יבש פה אז.......

יבש פה אז.......

שאלון!!!!!! 1.השעה עכשיו: 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): 3. שמות חיבה: 4. פירסינג: 5. צבע עיניים: 6 . מקום הלידה: 7. אוכל אהוב: 8. היית פעם באפריקה? 9. עשית פעם זובור? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? 11. היית פעם בתאונה? 12. שקדי מרק או קרוטונים? 13. היום המועדף עליך בשבוע? 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): 15. המסעדה האהובה עליך: 16. פרח אהוב: 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): 18. משקה מועדף: 19. טעם גלידה מועדף: 20. דיסני או Warner Bros ? 21. בית קפה מועדף: 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? 27. מי לא יענה בכלל? 28. סדרות טלויזיה מועדפות: 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? 32. צבע אהוב: 33. ים, אגם או נהר? 34. כמה כתובות קעקע יש לך? 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? 36. תאריך לידה: 37. שעת סיום השאלון הזה:

מועתק מקומונת מדצים מדחים

אני רוצה להדגיש שלא אני עניתי על זה חברה שלי שישנה עצלי (נעמה לכל מי שפגש אותי בת"א) והיא ענתה על זה אחרי שהיא אכלה פיצה מכפר יאסיף ושתתה פפסי וביחד זה שווה לחומרים לא חוקיים..... 1.השעה עכשיו: 17:57 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): עדי ברנע 3. שמות חיבה: קטני, כאפות, עדידי וכו' 4. פירסינג: לא [ככה נראלי לפחות.. אולי יש משו שהיא לא מגלה לנו...] 5. צבע עיניים: אני צריכה לבדוק את זה... ><" אוף היא לא עונה לי!!! הא! חום!.. 6 . מקום הלידה: בקיבוץ.. 7. אוכל אהוב: אוכל חדר אוכל [פאק איזה כאפות..] 8. היית פעם באפריקה? נופ 9. עשית פעם זובור? בהחלט ביום חמישי 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? היא מסרבת לענות... אבל אנחנו יודעים את האמת.. 11. היית פעם בתאונה? נופ 12. שקדי מרק או קרוטונים? אף אחד 13. היום המועדף עליך בשבוע? תלוי מה עושים במרכזון ביום הזה.... 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): חוטיני 15. המסעדה האהובה עליך: חדר אוכל 16. פרח אהוב: 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): הריגת חתולים על ידי חתול ירח [היא אשכרה אמרה את זה....] 18. משקה מועדף: מים 19. טעם גלידה מועדף: לא אוכלת גלידה הסתומה הזאת.. 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: חדר אוכל [אבל רק בבוקר] 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? אני.. [נעמה] 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? היא לא מבזבזת... 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מתקשרת אל נעמה.. 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? מאוחר 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? אני [יעני עדי...] 27. מי לא יענה בכלל? מי שלא נכנס כמעט [ענתה דאדון] 28. סדרות טלויזיה מועדפות: מי רואה טלוויזיה..? 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: נעמה ודאדון [פיצה עם זיתים שחורים.. היה טעים] 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? לא אכפת 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לנעמה ודאדון... ולמחשב הרועש 32. צבע אהוב: הצבע הזה של הסוציאליזם.. אדום! 33. ים, אגם או נהר? ברור שים... 34. כמה כתובות קעקע יש לך? מליונים 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? בוודאי באמצע שיחה עם סווווווווווווו 36. תאריך לידה: 25.10.1991 [חה חה היא יותר זקנה...] 37. שעת סיום השאלון הזה: 18:06 *היא מתעקשת להדגיש שהשאלון נכתב ברגעי סטלה קשים.. אני לא יודעת על מה היא מדברת

טל 182

New member
הוו מזמן לא היה פה שאלון...

