יבשות נוספות????

razcoren666

New member
יבשות נוספות????

באופן כללי ,קריין מתואר בתור עולם גדול, עם יבשות שונות. אבל בכל הספרים שקראתי , רשומות, אגדות,מפגשים ומלחמת הנשמות, מתוארים רק אירועים שקשורים ביבשת אנסאלון. רק ברשומות3 ,שחר האביב, מסופר על אריאקוס( כן הרבה הודעות שלי קשורות בו) שהצליח כל-כך בתור המצביא של טאקי באנסלון עד ששרי דרקונים ביבשות האחרות פחדו ממנו. . By summer, Ariakas's plan called for him to rule Ansalon unchallenged. Other Dragon Highlords on other continents of Krynn were looking to him with undisguised envy-and fear. For one continent could never satisfy Ariakas. Already his eyes were turning westward, across the Sirrion Sea. האם יש איזכורים נוספים ליבשות, (מלבד לאי של המינוטאורים) בספרים?

La Gamba

New member
עדיף להתעלם ממנה

הסיפור של טאלאדס די מטומטם, ובכלל כל הקטע הזה של יבשת נוספת מיותר.

strahd

New member
טאלאדאס מטומטמת?

הסיפור של טאלאדאס ממש לא מטומטם והוא מסביר מאוד יפה את הסיפור של קרין הרבה יותר טוב. לדעתי חבל מאוד שביטלו את הספר עליו, כי יכולים להיות שם סיפורים מאוד יפים.

python 4

New member
הי, שתפו גם אותנו בני התמותה..

מה הסיפור של טאלאדאס? חוץ משימוש מוגזם באות א', כמובן. טַלַדָס.

strahd

New member
אני לא יודע אם אתה יודע

אבל מתרגמים מקבלים את הכסף על פי תווים, כלומר אם אתה מוסיף יותר אותיות, כך אתה מקבל יותר כסף. אולי אי פעם אקבל הצעה לתרגם ספר שיצא בעתיד הרחוק ויעסוק ביבשת הזאת. אני מבטיח את הכסף שלי כבר מעתה. בסדר. עכשיו ליבשת טאלאדס: היבשת הזאת היא הרבה יותר גדולה מאנסאלון. אנסאלון היא בערך שני שליש מגודלה של טלדאס שנראיתה פעם כמו מעגל מושלם. לפני החורבן הראשון היבשת איכלסה גזעים שלא היו קיימים באנסאלון, לדוגמה, ננסים שהיו דומים מאוד לגנומים. לאחר שהננסים הורידו את אבן החן האפורה, היא ברחה מהם והגיעה לאנסאלון. גארגאת', דרך אגב, הוא תושב טלדאס. בטלדאס גם שוכנים הדרקונים ויש שם מצבור ענק שלהם. לאחר החורבן, פגע הר אש שני במרכז היבשת וגרם להיווצרת ים של לבה ענקי במרכזה. במלחמת הרומח טאקיזיס קראה לדרקונים, אבל היו כמה שלא רצו להשתתף במלחמה ונותרו נייטרלים, מסוגלים לפנות לטוב או לרע, ללא קשר לצבעם המקורי. זה מאוד בקצרה, יש גם את ליגת המינוטאורים ואת הקנדרים המיוחדים ומושבות בני האנוש, אבל בשביל זה צריך הרבה יותר זמן ולקרוא את Time of the dragon, שאלו שני ספרי הסברים גדולים (100 עמודים כ"א), ולשחק בעולם הזה. ישנן שלוש הרפתקאות בעולם ההוא, והם ממש טובות.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
סלח לי אבל

האם הדרקונים לא גרים באי מבודד משל עצמם, שנקרא אי הדרקונים (שם הם יושנים בין המלחמות עד שמעירים אותם?)

strahd

New member
כן ולא

ומה זאת אומרת. הדרקונים אמנם ישנים באי הדרקונים, אבל הם חיים על טאלאדס. תחשוב על זה בצבא, שאי הדרקונים הוא מגורי החיילים, וטאלאדס זה השק"מ. בינתיים לא יצאו ספרים על טאלאדס מלבד ספרי משחק המסבירים על המקום. הייתה אמורה להיות טרילוגיית טאלאדס שתצא השנה ותיכתב על ידי לא פחות ממרגרט וייס ודון פרין, אבל הזוג הספיק להתגרש וכל התוכניות נגנזו, לכן וייס כתבה את הטרילוגייה על מינה. אני ממליץ בכל זאת לקרוא את ספרי המשחק ולהיכנס אל פרוייקט טאלאדס באינטרנט.

HELLrider

New member
נשמע מעניין בא לי לקרוא אחד מהספרים

על היבשת הזו. מה הכי מומלץ?

למעלה