יביייייוויייההה

אימא אתם לא מתארות לעצמכם.!

זה לא מצחיק אני התמכרתי להם אבל קשות אני צריכה גמילת גיים בויז למרות שאני לא רוצה אבל אני כל היום חושבת עליהם הם לא יוצאים לי מהראש אימאל'ה אני במצב קשה אני בכיתה כזה חושבת עליהם ולא עושה כלום חוץ מלשיר את השירים שלהם בכיתה ולחשוב עליהם..!!!!

וואי הזכרת לי משו מצחיק!

הלכנו לארוחה אצל דודה שלי כל המשפוחה כזה.. אז ישבנו סביב השולחן ומנה ראשונה היה מרק...ואני לא רציתי מרק...אז חיכיתי שכולם יסיימו...ואני ישבתי בראש השולחן {איזה כבוד}... ופתאום אני מתחילה לשיר "אשמור את ליבי"...ולא תגידו מזמזמת...אני שרה ושרה וצועקת...ואני לא שמה לב...וכולם צוחקים עליי ודודה שלי עושה לי "אולי תשירי קצת יותר חזק, שגם אנחנו נוכל לשמוע" אז אני כזה "אע?- מה עובר עליי?!"... זה היה אחד המצחיקים...=]

../images/Emo6.gifקרעת אותי עכשיו....

חח..כפרע מה זה היציאות האלה?! חח..שלא נדבר עליי!! יום חמישי.. אני יושבת בפנאן רואה המצעד עם בקי גריפין בשיא הכייפיות כאילו רק אני נמצאת שם.. עכשיו היו מלא חברים של אחי.. ואני פתאום קוטת מתוך כל הפנאן את הפאקינג שיר המולשם שלהם!! קצתי התחלתי לשיר התחלתי לקפוץ על הטלוזיה ופשוט לנשק אותך דרך הטלוזיה.. וכל החברים של אחי לא מבינים מה קרה לי.. ואני בשיא ההתלהבות משיכה לשיר בקוליי קולות.. ממ..אנ'לא'דעת מה קרה לי באותו רגע.. ממ..זה היה נראה כאילו אשכרה אני צריכה להגיע למזרע

../images/Emo207.gif

חח השין שהמעריצות הפורום הייד פארק (ריספקט לשיר) בנו לגיים בויז: תציעו מה לשפר, להוסיף ותביאו מחמאות... אני רק רוצה שתשימו לב כמה בנות חושקותץ בבעלי...כל התגובות למטה עליו! ומי זאת לעזאזל המטומטמת שכתבה ששרון בן 15 אע?!

NavooShiT

New member
חח כעע

ילדה עזובהה בן 15 עלקק והוא חבר שלההה פחחחח עצוב..

שמזזזזזזז...

מה זה הפאקצות האלו שהגיבו שם?! מפחיד!

יוו הרגת אותי עכשיו...

אני על הריצפה מצחוק חחחחחחח עלק ששרון בן 15 וחבר שלה חחחח עוד מישהי חייה באשליותת!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי תסבירו לי כמה טימטום יש בעולם הזה כמה?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמ...יש לי רעיון חמוד...

אפשר לעצב שין שיהייה כאילו של הפורום...חח אני מתוסבכת... נסביר ונפרסם את הפורום שלנו, ותעצבי בצבעים בהירים ב'קשה ולא בשחור וכחול, ונשים תמונות ומידע על הבויז וכל מיני כאלה..."שין למעריצות הגיים בויז"...בגלל שבעקרון זה לא השין של הגיים בויז נכון?! טוב מי שבעד שתגיד...

כה...אשמור את ליבי זה השיר הכי מוכר

שלהם אז זה יהייה טוב...ושניה אני ינסה לעלות את התמונה... אם למישהי יש תמונה כלשהיא שהיא חייבת שיהייה בשין שתעלה אותה.. יווו סורי ששכחתי אבל את סנדרה או ספיר?חחח... התמונה מידיי...אמ...נו זאת התמונה שהייתה בידיעות אחרונות! את יכולה לשים את זאת=> היא גם בהירה..(ומושלמת)

למעלה