שאלון!!!!!! סוף סוף... 1.השעה עכשיו: 18:44 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): טל אלכס *** **** [לא מגלה שם משפחה...כי תמיד ממציאים לי שמות לפי השם משפחה אז...נוותר
] 3. שמות חיבה: טולי, טלי, טלטול, טול, טלוש...ובקיצור של הנטיות שיש לשם טל
4. פירסינג: אין. 5. צבע עיניים: חום. 6 . מקום הלידה: ישראל. 7. אוכל אהוב: טוסט. 8. היית פעם באפריקה? לא
9. עשית פעם זובור? סליחה על הבורות אבל..מה?!?! 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא 11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? מממ...לא ממש אכפת לי 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): חוטיני מציק! מה נוח בחוט שתקוע לך בתחת?! 15. המסעדה האהובה עליך: מממ...מקס ברנר!
16. פרח אהוב: הפרח שבעץ ליד הבית שלי...אני לא יודעת אבל איך קוראים לו
. 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): אני לא ממש צופה בספורט אבל פעם אהבתי כדורסל. 18. משקה מועדף: לימונדה של אבא. 19. טעם גלידה מועדף: כל דבר שיש בו שוקולד
20. דיסני או Warner Bros ? שניהם 21. בית קפה מועדף: אממ...זה משנה? 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? פול אנד ביר! או זארה!! 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? עונה על שאלונים כאלה
25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 7 בבוקר.. 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? לא אני 27. מי לא יענה בכלל? מממ...נחכה ונראה
28. סדרות טלויזיה מועדפות: חברים, CSI, אבודים, ורוניקה מארס ועוד מלא!! 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: יצאתי אתמול אבל עם כולם... 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? חחחחחחחחחח..מצאתם את מי לשאול... 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לבלינק 32. צבע אהוב: יש לי תקופות...כרגע נראה לי שזה ירוק 33. ים, אגם או נהר? אגם 34. כמה כתובות קעקע יש לך? אין לי 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? הוו הרבה...זה לא נעים במיוחד
36. תאריך לידה: 1.11.1992 37. שעת סיום השאלון הזה: 18:57 מה?!
זהו?!

furfur23

New member
../images/Emo108.gifחהחה היומולדת שלך 4 ימים לפני../images/Emo9.gif

[את יודתבר אבל לא משנה
]

iriiit

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo13.gifעונה

שאלון!!!!!! 1.השעה עכשיו: 19:23 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): אירית 3. שמות חיבה: שמות שהכי לא קשורים לשם אז נוותר עליהם >< 4. פירסינג: באוזן ימין 2 ובאוזן שמאל 1 ואני רוצהה באףףףףףףףףףףףף !!! [ אבל הוריים לא ממש^^ ] 5. צבע עיניים: חום-ירוק ואמרו שהם צהובות בשמש XD 6 . מקום הלידה: ישראללל 7. אוכל אהוב: פיצהה 8. היית פעם באפריקה? כן , רקדתי עם בני השבט ואכלנו זברות להנאתנו.....או שלא |: 9. עשית פעם זובור? שזה ? חייח 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? יאאפ 11. היית פעם בתאונה? חס וחלילהה 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדיי מרקקקק אפילו בלי המרק , שקדי מרק זה חזק
13. היום המועדף עליך בשבוע? שישייי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסר בנים , תחתון בנות 15. המסעדה האהובה עליך: גלי יםם..מסעדה סינית הכי טעימה באררץץ 16. פרח אהוב: ישלי בגינה כזה פרח עם לבן וצהוב , אני חושבת שהוא חחחחחח 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): גלישההה , אחח הבנים שגולשים
18. משקה מועדף: תות בננה , מנגוו, פרישייק........ [: 19. טעם גלידה מועדף: ונילל 20. דיסני או Warner Bros ? דיסנייי פוראבבר
21. בית קפה מועדף: idc 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?טללל 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? blue bird!!!!!!1 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מחשב . טלויזיה . טלפון . . . 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בחופפש ב 1-2-3 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? זה לא קומונה זה פורום =PP 27. מי לא יענה בכלל? מי שלא באלו לענוות 28. סדרות טלויזיה מועדפות: אלמה פיראטה, שנות השבעים, csi, כוכב נולד, ה=א=ל=ו=פ=ה , ועוד הרבהה 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:עם גלידת פיצוץ נחשב אז נוי
30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?מכונית יפה !?
31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?Simple Plan - Grow Up 32. צבע אהוב: תכלתת 33. ים, אגם או נהר? ים 34. כמה כתובות קעקע יש לך? אין ליי 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? ממ לא זוכרת 36. תאריך לידה: 23-1-93 37. שעת סיום השאלון הזה:19:46..וגם דיברתי בטלפון באמצע !

