יבלות ויראליות

כאשר מתרחשת מוטציה סרטנית בתא בריא

כאשר מתרחשת מוטציה סרטנית בתא בריא היא אינה מוטציה רגילה כלומר : מוטציה סרטנית מתרחשת כדלקמן: הוירוס משתלט על התא המארח הבריא ומכתיב לו קוד שונה ליצור תאים שכולם נושאים את הקוד הגנטי של הוירוס ולא של התא המארח הבריא המקורי. אז מתרחש תהליך של ייצור מוגבר של תאים חדשים בתוך התא עד להתפוצצותו של התא "העמוס" בתאים לא טבעיים ולא בריאים והם מתפזרים בסביבה ומדביקים את התאים שלידם וכך גדל הגידול הסרטני. אני אישית לא מאמין בחיסונים נגד סרטן ובטח לא של באיברים עם חלל משום שהגידולים יכולים להתרבות על פני הרקמה של צוואר הרחם ומשם לכיוון החלל ולכן מאסאת הגידול תהיה באויר כמו בריאות לדוגמא וליכולת הנוגדנים של הגוף תהיה השפעה מינורית אם הכלל. השמדת התאים הסרטניים בדרך הקונבנציונאלית כרוכה בסיכונים רבים: * אם זה בכריתה או חיתוך מתפזרים מקטעים סרטניים מהגידול והם ברובם נובטים במוקדם או במאוחר לגידולים חדשים גם במקומות אחרים בגוף. * הרעלת התאים הסרטניים כרוכה בהרעלת הגוף גם כן ולהבנתי כשאדם חולה יש צורך לחזק את גופו ואת מערכותיו ולא להרעילו ולהחלישו. * השמדת תאים סרטניים בהיפר טרמיה, בקרינת איקס חזקה, אפשרית אך ברוב המיקרים לא יעילה לגמרי ובמיקרים רבים יש נביטה של גידולים מהסוג של נראה בזמן הטיפול בגלל גודל קטן מידי וחוסר יכולת לאבחנם. * יש מיקרים של הקרנות שמטגנים לאנשים את המח, או איברים אחרים בגלל עודף קרינה ועודף חום. אין חיסון אקטיבי לסרטן עד כמה שידוע לי *** המידע הנכתב על ידי מבוסס על תובנות וידע מדעי ואינו יכול להתפרש כהמלצה שלא ללכת לרופא במקרה מחלה יש ללכת לרופא אילן רז

קומרן

New member
עוד שאלות

המוטציה הגנטית מחוייבת שתתקיים על ידי הוירוס , או שהיא יכולה להתקיים גם בכלל גורמים אחרים כמו קרינה לצורך העניין שפוגמים במבנה התא ובדי אן אי?

אוףףף קומרן - השאלות שלך קשות.....

בעיקרון ומוכח מדעית שוירוסים יוצרים את המוטציות הסרטניות ומשתלטים על הקוד התאי ומשנים אותו ומכתיבים. אני מאמין שהרעלה של קרינה או הרעלה כימית, פטרוכימית ואחרות בעיקר פוגעות במערכת החיסונית ואז הוירוסים משתלטים. יתכן מצב שבו הרעלה קשה מקרינה או פטרוכימית ואחרות יכולה גם לפגום בקוד הגנטי ולהשפיע על הדור הבא גנטית בשל פגיעה זו ויתכן שאף ליצור מוטציות סרטניות פעילות אך לא נחשפתי למחקרים בנושא ולכן כרגע אני מעדיף להשען על הידע והתובנות שלי המבוססות על הידע המדעי הטהור. תודה על שאלתך

yigalby

New member
חיסון נגד סרטן הרחם - רעיל

ככה נראה מהרבה דיווחים בחו"ל. מטריד מאוד השיווק האגרסיבי שעושים לחיסון ,כאילו מנסים להציל מישהו. כאילו לא יודעים שיש בו סיכונים. רצוי לקרוא ולראות

מה ? אתה לא יודע ש"הממליצים" גוזרים קופונים ב

מה ? אתה לא יודע ש"הממליצים" גוזרים קופונים בגין ההמלצות שלהם ובגין העלות שמשלם המיסים משלם בעבורן? מדובר במיליארדים מכיסי ומכיס כל עם ישראל.... 70 מיליארד לשנה....

קומרן

New member
לידיתכם:

גם סרטן צבר הרחם - הורג אפשר להתפלסף שעות על הקשר בין חיסונים אוטיזם וקונספירציות למשל (בכלל לא מוכח מדעית) אבל ידוע שסרטן צבר הרחם הורג. ידוע שפוליו, שעלת ועוד מיני זוועות, הורגות ופוגעות בצורה קשה ביותר וניראה שהסיכון המזערי בלקיחת החיסון (לא אוטיזם) נמוך בהרבה מהסיכון של לחטוף את המחלה. לפי התיאוריות שלך, עדיף אולי לחברות התרופות לא לחסן אף אחד, להפוך מחלות נשכחות לפופולריות ובכך למכור יותר אנטיביוטיקה למשל... אגב, גם אקמול שנחשב לאחת התרופות הפופולריות ביותר יכולה לגרום לתופעות לוואי קשות מאוד אצל אחוז זעיר מהאוכלוסיה. העובדה היא, שרובנו , לא מכירים אדם אחד שמת מאקומול אבל מכירים המונים שיצא להם לפחות פעם אחת להשתמש בזה. אילן, ניראה כי אתה מאוד מאוד פיקי בתובנות ה"מדעיות" שלך. הקונצ'נזיוס היום בקשר לסרטן הוא שיש לסרטן גורמים רבים , בינהם גם וירוסים מסויימים, לסוגי סרטן מסויימים. בכל מיקרה, נתת לי רעיון מעניין לנסות לבדוק כמה מחלת הסרטן שכיחה אצל חוליי איידס ואילו סוגים בדיוק... אני אישית בטוח שגם אם נגלה שלחולי איידס יש סיכון גבוהה יותר לחלות רק בסוגי סרטן ספורים, אתה עדיין תחזיק בדעתך שמערכת חיסון חלשה אחראית לכל סוגי הסרטן ושהידע המדעי שלך "תהור". ************ כל טוב

