יבש פהההה!

יבש פהההה!

קדימה כולם לספר פה מה הם הספיקו לעשות עד עכשיו בחופש, מה התכוניות לשארית החופש, אם הם טסים לאנשהו, לאיזה כיתה הם עולים אם בכלל, אם הם מתגייסים או משתחררים או באמצע תואר חחחח מה הם קנו בחופש, הכל הכל הכל. <אה ומתי אמרנו בסוף מפגש?> יאללה לשפוך, תחיו את הפורום קצת..

נחמד :)

אין לי מושג מה התוכניות להמשך החופש. אני לא טסה, עולה לי"א, אין לי מושג מה התוכניות להמשך החופש. אני לא טסה, עולה לי"א, בחופש קניתי ספרים. ובקשר למפגש, אין לי מושג...חחח

ש י ר ה 4

New member
איי...

הלך חודש >< ממ.. כן. אז אני עולה ל-י' |: והתכנונים לחופש? אנערף.. חברים, הופעות וכאלה |קיסריהאולי| ומתמטיקה >< עד עכשיו היה נחמד... הייתי במחווה של פינק פלויד! היה משובח

ש י ר ה 4

New member
בחמישי שעבר, בהאנגר 11

עם התזמורת הקאמרית וזה.. לא יכול להיות שלא שמעת על זה, דברו על זה די הרבה בתקשורת O.ס הזמר ששר היה ממש טוב, כמעט אחד לאחד רוג'ר! והגיטריסטים כמובן ממש תותחים :) לדעתי זה עדיין רץ בעוד כמה מקומות

Impious

New member
נו טוב

סיימתי י"ב הספקתי החופש לעבוד בפעם הראשונה בחיים שלי. (וגם שיפטרו אותי בפעם הראושנה..האמ) יצא לי לנסוע לתל אביב פעם אחת, יצא לי לקנות פלאפון חדש יצא לי לבלות פעם אחת בירושלים, ממש נהניתי, ולחשוב שזאת עיר מחורבנת :] הספקתי לעזור לאבא ולסיים בערך חצי מהעבודה שיש לו לעשות. הספקתי לריב עם חבר לא כל כך טוב. הא... מה עוד הספקתי? לא יודע נו, לא עולה לי עוד משהו לראש. בתכניות.. לא יודע האמת, לא חושב שמתאים לי טיול לחו"ל, יותר מדבר אליי טיולים לצפון לכמה ימים. אני רוצה גם למצוא עבודה חדשה, לעשות ביטוח על האוטו (המלווה מסתיים עוד שבועיים!) ואולי סוף סוף להכיר את ירושלים כמו שצריך. כי דאמיט, אני עדיין מסתבך שם :| לגבי גיוס, מתלהב ולא מתלהב, מתלהב כי תהיה לי הזדמנות להכיר אנשים חדשים וזה יכול להיות ממש נחמד. ולא מתלהב כי זה שלוש שנים וכרגע אני עם פרופיל קרבי, אבל שיהיה. זהו, סיימתי לחפור

Impious

New member
האמ..אני רוצה נ"מ בינתיים

הקטע שקיבלתי מנילה ממש לא מזמן, ולא מילאתי אותה בזמן, אז אני מחכה עכשיו לזימון לקצין מיון, שאוכל למלא ת'מנילה ולהגיד שאני רוצה נ"מ..

Impious

New member
חחח נגד מטוסים, לא שזה אומר הרבה

בת'כלס? לשבת בחדר כל היום ולהסתכל על מסך, ולקבל משכורת קרבית

Impious

New member
לא, לא ככה ../images/Emo13.gif

בכלל לא מעליב, זאת האמת, זה תפקיד משעמם. שמתחרפנים בו די מהר, כי לא עושים יותר מדי. אבל זה מתאים לי :]

Niran2

New member
יג' מחכה לי ../images/Emo10.gif

סיימתי י'ב אבל אני ממשיך ללמוד עוד שנתיים אלקטרוניקה בפרוייקט "מרום טכנולוגי" של חיל האוויר, אז זה אומר שעוד שבועיים אני חוזר ללימודים =/ שבוע אחרי שאני מתחיל ללמוד אני טס לשבועיים וקצת לארה"ב עם המשפחה, פעם שלישית בסה"כ לחו"ל (טורקיה ופולין) ככה שאמור להיות בנזונה של טיול
מה קניתי בחופש? אמפי 3 ב280 שקל שלא עובד לי אינעל המחשב הזה לא קורא לי אותו. בגדים בעיקר, אוזניות חדשות ואממ זהו... הדבר הבא שאני אקנה זה כרטיס לסלקום ווליום כנרת אם אני יוכל להבריז ייומיים מהלימודים. ואמממ זהו.

למעלה