shelly malka

New member
עונה:) ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

שאלון!!!!!! 1.השעה עכשיו:7:51 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):שלי
3. שמות חיבה:שלי
4. פירסינג:אף ואזניים 5. צבע עיניים:חום 6 . מקום הלידה: בית חולים 7. אוכל אהוב:הכל
8. היית פעם באפריקה?לא
9. עשית פעם זובור? אע?
?
10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה?יאפ 12. שקדי מרק או קרוטונים?קורטונים
13. היום המועדף עליך בשבוע?שישבת 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):תחתון 15. המסעדה האהובה עליך:נאפיס
16. פרח אהוב:וורד 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):כדורגל
ביתר ירושלים
18. משקה מועדף:הכל 19. טעם גלידה מועדף:ריבת חלב 20. דיסני או Warner Bros ?אינלי שמץ 21. בית קפה מועדף:ארומה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?iriiit 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?פרי סטייל 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?שומעת שירים או מדברת עם ששטטאמ"ל
25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?תלוי 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?לא הבנתי
27. מי לא יענה בכלל?חברי הלהקה
28. סדרות טלויזיה מועדפות:רוזוול, סמולוויל, נמלטים
,ועוד מלא אינלי כוח לרשום הכל 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:מאמא שלי 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?
מה ההבדל? 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?מרילין מנסון
32. צבע אהוב:צהוב&שחור 33. ים, אגם או נהר?בריכה 34. כמה כתובות קעקע יש לך?
35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?יש מצב 36. תאריך לידה:29.7.93 37. שעת סיום השאלון הזה:7:58

יערולה13

New member
עונה../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

1.השעה עכשיו: 20:08 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): יערה 3. שמות חיבה: יער, יערולה 4. פירסינג: באוזן.. 5. צבע עיניים:ירוק 6 . מקום הלידה: חיפה 7. אוכל אהוב: במבה 8. היית פעם באפריקה? נופ 9. עשית פעם זובור? מה זה?>< 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? יאפ 11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרקOO 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתון 15. המסעדה האהובה עליך: מקס ברנר 16. פרח אהוב: שושנה 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): טניס 18. משקה מועדף: נסטי אפרסק 19. טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות 20. דיסני או Warner Bros ?שו? 21. בית קפה מועדף: שוקולטה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? רגע אני יבדוק.. shelly malka שאני לא מכירה ואשמח להכירD: 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? פול אנד בר 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? חופרת לאנשים במסנ 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? מאוחר 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?>< 27. מי לא יענה בכלל?><" 28. סדרות טלויזיה מועדפות: סאותפארק, חברים, הנפילים 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:..... 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? thanks for the mmrs 32. צבע אהוב: ירוק 33. ים, אגם או נהר?גם זה וזה וזה 34. כמה כתובות קעקע יש לך?0 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?כן הרבה פעמים... 36. תאריך לידה: 26.6.1994 37. שעת סיום השאלון הזה:20:17 המייספיס שלי:www.myspace.com/yaarula

I Love Beat69

New member
עונהההה D:

