יבש הה!?

OFIRB9

New member
יבש הה!?

טוב! אז אני מביאה לכם משחקים מפורומים אחרים! עם שיתוף פעולה אפשר לעשות מזה מאמרים ערוכייייייייייים ערוכייייםםםם אז מי אחרי ההודעה הזו אני מתחילה משחק חדש! בין המשחקים: דברים שלא ידעתם דיבובים\הבמאי המתחיל זה או זה הסברים בכל שירשור לעצמו!!!

OFIRB9

New member
דברים שלא ידעתם על מיס ק'!

המשחק הוא כזה, עושים פשוט לפי סדר את הדברים המוזרים שלא ידעתם על הדמות הנבחרת, והחוק היחיד הוא שאין להכניס דמות חדשה באמצע השירשור! חוץ מזה, תשתגעו חופשי! (זה משחק טוב) 1. היא אוספת גרביים 2. היא מכורה לביצי הפתעה 3. היא רצתה להיות זמרת 4. היא קבלה מכה בראש ואיבדה את הזיכרון 5. בגלל זה היא מורה 6. היא בעצם בהריון ולא מספרת! 7. לתינוק יקראו סטיב 8. היא בחודש שביעי 9. היא מתה על המופע של סטיב ופרוייקט Y 10. היא הצביעה לאליאנה 11. היא נסתה להתנקש בפיראס 12. היא הייתה אמורה להזרק על זה לכלא אבל לא עשו לה כלום כי היא נסתה להרוג ערבי 13. היא אשמה במהומות אוקטובר 14. היא גזענית 15. היא קרובה רחוקה של סלין דיון 16. היא שונאת את בטרקפ 17. היא אכלה את אחד התלמידים שלה טוהאשימה את השרת 18. היא התאשפזה 19. היום היא בטיפול 20. היא חלק מחבורת נמק לשעבר 21. היא נשואה באושר לאיש המוזר שמדבר הרבה שצרף את חבורת נמק לבית הספר עכשיו תורכם להוסיף

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifאת אמורה,

להמציא דברים משוגעים על אחת הדמויות,נגיד,על באבלס,שהיא לא באמת חמודה,אלא חולת נפש משוגעת,כאלה....

האאא אוקיי טוב....

אז הנה: דברים שלא ידעתם על מיס בלום: 1.לא מראים את פרצופה בתכנית מפני שפניה נכוו בשריפה והפכו למעוכות ומחוצ'קנות כאלה... 2.צבע השיער הטבעי שלה הוא שחור, אך הוא לא התאים לפנים שלה, אז היא צבעה... 3. לאמה יש גשר בשיניים 4.אביה אוהב לאכול מנעולים ולחרבן אותם. 5.מיס בלום הייתה נשואה בעבר, נולד לה ילד חתיך מדהים, לאחר השריפה, בעלה התגרש ממנה ולקח איתו את בנו, ועכשיו הבן הוא אחד מבני הפאוור פאף... 6. מיס בלום לא מבינה כלום באפנה, זאת אמא שלה מלבישה אותה... 7. מיס בלום מכורה למופלעטות. 8. לדבר בטלפון זה לא ממש הקטע שלה... 9. בגילאי 16-20 שלה, היא הייתה במינוס ענק בבנק 10. היא השיגה את הכסף למלא את המינוס מאיום על הבנק. 11. כבר בגיל 9 מיס בלום התחילה לגנוב מהקיוסק שבשכונה 12.קוראים לה קארן בלום. 13.פעם היא עבדה בבית בושת. זהו...
_________________________________ האאא וידעתם שג'ורדן זה ירדן
היום המורה שלנו לנגלית אמרה את זה וחברה שלי אוהבתילד שקוראים לו ירדן אז צחקנו..... וגם ידעתם שמייקל ג'ורדן זה מיכאל ירדן

למעלה