אתה מאלו שחושבים שאנטיביוטיקה זה דבר מועיל וב

אתה מאלו שחושבים שאנטיביוטיקה זה דבר מועיל ובריא ומרפא אך המחקרים והניסיון האנושי מוכיח אחרת. אני חושב שתזונה טבעית מחזקת את המערכת החיסונית ולא מאפשרת לרוב המחלות להתנחל ולשגשג בגוף. במקרה והגוף עדיין לא מסתדר עם מחלה מסויימת אז צריך לחזקו ביותר מיצי ירקות ומעט תוספים כדי להתגבר על החולשה של המערכת ולסיים את המחלה בהקדם. אגב, בארה"ב אקמול (פאראצטמול) אינו חוקי ואסור לשימוש. התובנות שלי מבוססות על העובדה המדעית שכמאה וחמישים וירוסים ורטרו מחוללים סרטן, מה "פיקי" בזה ? לגבי הקונצנזוס, עד לפני 5 שנים לא שמעתי פרופסור או דוקטור (רופאים בכירים) אחד שדיבר בטלויזיה ואמר שסרטן זה ויראלי, רובם אמרו שזה גנטי. על איזו עובדה מדעית האמירה הזו הייתה?

קומרן

New member
אוקי

אני לא יודע מאיפה אתה בוחר את העובדות המדעיות שלך, אבל אנטיביוטיקה במקרים מסויימים (הטעות הנפוצה הייתה לתת אותה על כל דבר קטן) אכן מרפא ומצילה אנשים ממוות ומזיהומים קשים. זה שחיידקים מפתחים חסינות ושנהגו להשתמש בא יותר מידי, זה ידוע אבל עדיין אנטיביוטיקה לפעמים הכרחית. מה שפיקי בגישתך היא שאתה בוחר רק מה שנוח לך כדי לשווק את מיי הקסם שלך. אתה מעדיף להתעלם מהעובדה כי נטיה גנטית הינה משפיע חזק בגרימת סוגי סרטן רבים. זה פיקיות. מה אתה חושב על מה שכתבתי לגבי חולי האיידס? לדעתך סטטיסטית ניתן לראות שהם נוטים לחלות בכל סוגי הסרטן יותר מאשר שאר ההוכלוסיה או רק בסוגים מסויימים?

0 אור 0

New member
גם אני מאלו שחושבים שאנטיביוטיקה זה דבר מועיל

אני לוחמת גדולה במתן תרופות ללא הכרה ובקרה, בכך שרופאים ומטופלים נוטים קודם כל לתת תרופה במקום לנסות לטפל קודם כל בגורמים, בכך שאנשים חולים בגלל אורח חיים לא בריא, ואינם מודעים ליכולת של שיטות טבעיות למנוע מחלות רבות, יחד עם, זה ישנן מחלות שהפכו למגיפות והרגו המוני אנשים בדורות קודמים, ובמצבים אקוטיים כאלו לא תמיד השיטות שהיו קיימות אז (לרבות שיטות רפואה טבעית מעולות ולרבות מי הכסף) עזרו. גילוי האנטיביוטיקה והחיסונים אפשרו להתגבר על הרבה ממחלות אלו. זה משהו שכולנו צריכים לזכור - יש מספיק תחומים בהם לשיטות הרפואה השלמה יש יתרון אדיר. במצבים אקוטיים קשים אני נעזרת ביכולות של הרפואה המודרנית המערבית, ואני מצפה ומקווה שהתהליך בו הם נעזרים בנו במניעה ובריפוי מצבים שבהם לנו יש יתרון , ילך ויגבר.

כמישהו שעוסק 15 שנה במי כסף מימי המצאתם

כמישהו שמתמחה 15 שנה במי כסף מימי המצאתם ועד לימינו אנו מי כסף קוטלים את כל גורמי המחלות הידועים למדע ! ללא יוצאים מהכלל, זו עובדה מדעית ידועה ומוכחת ! הבעיה עם מי כסף בעידן הקדום של לפני 80 עד 150 שנה היה מחירם האסטרונומי בשל נדירות התהליך האלקטרוליטי משום שרק לפני 150 שנה הומצא החשמל ולא היו רכיבים (שנאים, טרנזיסטורים, נגדים, כבלים ואחרים) כפי שהתפתחו ב- 60 שנה האחרונות. היום התהליך האלקטרוליטי מבחינה חשמלית טכנולוגית זמין וזול יחסית למחירו באותם הימים. לפני כמאה שנה על 9 מל"ל של מי כסף כמאתיים דולר לפני כמאה שנה תקליב משפחה לשבוע היה 4 דולר בניו יורק לשם השוואה. היום כל הנושא שונה מבחינה כלכלית אך תמיד יקטלו את כל גורמי המחלות

למעלה