1.השעה עכשיו:20:00 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):לא עניינכם..... 3. שמות חיבה:שוקי 4. פירסינג:3 באוזן ימין 1 בגבה 2 באוזן שמאלל P: 5. צבע עיניים:שחור כמו הלילה 6 . מקום הלידה:קפריסין 7. אוכל אהוב:חומוס 8. היית פעם באפריקה? כן 9. עשית פעם זובור? לא מה זה?! 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?כןןןןןןןןןןן
11. היית פעם בתאונה? היה לי נקע בקרסול כי היה לי קטע על סקייטבורדים... ואז הבנתי שזה סתם פוזה אז הפסקתי... סתם... נראה לכם?! 12. שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים כמו במסעדה האהובה עלי בעיר תל אביב הרחוקה 13. היום המועדף עליך בשבוע? לא 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתונים 15. המסעדה האהובה עליך: בתל אביב, כמובן
16. פרח אהוב: גרניום רפואי 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): קדימה מכבי!!!11111 18. משקה מועדף: גזוז 19. טעם גלידה מועדף: ונילללל צורפתי!! 20. דיסני או דיסני כאילו פחחחחחWarner Bros ? 21. בית קפה מועדף: סלון מזל 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? לא יודעת אין לי כוח לבדוקק 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? פחחח למה מה אני מטומטמת?? 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? משעשעת את עצמי!!! 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 3 ככה? בלילה כן? 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? האאא??? מה קומונה אנחנו פה רק בשביל ביטטט!!!!!!!
27. מי לא יענה בכלל? 28. סדרות טלויזיה מועדפות: אין לי כוח לענות לך כבר יא חופרת!!!!1 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: שייילי מותק! 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? יפנית כי יש להם הרבה צעצועים יפים על הצוואר וגם על המכנסיים זה מאד נעים 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לסקא
32. צבע אהוב: שחור 33. ים, אגם או נהר? כמו הלילה 34. כמה כתובות קעקע יש לך? שלוש ואת גם לא רוצה לדעת איפה חיחי 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? פחחחח למי לא??? 36. תאריך לידה: מי מבקשת לדעת?? 37. שעת סיום השאלון הזה:20:15

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

1.השעה עכשיו: 20:14.
2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): קרן מרקוביץ'.
3. שמות חיבה: מרקוביץ'?
4. פירסינג: אפילו לא באוזן.
5. צבע עיניים: חום- ירוק.
6 . מקום הלידה: חולון.
7. אוכל אהוב: במבה.
8. היית פעם באפריקה? לא.
9. עשית פעם זובור? אני מניחה שלא. P:
10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא. ><
11. היית פעם בתאונה? לא.
12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק.
13. היום המועדף עליך בשבוע? שישבת.
14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתון.
15. המסעדה האהובה עליך: מקס ברנר! D::
16. פרח אהוב: -
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): -
18. משקה מועדף: נסטי אפרסק.
19. טעם גלידה מועדף: -
20. דיסני או Warner Bros ? -
21. בית קפה מועדף: ארומה.
22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? לא יודעת, אני תמיד קודם עושה את השאלון ורק אז מסתכלת על תשובות. ><
23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? טאוור רקורדס.
24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? הולכת למחשב/ טלוויזיה/ חברות.
25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בסביבות 1-2 ככה. P:
26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? זה פורום. :p
27. מי לא יענה בכלל? עזבו אותי.
28. סדרות טלויזיה מועדפות: איש משפחה, סאות' פארק, סימפסון, מ.ק. 22 וטיסת לילה! D::
29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: אמאבא? :S
30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית[?]
31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? ואלס לעיניים- דפנה והעוגיות.
32. צבע אהוב: ירוק.
33. ים, אגם או נהר? ים. P:
34. כמה כתובות קעקע יש לך? בדיוק 0.
35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן.
36. תאריך לידה: 28.7.1993.
37. שעת סיום השאלון הזה: 20:21.

