 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? יותר מידי ><'' 36. תאריך לידה: 3.4.91 37. שעת סיום השאלון הזה:14:14 (מישהו חושב עלי!) =]

Fucking Noff

New member
חזרתי! אחרי שנים שלא הייתי פה XD

1.השעה עכשיו: 16:05 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): נוף יהודה 3. שמות חיבה: שנוז, שנוזקין, נופנוף, נופי, נופנופית... 4. פירסינג: באוזן 5. צבע עיניים: חום 6 . מקום הלידה: בית חולים נראה לי :/ חח סתם, נולדתי בחיפה 7. אוכל אהוב: סיני! 8. היית פעם באפריקה? לא 9. עשית פעם זובור? מזה? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? אה הא. 11. היית פעם בתאונה? אכן כן 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק! 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסרים לבנים ותחתון לבנות 15. המסעדה האהובה עליך: טרסה 16. פרח אהוב: אממ לא חשבתי על זה אבל נפליץ שם... כלנית חח 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): אני ואהבת לצפות בערוץ אקסטרים שיש שמה סקייטרים וכאלה 18. משקה מועדף: nestea 19. טעם גלידה מועדף: מגנום
20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: ארומה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? Lily69 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? כל חנות שיש בה בגדים שאני אוהבת :) 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? שומעת מוזיקה 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בחופש זה היה כל פעם שעה אחרת, בסביבות 3 4 לפנות בוקר... 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? אה? 27. מי לא יענה בכלל? הא? 28. סדרות טלויזיה מועדפות: סאות'פארק!!!!!!!!! 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: נתנאל :] 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? יפנית (זה מה שיש לאבא XD) 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לשיר מגניב 32. צבע אהוב: ממ גבני כחול [?!] 33. ים, אגם או נהר? ים 34. כמה כתובות קעקע יש לך? מזה? 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? אווי כן מלא פעמים 36. תאריך לידה: 17/3 37. שעת סיום השאלון הזה: 16:12

ברלץ

New member
עונה=)

1.השעה עכשיו:14:48 2.השם:בר 3.שמות חיבה: ברוש ברי ברברוסה ברבי ברו ברברה ברצי ברלץ ברצה ועוד ועוד ועוד 4.פירסינג: שלוש באוזניים ורוצה מאד בלשון 5.צבע עיניים:חום 6.מקום לידה: בית חולים 7.אוכל אהוב: הכל בערך 8.היית פעם באפריקה? לא 9.עשית פעם זובור? לא אין לי מושג מה זה 10.אהבת פעם משהו כל כך שזה גרם לך לבכות: כןא בל בסוף שזה קרה הצטערתי על זה מאד 11.היית פעם התאונה?לא למזלי 12.שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13.הים המועדף עלייך בשבוע: שישבת 14.מה עדיף?בוקסרים או תחתוני בנים/ חוטיני או תחתון בנות? תחתון 15.המסעדה האהובה עלייך:ספגטים 16. פרח אהוב:נרקיס 17.הספורט המועדף עליך (לצפות בו): כדורגל כדור עף וכדור סל 18.משקה מועדף: שוקו ותפוזים 19.טעם גלידה מועדף: וניל צ'יפ 20.דיסני או משהו? (לא הצלחתי להבין) דיסני 21. בית קפה מועדף: גרג 22. מי האחרון שענה לפנייך על השאלון: אין לי מושג לא הסתכלתי 23. באיזו חנות היית מבזבזת את הכרטיס אשרי שלך? אין לי מושג 24. מה אתה עושה כשאתה משועמם? שומעת מוזיקה וכותבת פעולות 25.באיזו שעה את הולכת לישון בד"כ? 11 12 אנילא יודעת בדיוק 26.מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? אין לי מושג 27.מי לא יענה בכלל? אין לי מושג 28.סדרות טלויזיה מועדפות: פימפ מיי ריד (תקראו את זה כאילו זה באנגלית) ועוד הרבה 29.האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:אן 30.מה עדיף:מכונית יפנית או אירופיאית? יפנית 31.למה אתה מקשיב עכשיו? חן אהרוני 32.צבע אהוב:סגול חום שחור וכחול 33.ים אגם או נהר:ים 34.כמה כתובות קעקועים יש לך? אפס 35.נגמרה לך הבטריה פעם באמצע שיחה?כן 36. תאריך לידה: 28.3.1992 37. שעת סיום השאלון: 15:07 עם הפרעות באמצע

למעלה