יבש כאן.
T Tree Hugger New member 18/10/03 #6 עופרי אהבת את זה בגלל שזה גאיי? או בגלל שאת היפית...? גם זה וגם זה, אני לא מסכימה ללכת איתך מכות יותר!
עופרי אהבת את זה בגלל שזה גאיי? או בגלל שאת היפית...? גם זה וגם זה, אני לא מסכימה ללכת איתך מכות יותר!
T Tree Hugger New member 18/10/03 #8 מזה גאיי? הומואי, קוקסינלי, פאגי... אוכל בתחת.. הבנת ? ואני יודעת שאת רואה "הכי גאים שיש" ככה ש.......
מזה גאיי? הומואי, קוקסינלי, פאגי... אוכל בתחת.. הבנת ? ואני יודעת שאת רואה "הכי גאים שיש" ככה ש.......
O ofrikit New member 18/10/03 #9 אוקי לילי... אני יתחיל בזה שאני גם לא הבנתי מה את רוצה ממני מההודעה הראשונה כתבת "את אוהבת את זה בגלל שזה גאיי" מה הקשר??? ודבר שני..כן אני רואה אבל שוב..מה הקשר??
אוקי לילי... אני יתחיל בזה שאני גם לא הבנתי מה את רוצה ממני מההודעה הראשונה כתבת "את אוהבת את זה בגלל שזה גאיי" מה הקשר??? ודבר שני..כן אני רואה אבל שוב..מה הקשר??
T the xecutioner New member 19/10/03 #10 כן, באמת מה הקשר בין "הכי גאים שיש" ל "הומואי, קוקסינלי, פאגי, אוכל בתחת"
T Tree Hugger New member 20/10/03 #12 זה צבעונייייייי!!!!../images/Emo34.gif חוץ מיזה- היפים = מחבקים עצים = הומואים זה לא כזה קשה....
M Mooa-Numi New member 20/10/03 #15 חמודה. העולם שלנו מלא בצבעים. זה לא משהו שאת יכולה לשלוט עליו. אז פעם הבאה, אם אין לך מה להגיד-פשוט אל תגידי כלום...
חמודה. העולם שלנו מלא בצבעים. זה לא משהו שאת יכולה לשלוט עליו. אז פעם הבאה, אם אין לך מה להגיד-פשוט אל תגידי כלום...