tal iero

New member
עונה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

.השעה עכשיו: 20:36
השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): טל שריר (לא, זה לא שריר כמו שיש לכם ביד, זה sharir
שמות חיבה:הוו יש הרבה.... בשבילכם-גפילטע/דגי
פירסינג: אין=[=[=[=[ רוצה וומפיאר.. או לפחות סיידליפ..
צבע עיניים: חום-ירוק.. מוזר
מקום הלידה: בית חולים פורייה
אוכל אהוב: איטלקי =]=]=]
היית פעם באפריקה? לא.. אמא שלי ואח שלי היו.. זה עוזר?
עשית פעם זובור? מה?
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? עדיין לא...
היית פעם בתאונה? לא בדיוק...
שקדי מרק או קרוטונים? תלוי איזה מרק
היום המועדף עליך בשבוע? נמנמנמ כשתגיע המערכת של בצפר אני ידע.. שנה שעברה זה היה יום שלישי
מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בנים-בוקסר בנות-תחתון
המסעדה האהובה עליך: ---
פרח אהוב: ---
הספורט המועדף עליך (לצפות בו): לא אוהבת לצפות בספורט.. כשאתה עושה את זה זה משו אחר אבל לצפות זה משעמם
משקה מועדף: הרבה
טעם גלידה מועדף: וניל
דיסני או ---Warner Bros ?
בית קפה מועדף: --
מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? animal bar?
באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? הרבה=]=]
מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? חח תלוי איפה: בבית-שומעת מוזיקה, משתעממת במחשב, רואה תוכניות לא מעניינות בטלויזיה ועוד. בבצפר- חותכת (חח המבין..), מציירת על שולחנות/קירות/כיסאות/על הידיים והרגליים שלי/ על הידיים והרגליים של חברות שלי,מציירת על הפלאפון שלי, הורסת את הפלאפון שלי, מציקה למורים, מעיפה את עצמי משיעורים, מציירת את המורה הכי רעה בבצפר (בשיעור שלה) על המחברת ואז צוחקת עד שהיא באה ליראות מה נסגר איתי ואז היא רואה את זה ולוקחת לי את המחברת ומעיפה אותי מהשיעור ושיעור אחריי שואלת אותי איפה המחברתת!! ועוד........
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? אין בד"כ...
מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? האנשים מהקומונה
מי לא יענה בכלל? אנשים לא מהקומונה
סדרות טלויזיה מועדפות: הפי טרי פרינדס, פמילי גאי, סימפסונס, האנטומיה של גריי, פרמדיק
האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: אמא שלי חח...... עשינו שופינג והיינו רעבות
מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אירופאית
למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? my chemical romance-vampires will never heart you
צבע אהוב: אדום, כחול, שחור
ים, אגם או נהר? תלוי איזה.. ים כן.. אגם ונהר - לא בארץ..
כמה כתובות קעקע יש לך? עדיין אין
נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן
תאריך לידה: 12-6-1994 |שלדגשעת סיום השאלון הזה:21:04 חח זה היה איטי...!

oFka7

New member
הודעה אחרונה שלי בפורום../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

היה כיף ונחמד והכרתי בנות חמודות שאני אמשיך לדבר איתן במסנג'ר
וביט אחלה להקה ואני בטוח אקנה את הדיסק השני שלהם 1.השעה עכשיו: 21:53 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):אופיר *שקרכלשהו* 3. שמות חיבה:אופקה,פופקה,קופקה,פופ,קופ,אופקית,אופקיתה,אופקיתוש,אופקתית,אופקי
,אופק חחח 4. פירסינג:לא 5. צבע עיניים: ירוק זית או משו 6 . מקום הלידה: בית חולים הכרמל בחיפה 7. אוכל אהוב:המממ....שוקולדDD: 8. היית פעם באפריקה?לא
9. עשית פעם זובור? מה זה? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה?לא 12. שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק לייק דה 13. היום המועדף עליך בשבוע?שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):בוקסר 15. המסעדה האהובה עליך:חדר אוכל חהחהחה 16. פרח אהוב:המ...חמנייה 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):רוגבי
18. משקה מועדף:בכללי מים...אבל מיץ תפוזים גם יתקבל בברכה
19. טעם גלידה מועדף:שוקולד 20. דיסני או Warner Bros ?דיסני 21. בית קפה מועדף:ארומה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?טל אחת... 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? פוקס או מונסטון 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?משתעממת חח 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?בזמן האחרון זה יוצא בחמש בבוקר... 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?קומונה? 27. מי לא יענה בכלל?רב"ל 28. סדרות טלויזיה מועדפות:בובספוג וחברים 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:משפחה 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?לאדעת
31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?טלויזיה 32. צבע אהוב:אדום 33. ים, אגם או נהר?נהר 34. כמה כתובות קעקע יש לך?0 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?כן 36. תאריך לידה:30.3.93 37. שעת סיום השאלון הזה:22:00 מישו חושב עליי^^ חח סתם

