יבש כאן!

y a ® d e n

New member
יבש כאן!

איףף בואו נעיר את הפורום, אפילו לקצת
תרשמו את ה TOP10 שלכם מהשירים של ירמי לא חייב לפי הסדר עדיפויות. יאללה

Lola 14

New member
צודקת ^^ ... אז ה-TOP10 שלי:

ואוו, האמת שבחיים לא חשבתי על ה10 שירים שאני הכי הכי אוהבת, אבל אני אנסה לעשות את זה עכשיו :) [לא לפי הסדר כמובן] 1. הדפוק הזה. 2. מודדת. 3. אני אשתנה. 4. קולה וברה 5. במוקדם או במאוחר. 6. בוקר טוב. 7. רודף אחריה. 8. מדוע לא באת. 9. הזונה והכלב. 10.מחטט. נראה לי שזאת הרשימה הסופית, למרות שיש עוד המון שירים שאני כ"כ אוהבת [אבק כוכבים, כבר עכשיו, לרע ולטוב, אל תהרסי את הבית,אבק כוכבים, לשקר ולשכוח, ועוד ועוד...] אבל הכנסתי את הכי יפים בעיניי. זהו :) מחכה לראות את שלכם! :)

N o l o g o

New member
=)

הטופ שלי..=) 1. כמה נדבר [כי זה פשוט השיר שלי..] 2. מודדת 3. הדפוק הזה 4. כבר עכשיו 5. הזונה והכלב 6.קולה וברה 7. מדוע לא באת 8. אני אשתנה וזהו לא עולים לי כרגע עוד שירים לראש..
, תבואי כל יום..

Lola 14

New member
שאלה חשובה לכולם.. אשמח אם תעזרו לי

אני מאוד מאוד רוצה ללכת להופעה של ירמי קפלן.
אני חולמת על זה כבר הרבה זמן.. ב14 לחודש אני טסה לארה"ב עד ה-8 לאוגוסט .. וראיתי שפירסמתם 3 תאריכים של הופעות שיהיו.. אבל זה יצא בדיוק בין התאריכים של הטיסה ובאף אחד מן התאריכים האלו לא יהיה לי אפשרות להיות. אז רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי מאוד ולהגיד לי אם יש הופעות בימים הקרובים או אחרי ה8 לאוגוסט אם יש לכם מושג.. [כי אין לי מושג איך לברר, והפורום זאת הדרך היחידה שלי לדעת בעקרון]... אז בבקשה. אם תוכלו להביא לי תאריכים של הופעות שאתם יודעים עליהן, כל הופעה.. בבקשה, אתם לא יודעים כמה שזה חשוב לי ואני ממש ממש אודה לכם. מי שיכול תודה רבה!!

daphna00

New member
היי אלה

לפני הטיסה שלך כנראה שלא יהיו הופעות אם לא פירסמנו על כך, אם יהיו- יהיה על זה עדכון בפורום. מעבר לזה יש סבירות מאוד גדולה שעוד בחופש הגדול (לפני שהוא יגמר) תהיינה עוד הופעות שלו, פשוט שעדיין אין לנו עדכונים לטווח כל כך ארוך. סעי לחו"ל תהני, תבלי, תעשי חיים גם בשבילנו, תחזרי ואז תבדקי מתי יש שוב הופעות... מעבר לפורום אם מאוד דחוף לך ואין לך אינטרנט בקרבת מקום, את יכולה להתקשר לחברת ההפקות 'המון ווליום' ושם יתנו לך את ההופעות הקרובות. אבל אם יש לך מחשב ואינטרנט- תחסכי את הטלפון כי כל ההופעות שהם מודיעים עליהן מתפרסמות בפורום. טיסה נעימה ונהדרת,
דפנה. המון ווליום: 03-6203335

Lola 14

New member
תודה רבה דפנה!! ../images/Emo13.gif

אני אשתדל מאוד להיות מעודכנת, ואני ממש מקווה שבאמת יצא לי ללכת להופעה בסוף החופש. תודה רבה שעזרת לי. :)

y a ® d e n

New member
שלי

-כמה נדבר -קולה וברה -הזונה והכלב -כל המשאלות -לרע ולטוב -אבק כוכבים -אני אשתנה -הזמן האבוד -מודדת -שבע

DanielNa

New member
מממ

סתם מתוך סקרנות... איזה שיר של ירמי אתם הכי פחות אוהבים?

למעלה