יבש יבש יבש פה

גם אתם כמוני?-

נכנסים מדי פעם לפורום ורואים שאף אחד לא רשם הודעה חדשה ומתבאסים?

שiש

New member
...

למה להתבאס? תרשום הודעה חדשה, והופ! נו מור באסה. ואם כבר, מחר וביום א' הפועל י-ם מגיעים לעשות תחרות משיכת חבל עם הפילה בגן החיות התנ"כי. אם יוצא לכם לעבור בסביבה - כנסו, זה עסק די משעשע. [אני עובדת שם, מה 'כפת לי :)]

AmiTutiT14

New member
נו תכתבו משהו.. ממש משעמם...

שיט ולא הלכתי בסוף לאימון היום... עולם אכזר

שiש

New member
לאאאאא

ניאלץ להחזיק בתוכנו את המתח לגבי יוני ניר עוד כמה ימים?????? (שאני אשאל אותו מחר בשבילך?)

AmiTutiT14

New member
אהה קראתי תהודעה שרשמת למעלה../images/Emo9.gif

אדיר אני אהיה שם

אין מצב לנצח פילה

בגלל זה הקבוצה תמיד מפסידה נגדה. (לפחות אפשר להתנחם בזה שלא יצאנו לוזרים כי הפילה עדיפה בהרבה :))

AmiTutiT14

New member
רוצים להפגש שם?

אני לא מכירה אותכם הרבה זמן ואני בטוחה שאתם כבר מכירים מחוץ לפורום.. זה יכול להיות נחמד:)

שiש

New member
דווקא אנחנו לא מכירים מחוץ לפורום

אני, לפחות, לא יודעת על מישהו פה שאני מכירה מחוץ לוירטואל. אבל בואו בהמוניכם :) ויואב - אם שנה שעברה עם אווג'אבי הם לא הצליחו לנצח את הפילה- הם לעולם גם לא יצליחו

AmiTutiT14

New member
באמת? וואו זה פורום ממש מגובש..

חשבתי שאתם מכירים:) אז אם בא לכם תגידו מתי ואיפה.. אגב, באיזה שעה זה?

שiש

New member
אופס ברחה לי ההודעה

בטח בסביבות 13:00 בצהריים, עד כמה שזכור לי. חבל שאין לי איך לברר בשעה כזאת, ומחר כשאדע לא תהיה לי גישה לנט. יודעת מה?? קחי ת'מס' של הגן: 6750120 תוכלי לברר מחר בבוקר אם יבוא לך. (מקסימום הם באים שוב ביום ראשון אז אוכל לעדכן אותך מחר לגבי זה)

AmiTutiT14

New member
חחח תודה.. הם באים שוב?

אבל יש להם משחק..:/ טוב אני אלך שוב נו...

AGENT SHESH

New member
די לכתוב את זה כל הזמן...

:-\ תשווה את הפורום כיום לפורום לפני כמה חודשים, ותראה כמה שהפורום לא יבש. מצטער שלא הייתי אתמול, היו מלא מפגשים של תפוז וגם מסיבות ועניינים..

AmiTutiT14

New member
חחח זה לא נראה לי רציני..

זאת פשוט דרך לפתוח הודעה כשרוצים אבל אין על מה

למעלה