יבש פהההה!

תורי:)

אממ בעיקרון כבר שבוע וחצי בערך אחרי שהתחיל החופש מצאתי עבודה. אני מסיימת לעבוד שבוע הבא יום שלישי ומסכמת ארבעה שבועות עבודה.. לא הספקתי הרבה בגלל העבודה, אבל יצא לי להיות בים איזה פעם אני חושבת.. אני עכשיו חזק בקטע של השיעורי נהיגה.. הייתי לא מזמן בניסיון למצוא בגדים ולא הצלחתי.. אני מתכננת להמשך לחפש עוד עבודה קטנה יותר..וכמובן ים הופעות חברים וחופש.. בעיקרון זה כאילו החופש הגדול האחרון שלי..\: בסוף אוגוסט אני טסה לפולין לשבוע עם משלחת מטעם בית ספר.. וזהו אין הרבה תיכנונים חוץ מלעבוד, פולין ולהוציא רישיון:) ומפגש כמובן!

תמרוש5

New member
בהצלחה עם הרישיון../images/Emo3.gif גם אני רוצה../images/Emo7.gif

טוב נו עוד שנה

עוד שנה זה כלום:)

תחשבי שאני כבר 17 וחצי והתחלתי ללמוד בתחילת החודש אני נחשבת לאחת שהתחילה "מאוחר" כולם מתחילים ב16 וחצי וןב17 מגישים אותם לטסט..משהו כזה אז שטויות מחכים קצת ובסוף זה משתלם

Niran2

New member
שכחת לרשום שאת עולה ליב'

אבל הסקתי את זה ממה שרשמת :) ובהצלחה עם הרישיון, אני רק לפני חודש נגמר לי המלווה ומאז האוטו לא נח לרגע

אהה כן אני עולה לי"ב

<אני מנסה להפנים את זה, ולקבל את זה כי זה עצוב לי..> ותודה:) אני מאמינה שאם לא הייתי טסה לפולין סוף אוגוסט יש מצב היו מגישים אותי סוף אוגוסט אבל אני טסה אזס בטח יגישו אותי בספטמבר או משו ואז גם האוטו "שלי" לא ינוח.

cowgirl Ms

New member
היי...

אני עולה לכיתה ב'
פחחחחחחחחח
אני בחופש לכל החיים אם אבחר בזה, אבל החיים לא באמת כאלה שאפשר להיות בחופש אז... המממ לא יודעת. רישיון, רישיון לאופנוע, קורס ברמנים, אולי עבודה בחברת היי-טק, אולי משהו אחר שאני אליו ראיון כנראה.... קיצר, המון אוליים. בנתיים אני נחה ורוכבת על הסוס החתיך שלי.

תמרוש5

New member
../images/Emo3.gif

הדבר הכי חשוב שעשיתי בחופש זה לישון! טוב וגם לנסוע הרבה לת"א
לא קניתי שום דבר מיוחד
(כי כל הכסף שלי התבזבז על נסיעות.) אה וגם נסעתי פעם ראשונה לקריית שמונה
יצאתי ב2 וחצי מהבית והגעתי רק ב9!!! טוב בקיצור אני לא עושה כלום אבל זה כיף
ואולי אני אסע לווליום כנרתP:

pashut Adi

New member
חופש אחרון....=/

כן, עולה ליב.. בינתיים הספקתי לעלות ליער כפר חורש ששם עזרתי במחנות קיץ של ד עד ו... פעמיים.... לנגן על אורגן/גיטרה/חליל צד... להיות בקן ולשפץ אותו... (ועדיין נשארה עוד עבודה) תוכניות, אני ממש ממש ממש רוצה ללכת לקיסריה אבל אין לי איך להגיע דמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש גם רפסודיה (שזה לבנות עם הגרעין רפסודה ולשוט את הכנרת), סמינר גרעין, פסטיבל סוף הקיץ!!!! מה קניתי? אוכל לקן... אתם יודעים, עובדים קשה... צריך גם לאכול.. =]

תתכוננו../images/Emo99.gif

עד עכשיו היה לי חופש בן בן בן בן בן בןןןןןןן של זונהההההההה $#@! # קניתי האמת דיי הרבה דברים חח 3 ג'ינסים וכמה חולצות בעיקר:) # נסעתי על אופנוע פעם ראשונה בחיים שלי@! # התחלתי לנסוע בטרמפים חח הכי חשוב- # מה8.7 התחלתי קורס מדריכים (כדוריד) בהדר יוסף- שלוחה של ווינגייט בת"א. למדתי קצת אנטומיה (72 במבחן
), קצת פיזיולוגיה(88 במבחן
), קצת פסיכולוגיה(מבחן ביום ראשון הקרוב), קצת תורת האימון(עוד לא היה), הגשת עזרה ראשונה(עבר בהצלחה! בקרוב תגיע התעודה), ועוד במעשי.. יש לי רק עוד שבוע
ואני באמת באמת באמתתתת נהנית מכל רגע #@! הכרתי פוווווול אנשים חמודים בטירוף מגיל 16 ועד 35 ~!!! ואני מסתדרת טוב אש עם כולם:) באמת שזה אחד החופשים הכיפיים שהיו לי עד עכשיו, וחבל שזה יימשך רק עוד שבוע :(( בתאכלס? זה כזאת חוויה מדהימה, שאני לא יכולה לתאר במילים ובטח שלא על גבי הפורום, מקווה שלפחות תשמחו בשמחתי

למעלה