just gaya

New member
שאלוןD=

.השעה עכשיו: לא מיליתי אופסססס 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):גאיה קום 3. שמות חיבה:אההה גאיושה 4. פירסינג:0 5. צבע עיניים:חום 6 . מקום הלידה:תל השומרXD 7. אוכל אהוב:פיצה אעאעאעא 8. היית פעם באפריקה?לא 9. עשית פעם זובור?לא 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא 11. היית פעם בתאונה?לא 12. שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע?שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):תחתון 15. המסעדה האהובה עליך:מוזס 16. פרח אהוב:------ 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):----- 18. משקה מועדף:לימונדה 19. טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות 20. דיסני או Warner Bros ?דיסני 21. בית קפה מועדף:------- 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?אופקה 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?ריבולבר
24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?מחשב מחשב מחשב 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?11 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?לאדעתP= 27. מי לא יענה בכלל?אין לי מושג 28. סדרות טלויזיה מועדפות:סאות פארק 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:נמנמנ אכלתי היום עם כל המשפחה שלי 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?יפנית 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?sum 41 32. צבע אהוב:אההה אדום נראה לי S= 33. ים, אגם או נהר?ים 34. כמה כתובות קעקע יש לך?0 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?אהא 36. תאריך לידה:12.9.1995 37. שעת סיום השאלון הזה:22:24

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

.השעה עכשיו: 22:40 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.):אופיר ___[עזבו שם משפחה><] 3. שמות חיבה:אופיר?XD ומשום מה כולם קוראים לי אופירק
4. פירסינג:אין
5. צבע עיניים: חום קקה 6 . מקום הלידה: ישראל, תל אביב
7. אוכל אהוב:הרבה דברים
8. היית פעם באפריקה?בטח! לא. 9. עשית פעם זובור? הא?
10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?כן
בתקופה הזאת ממש.טל יודעת על מה אני מדברת
11. היית פעם בתאונה?לא
12. שקדי מרק או קרוטונים?שניהם
13. היום המועדף עליך בשבוע?שישישבת 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות):לבני-בוקסר לבנות-תחתון 15. המסעדה האהובה עליך:לא יודעת>< 16. פרח אהוב:חחח לא יודעת 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו):סקייטבורד?
18. משקה מועדף:ממ..נסטי 19. טעם גלידה מועדף:אפרסק ומנגו 20. דיסני או Warner Bros ?דיסני 21. בית קפה מועדף:ממ..לא יודעת 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך?גאיהD: 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך?דיקיז,ואנס,והחנות הקטנה הזאת לייד ואנס ששכחתי לרגע איך קוראים לה...אממ..נו.^%$^&@%$אני אזכר עוד מעט>< 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת?מנג בגיטרה ונוסעת על הסקייט>< 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?ממ..תלוי,בחופשים מאוחר..אבל עוד פחות משבוע בצפר
26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה?מה?>< 27. מי לא יענה בכלל?מה?XD 28. סדרות טלויזיה מועדפות:ואווו הרבההה 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה:לא יודעתXDD 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית?פחחח מה אני מבינה בזה? 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו?the used 32. צבע אהוב:שחור ואדום 33. ים, אגם או נהר?יםיםיםיםים
34. כמה כתובות קעקע יש לך?
35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון?כן
לא נחמד 36. תאריך לידה:5.11 37. שעת סיום השאלון הזה:22:46

טל 182

New member
אהא...אני יודעת על מה את מדברת

ועשיתי לך נאום ושלחתי לך במסר
.

