יבש... יבש... כ"כ יבש

mprb

New member
ישששששששששש

הצלחתי להיכנס..... ואוו... זה היה מתיש! איזה יאוש
אבל עד שהצלחתי אני כבר הולכת לישון.

מיכל just

New member
חכה רגע...אני מתחילה להריץ את השיר

בראש... אמממ, לא ברור בידיוק... בבית הראשון הייתי אומרת, שהם שרים על מישהו שרוצה חופש, והיא אומרת שהיא לא תמנע ממנו. והיא מצדדת בו שה רק נכון שהוא בעצם יעשה מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה. והשאר... נראה לי שאיבדתי אותם... בעצם, אולי זה שיר על כל מיני בעיות- ז"א לעודד? weman, they will come and they will go... *התיאשתי*

p i n g o

New member
השיר מדבר לדעתי בעיקר על בדידות

בבית הראשון מדברים על הבדידות שמציקה מאוד מבפנים, ועל מה שהיה לנו בחיים ועכשיו כבר אין לנו. הפזמון מדבר על דברים בני-חלוף בחיים, דברים חסרי משמעות שעוברים עלינו. כמו נשים שבאות והולכות, רעמים כשיורד גשם, שחקנים ש"אוהבים" אותך על הבמה וכו'. בבית השני שוב מדברים על חזיונות ועל חלומות (משהו שלא התגשם). בכלל זה נראה לי שיר די פסימי כשמסתכלים טוב על המילים.... ואתם יודעים, אגב, שזה לא שיר של הקורס במקור, אלא של פליטווד מאק... טוב, אתם בטח יודעים

AndreaCorr ©

New member
השיר מדבר בכלל... ../images/Emo168.gif

על מישהי שחבר שלה עזב אותה והיא אומרת שהוא יצטער על כך. Now here you go again, you say you want your freedom Well who am I to keep you down. זאת אומרת... הנה אתה שוב אומר שאתה רוצה את החופש שלך, אז מי אני שאעצור בעדך? It’s only right that you should play the way you feel it But listen carefully to the sound Of your loneliness, like a heart beat, drives you mad In the stillness of remembering what you had, And what you lost פה הנושא של השיר בכלל ברור, כי היא אומרת לו ללכת לפי הלב שלו, אבל לחשוב טוב טוב אם זה מה שרוצה. היא אומרת לו להקשיב לבדידות שלו כשהוא נזכר במה שהיא לו והוא איבד. Yeah, thunder only happens when its raining Players only love you when their playing Yeah women, they will come and they will go When the rain washes you clean, you’ll know You’ll know כאן היא מדברת על עובדות החיים. שיש רעם רק כשיורד גשם... ושנשים ילכו וגם יבואו, אבל שהגשם ישטוף אותו הוא ידע ויבין שהוא איבד את האהבה האמיתית. וכו' וכו'... בהמשך השיר מדובר על החלומות שהוא רוצה להגשים, ועל כך שהוא וויתר עלייה למענם... זהו

קצת היסטוריה../images/Emo63.gif

למי שלא יודע, השיר DREAMS הציל את הלהקה. בוא אני יספר לכם סיפור: כשהקורס גמרו להקליט את Talk on corners, הם גלו להפתעתם שחברת ההקלטה לא רוצה להוציא את האלבום כי לטענתם אין באלבום שיר "להיט", בסופו של דבר הם החליטו להוציא את האלבום אבל עם תנאי, שהאלבום ימכור לפחות 3 מליון עותקים אחרת הלך עליהם. אז האלבום יצא ומכר בשלוש חודשים הראשונים רק מליון עותקים,שזה לא היה מספיק. אז הקורס החליטו להופיע בבריטניה בהופעה ב-royal albert hall עם הופעת אורח של פליטווד מאק על התופים, ולשיר את השיר Dreams אחרי ההופעה הזאת הקורס התחילו להפוך ללהיט בבריטניה. והקורס החליטו להוציא את Talk on corners מחדש והפעם בצירוף השיר dreams כשיר בונוס, בקיצור האלבום מכר כ9 מליון עותקים והפך לאלבום הנמכר ביותר של אותה שנה.

p i n g o

New member
וואלה?

מאיפה אתה יודע את כל זה?
בכל מקרה
על האינפורמציה...

p i n g o

New member
אילו רק יכולתי......

אילו רק יכולתי להיבחן בבגרות בסיפרות על יצירות של הקורס הייתי מקבל 100 על בטוח.......איזה באסה שצריך ללמוד שיעממונים של עגנון וביאליק.

AMIR HOREV

New member
חחחחחחחחחח

איזה קטע שבחרת את עגנון וביאליק!!!! בביאליק למדתי ביסודי ובשי עגנון בחטיבה ובתיכון איזה קטע!!!

אני רואה

שהדברים האלה מענינים אותכם, אז למי שלא ידע יש אתר שיש בו פינה שנקרא did you know that, ומשם אני לקחתי את כל הדברים האלה. כמו כן למי שלא יודע טוב אנגלית אז יש פינה באתר שלי שנקראת האם ידעתם ש..., שגם שם יש את אותו הדבר רק מצומצם יותר אבל בעברית.

למעלה