יברכך ה` וישמרך.‏ ‏

יברכך ה` וישמרך.‏ ‏

שבוע טוב לכוולם.‏ מה שלומכם ? איך עברה השבת ? כן גם אני ישנתי כמעט כל השבת לא רק אתם.‏ טוב רציתי לספר לכם משהו:‏ ערב שבת אחרי תפילת ערבית חזרתי עם מור אבי מהבית כנסת שרנו בפיוט נעים "שלום עליכם מלאכי השלום ‏....‏" וכמובן ‏‏(לכל נשות הפורום‏) מיד אחר כך שרנו במנגינה שוברת לבבות "אשת חיל מי ימצא,ורחוק מפנינים מכרה....‏ " הקידוש גם הוא עבר מאוד יפה ‏,‏ מיד לאחר הקידוש הלכתי לאבי כדי לקבל ברכה ‏‏[כנהוג אצלינו מידי שבת‏] וכמובן אבא בירך אותי בברכת כהנים "יברכך ה` וישמרך,‏ וכו` " והוסיפ לברכה שלו יהי רצון שתצליח בכל מעשי ידיך ושכל משאלות לבך יתגשמו לטובה,‏.‏ כל באחים צעקו חזק אמן ! רק אימי צעקה בקול ואמרה לאבא שיברך גם לזיווג הגון מהר.‏ ‏‏(עוד לא הבנתי מה הלחץ...‏) ואז אבא אמר לאמא :‏ נו אמרתי שכל משאלות לבו יתגשמו.‏ אמא צחקה ואמרה כן אבל מהר ‏.‏ ואני בליבי התפללתי שבאמת כל המשאלות שלי יתגשמו ‏.‏ והם לא להתחתן כל כך מהר אלא קצת להינות מהחיים לפני זה.‏ מה אתם אומרים על הברכה של אבא שלי ? אתם גם רוצים כזאת ברכה ? ת`אמת אני קצת שמח לבשר לכם שאני כבר יוצא לפגישות -‏ שידוכים.‏ מי שיודע במה אני עוסק מבין שאני לא יכול להיות הרבה זמן רווק,‏ הרינונים עלי כבר מתחילים לצאת שאני הומו,‏ כן כבר שמעתי אחד אמר עלי,‏ כמובן שבאתי אליו ואמרתי לו תגיד לי מה אתה משוגע ? למה נראה לך שאני הומו? בקיצור לא אהיה רווק עוד הרבה זמן ‏,‏ ולא בגלל הברכה של אבא שלי.‏ שיהיה שבוע נפלא.‏ אוהב את כולכם.‏ ‏

ממש מרגש לקרוא את דבריך

/tapuzforum/images/Emo24.gifכידוע להורים יש שאיפות וציפיות מילדיהם ולנו יש שאיפות ומשאלות לב אחרות או דומות. בכל אופן הברכה של אביך כיוונה להכל, זו ברכה אמיתית ונכונה והיא בטח יצאה מלב אוהב של אבא ללב אוהב (אהוב) של בן. אני קורא את מה שאתה כותב ואני לפעמים תוהה, מה בעצם אתה עושה אצלנו בפורום? כזה בחור צדיק, תם (מלשון שלם - כמו יעקב איש תם-שלם, יושב אוהלים), אמיתי וכן עם עצמו ועמנו. יפה שאתה לא חוסם את עצמך בהיותך הומו או אולי בעצם דומיני, כמובן אתה בסופו של דבר תחליט לגבי עתידך ומצבך. על כל פנים הרשה גם לברך אותך בברכה שהתברכת עףי אביך המקסים, שיתמלאו משאלות לבך לטובה. לגבי החבר שזרק לעברך שאתה הומו, זה לא פסול וזה לא דבר רע חלילה, תהיה שמח במה שאתה, בלי לצאת כמובן מהארון ובמקביל תנסה לתהות על קנקנו. מה קורה איתו (אם הוא עדיין רווק) לך תידע שאם הוא עצמו לא שייך למיגזר שממנו אנחנו באים. שבןע טוב ומוצלח בכל התחומים, שבוע של בשורות טובות, אמן ואמן.

ממש מרגש לקרוא את דבריך

/tapuzforum/images/Emo24.gifכידוע להורים יש שאיפות וציפיות מילדיהם ולנו יש שאיפות ומשאלות לב אחרות או דומות. בכל אופן הברכה של אביך כיוונה להכל, זו ברכה אמיתית ונכונה והיא בטח יצאה מלב אוהב של אבא ללב אוהב (אהוב) של בן. אני קורא את מה שאתה כותב ואני לפעמים תוהה, מה בעצם אתה עושה אצלנו בפורום? כזה בחור צדיק, תם (מלשון שלם - כמו יעקב איש תם-שלם, יושב אוהלים), אמיתי וכן עם עצמו ועמנו. יפה שאתה לא חוסם את עצמך בהיותך הומו או אולי בעצם דומיני, כמובן אתה בסופו של דבר תחליט לגבי עתידך ומצבך. על כל פנים הרשה גם לברך אותך בברכה שהתברכת עףי אביך המקסים, שיתמלאו משאלות לבך לטובה. לגבי החבר שזרק לעברך שאתה הומו, זה לא פסול וזה לא דבר רע חלילה, תהיה שמח במה שאתה, בלי לצאת כמובן מהארון ובמקביל תנסה לתהות על קנקנו. מה קורה איתו (אם הוא עדיין רווק) לך תידע שאם הוא עצמו לא שייך למיגזר שממנו אנחנו באים. שבןע טוב ומוצלח בכל התחומים, שבוע של בשורות טובות, אמן ואמן.

טיףטף2

New member
אמן בע"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמן ומה שאביך ואימך מאחלים לך יתגשם היום בע"ה!!!! אין דבר יותר משמח מאשר לשמוע שמצאת תזיווג שלך כי אתה כן נמשך לנשים,אבל גם לגברים. מחכה לקבל הזמנה(תזהר ממני אם לא!)

למעלה