עונה ../images/Emo13.gif

1.השעה עכשיו: 1:05 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): טל . 3. שמות חיבה: שושה , ברוקולי [xD] , גבינצ'
, ברוריה >< 4. פירסינג: אין :) 5. צבע עיניים: חום 6 . מקום הלידה: חיפנ , רמב"ם 7. אוכל אהוב: סיני . 8. היית פעם באפריקה? נו . 9. עשית פעם זובור? זובור ? O: 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא . 11. היית פעם בתאונה? כן
12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק :) 13. היום המועדף עליך בשבוע? רביעי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): בוקסרים , תחתון 15. המסעדה האהובה עליך: לא יודעת P: 16. פרח אהוב: סחלב
17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): טניס 18. משקה מועדף: שייק תות בננה
19. טעם גלידה מועדף: תפוח-אגס 20. דיסני או Warner Bros ? ווארנר ברוס 21. בית קפה מועדף: ארומה . 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? furfur
23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? זארה . 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? מלא דברים לא כדאי לכם לדעת xD 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 3 . 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? לא יודעת 27. מי לא יענה בכלל? לא יודעת 28. סדרות טלויזיה מועדפות: חברים . 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: שושה 3> 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? יפנית - יותר מתקדם
31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? bullet for my valntine 32. צבע אהוב: כחול 33. ים, אגם או נהר? אגם 34. כמה כתובות קעקע יש לך? אין 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? כן !
36. תאריך לידה: 12.10.19994 37. שעת סיום השאלון הזה: 1:12 * לקח לי שבע דקות ^.^ * 3>

../images/Emo207.gif

גם אני עוזבת
אמ ת'אמת זה לא בגלל שכולם עוזבים , יש כמה סיבות . אבל ביט69 זאת אחלה להקה ! הפורום הזה בכלל
. יש לי את 'חומרים רטובים' , ו..... [כמו שכולם אומרים] את הדיסק הבא אני די משוכנעת שאני יקנה . וילך להופעות ! תמשיכו לתת בראש ! ולעשות Pאנק -רוק כמו שאתם עושים עכשיו :) CYA - טל

m i k m i k 1

New member
אחרי שנים עונה

1.השעה עכשיו: 1.45 2. השם (כפי שהוא מופיע בת.ז.): [אין] נופר 3. שמות חיבה:נופרט, נופרטיתי, נופה, נוף, נופנף, נופף,נופ [דגש בפ'] 4. פירסינג: אליקס [באוזן למעלה 5. צבע עיניים:חומירוק 6 . מקום הלידה: פ"ת 7. אוכל אהוב: עוגיות שוקולד צי'פ 8. היית פעם באפריקה? לא למה? 9. עשית פעם זובור? ??? 10. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? אהא 11. היית פעם בתאונה? לא 12. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק 13. היום המועדף עליך בשבוע? שישי 14. מה עדיף? בוקסרים או תחתונים (בנים) / חוטיני או תחתון (בנות): תחתוני בנים 15. המסעדה האהובה עליך: ארומהה [אם זה נחשב] 16. פרח אהוב: חמניות [חחחחח] 17. הספורט המועדף עליך (לצפות בו): להעביר ערוצים בשלט נחשב ספורט? 18. משקה מועדף: מים תפוחים 19. טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות 20. דיסני או Warner Bros ? דיסני 21. בית קפה מועדף: ארומההה 22. מי האחרון שענה על השאלון לפנייך? טלוווווווווווש 23. באיזו חנות היית מבזבז/ת את האשראי שלך? זרה 24. מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם\ת? יוצאת לאנשהו 25. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בחופש 4 26. מי יענה הכי מהר מהאנשים בקומונה? הא??????. 27. מי לא יענה בכלל? 28. סדרות טלויזיה מועדפות: חברים 29. האדם האחרון שיצאת איתו לארוחה: בר 30. מה עדיף: מכונית יפנית או אירופאית? אני הכי לא מבינה במכוניות 31. למה את/ה מקשיב/ה עכשיו? לטלויזיה 32. צבע אהוב: בורדו/ סגול/כתום 33. ים, אגם או נהר? אגם 34. כמה כתובות קעקע יש לך? הלוואי והיה 35. נגמרה לך פעם הבטריה באמצע שיחה בפלאפון? מלאאא 36. תאריך לידה: 1.12.91 37. שעת סיום השאלון הזה:1.51 מההה זהו... היה קצר

למעלה