|יבחוש|אוווף!!!..למה?!?!?!...

clean grunge

New member
|יבחוש|אוווף!!!..למה?!?!?!...

היום..כשעבדתי כרגיל..אחד העובדים(לשעבר..) התחיל איתי..ואני כמו אדיוט פתאום התמלאתי פחד ורעדתי כמו תרנגול לפני שחיטה!!!..למה?!?!?!..הוא אומנם בן 22 והוא גם גיי לגמרי אבל מזה משנה לעזאזל?!..למה אני פתאום סרבתי לו כשהוא הציע לי "טרמפ" הביתה?!..למה פחדתי?!..אני אולי לא באמת נמשך לבנים?!..או שמא ספציפית אליו?!..אבל לא הגיוני!!!..אני תמיד ראיתי אותו באור חיובי כזה..למה כשהוא שאל אותי אם אני "עדיין מבולבל" נאלמתי דום?!
.. אני לא יודע..אני לא רוצה לדעת..אני מתחרט..למה השתתקתי בדיוק ברגע הראשון והאחרון שמישהו(גיי..)מנסה ליצור איתי קשר?!
...

Shakiamun

New member
הי, חבר

יש לך חסמים? - אתה ממש לא צריך להתרגש מזה. אני -מנחש- שעוד לא היה לך קשר חד-מיני; ואם זה המצב, אז אין כל פלא שלא "זרמת" איתו. זה באמת לא מפתיע. היי, קח ת'זמן... יש לך את כל הזמן שבעולם לבדוק עם עצמך מה אתה רוצה ולמי/מה אתה נמשך.

drnaji

New member
יבחושוש ../images/Emo26.gif

אז רעדת,מה העניין
כולה פשלת בקטנה,אל תעשה מזה עניין. תדבר איתו ותגיד לו שפחדת או לא יודע מה ושאתה כן מעוניין בקשר איתו וזהו. עוד לא מאוחר לחזור בך

rotemotek1988

New member
זה לא הרגע האחרון...

לא נורא פחדת זה פחד של התחלה תתגבר על זה עם הזמן שתבין יותר באמת מה קורה עם הזהות המינית שלך ואם היא באמת מגובשת אז זה סתם פחד ריגעי כי אנחנו לא מסוגלים להבין שמשהו טוב קורה לנו משום מקום אנחנו מנסים להדחיק

alexandron

New member
חה חה,

איזה צחיק אתה. קורה לכולם. אני כשמישהוא או מישהיא מוצאים חן בעיניי ממש, כמעט תמיד מסמיקה רק מלהיות לידם, לא מסוגלת בכלל לדבר. חחחח... :) :)

clean grunge

New member
|יבחוש|וזה בדיוק מה שקרה לי!!!...

הסמקתי ולא ידעתי מה לדבר..גימגמתי כמו ארנב בציד..רציתי לדבר אבל לא יכולתי..לא היה לי מה!..ונכון..לא היה לי קשר פעם..אלי בגלל זה..הרבה שאלות אני יכול להעלות עכשיו..אבל אני מפחד מהתשובות..ובכלל..אני מאוד עסוק עכשיו בשביל לשאול את עצמי שאלות!..יש מחר מבחן!!!.. למה אני חייב להיות כל כך שונה מעצמי?!...

שאלה מפגרת ממני אליך.....

מזה היבחוש הזה לכל הרוחות!?!?! חחחחחחחחחחחחחח

אתה מזה לא צריך לרדת על עצמך..

אני מכיר אנשים שיכולים לעמוד מול קהל של אלפיים אי ולדבר בלי למצמץ ויחד עם זאת לא יכולים להתחיל עם הומו או אפילו לדבר עם אחד שהתחיל איתם.. אתה ממש לא צריך להרגיש רע |יבחושי| כי זה לא דבר טבעי שגבר מתחיל עם גבר (הלוואי שירבו אבל לצערנו זה לא קורה המון ברחוב חחח) באמצע הרחוב או בעבודה, אבל סתם שתדע שאף פעם לא מאוחר.. חיבוק ענק
רן.

למעלה